Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Μαΐ 2017

Μοιάζει απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στη Κούλουρη

Υπάρχει συνέχεια κα Δήμαρχε της Διοίκησης ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Οι συμπολίτες μας κάποια στιγμή πλήρωσαν ένα σκασμό λεφτά για διευκόλυνση των ΑμεΑ συμπατριωτών μας και καλώς πλήρωσαν τότε!
Από την πρώτη μέρα που αναλάβατε τον Δήμο σας ενημερώσαμε για την ύπαρξη αυτής της ράμπας, ψάξατε και την βρήκατε σε κάποια αποθήκη του Δήμου, ε… και; 
Εκεί ήταν η θέση της, γιατί εκεί παρέμεινε!
Τόσα χρόνια δεν μπορέσατε να βρείτε τρόπο να την εγκαταστήσετε στην ίδια ή σε άλλη παραλία; Η προηγούμενη διοίκηση για να την προστατέψει από την μανία του χειμώνα καλώς την μάζεψε, εσείς τι, την προστατεύετε στην αποθήκη για την επόμενη διοίκηση; ;
Αλήθεια ποιο το πρόβλημα σας; Τεχνικό; Οικονομικό ή μήπως ικανοτήτων;
Όπως λέγατε και σεις στον κ Τσαβαρή τότε, όποιος δεν έχει τις ικανότητες να διοικήσει πάει σπίτι του -κι αυτό με αφορμή την ύδρευση- κι όχι με τόσο απλά πράγματα, τώρα η αντιπολίτευση τι να πει για σας και στα δυο θέματα;

Δάσκαλε που δίδασκες… έχει ο καιρός γυρίσματα!

41 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/17 11:28

    Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα.
    Κύριε διαχειριστή, το μάθαμε το εμπεδώσαμε, όπου δεν υπάρχει μάσα δεν ιδρώνει το αυτί του Μηνά.
    Στις απ' ευθείας αναθέσεις πρώτος, στα ληξιπρόθεσμα με ποσοστό, στις νταλίκες του Αγγέλου 70-30, λάδια τρέχουν από παντού. Σιγά μην τον ένιαξε η ράμπα για τους ανάπηρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/17 12:20

      Δεν ξερω τι πληρωσαμε αλλα αν οντως πληρωσαμε βρειτε ποιος εισεπραξε αυτα τα χρηματα. Γιατι απ οσο γνωριζω και διαψευστε με για το αντιθετο η ραμπα ηρθε προ Ρουλας και εξαφανιστηκε επισης προ Ρουλας!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου (1/5/17 12:20)
      Έχεις δίκιο η προηγούμενη Διοίκηση καλώς και το έπραξε για τους συνανθρώπους μας που θέλουν βοήθεια ήταν ανακούφιση
      Καλώς επίσης την απέσυρε για τον Χειμώνα μετά απ αυτό όμως τι;
      Ο κ Χατζής παραδέχτηκε πως την βρήκε στην αποθήκη του Δήμου τότε που ήταν Αντιδήμαρχος προφυλαγμένη και μετά; Τίποτα!!!!
      Οι δικαιολογίες ΠΟΛΛΕΣ η ουσία ΜΙΑ ανικανότητα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/5/17 13:05

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Η ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ?
      ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ
      ΤΙ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ?
      ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ .........

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/5/17 15:47

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ "ΚΟΥΛΟΥΡΗ" ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΑΡΑΔΕΣ" ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ..........ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.............ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ....ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ,........ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.......ΣΙΓΑ ΡΕ ........ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ? ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ "ΞΕΝΕ"...........ΡΕ ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΥΛΟΥΡΗ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ..............

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/5/17 19:29

      Εσένα ιθαγενή (1/5/17 15:47) σε τρώει ο μπίθας σου να τα ακούσεις χοντρά, όμως δεν θα σου κάνω την χάρη.

      Ναι μωρή ανώνυμη λούγκρα, εμάς τους "ξένους" μας πονάει πολύ περισσότερο γιατί εμείς πληρώνουμε για να απολαμβάνετε και εσείς, δεν πληρώνετε μόνο εσείς.

      Πολύ δε περισσότερο που εμείς αριθμητικά είμαστε πολύ περισσότεροι και κατόπιν τούτου η δική μας συνεισφορά στα κοινά και στο ταμείο του Δήμου είναι πολλαπλάσια της δικής σας ισχνής.

      Αντιλαμβάνεσαι ή δεν έχεις τα προσόντα να αντιληφθείς ούτε κι αυτό;

      Το δε συγκεκριμένο κάθισμα υπέρ των ΑμεΑ που σου αναφέρει ο διαχειριστής δεν είναι μόνο για "ξένους" είναι για όλο τον κόσμο και η αδιαφορία της διοίκησης και η καταστροφή υλικού από ανικανότητα είναι ποινικό αδίκημα πανίβλακα κι όποιος δεν το χει καλό είναι να μην ανακατεύετε με τα κοινά αλλά να κάθετε σπίτι του.

      Το μόνο που ξέρετε είναι να βρίζετε ούτε αγωγή μα ούτε γνώση έχετε, ευτυχώς που ήρθαν οι "ξένοι" και σας εκπολίτισαν

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/5/17 22:02

      ΚΑΛΑ ΜΑΣΤΡΟΚΩΛΕ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΠΑ. ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ . ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΩΘΡΟ ΣΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΩΨΕΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ. ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

      Διαγραφή
    7. Στον (22:02) η πρώτη σκέψη να το σβήσουμε, η δεύτερη όμως να μείνει εδώ αδιάψευστος μάρτυρας του επιπέδου σας να ξέρει όλη η Σαλαμίνα ποια χαμίνια ψήφισε να την διοικήσει και να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος.
      Μπράβο σου λοιπόν έβρισες ξεθύμανες πες μας τώρα ανίκανη κομπανία έχεις απαντήσεις για το θέμα ή ΟΧΙ και γιαυτό βρίζεις;
      Αυτό είναι το επίπεδο σου κι εδω θα μείνει να στολίζει το μπλοκ μας για να θυμούνται οι ψηφοφόροι ποιοι ”αχθοφόροι” τους εκπροσωπούν.
      Καλη σου μέρα λοιπόν

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος2/5/17 08:09

      ΡΕ ΨΟΦΙΕ ΜΑΣΤΡ...,ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ..... ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΤΕΙ Η ΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος2/5/17 12:11

      Εσένα ρε αλήτη πόσα ξεροκόματα σου πέταξε ο Μηνάς για να βρίζεις;;; Νομίζεις ότι όλοι είναι φασίνες και γλύφτες σαν τα μούτρα σου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος2/5/17 15:01

      o 2202 ειμαι μαστροκωλια, δεν με απασχολει ποιον υποστηριζεις πολιτικα, δεν γουσταρω ομως να υποβαθμιζεις τους σαλαμινιους με λογια τυπου οτι ηρθαν οι ξενοι και μας εκπολιτισαν, και επανερχομαι και λεω ξανα αν δεν γουσταρεις ...σπασε ..φυγε ..πηγαινε αλλου. εσυ απο που καταγεσαι? αν ειναι τοσο ωραια εκει στην χαβουζα που εμενες να επιστρεψεις πισω. η σαλαμινα φυσικα και δεν ειναι βιεννη..εχει παρα πολλα αρνητικα . αλλα το να καθεσαι και να την υβριζεις δεν το ανεχομαι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/17 15:39

    Μην ψάχνετε απάντηση.Δεν υπάρχει καμία διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/17 16:01

    δυστυχώς είναι με διαφορά η πιό ανίκανη διοίκηση στο δήμο,το μόνο πού τούς ενδιαφέρει είναι η κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός ύβρεων επί της ουσίας υπάρχουν απαντήσεις;
    Όποιος καταφεύγει σε ύβρεις είναι γιατί αδυνατεί να δώσει πειστικές απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα που σας θέτουμε.
    Όμως θα σας στεναχωρήσω, δεν είναι τα μόνα ερωτήματα που δεν έχετε να δώσετε απαντήσεις, έρχονται κι άλλα πολύ σοβαρότερα.
    Η διοίκηση έχει συνέχεια ναι ή όχι;
    Κατά τ’ άλλα τα χουμε ξαναπεί και τα χουμε ξαναγράψει και θα τα ξαναγράψουμε πολλές φορές ακόμα μέχρι να απαλλαγούμε από σας το 2019, της κοντής ”λιλής” οι τρίχες της φταίνε έτσι για να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να μας καταλαβαίνεται γιατί μόνον αυτή καταλαβαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/17 21:24

      Η ράμπα ήταν προσφορά της Περιφέρειας και εξαφανίστηκε επί δημαρχίας Τσαβαρή. Την βγάλανε από κει για να μη μαζεύονται οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες και τους χαλάνε τη μόστρα. Ποιός την πήρε, τι την κάνανε, πού την πέταξαν, πού την πούλησαν, πόσα βάλανε στην τσέπη είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η τότε διοίκηση του Δήμου. Αλλά να ΄ταν μόνο αυτό; Εδώ καινούργια νταλίκα για να μεταφέρει τα σκουπίδια στα Λιόσια τους χάρισε η Περιφέρεια, κι αυτοί την κάνανε .... ανταλλακτικά, κι όπως είχε πει και ο Αστράκος χρεώνανε και καύσιμα για να ... κινείται !!!

      Διαγραφή
    2. Αυτές δεν είναι απαντήσεις υπεύθυνης διοίκησης φίλε μου (21:24) είναι κουτσομπολιά κυρα Κατίνας και δεν κοσμούν την δημαρχία μας.
      Επίσημα απαντά πάντα μια υπεύθυνη διοίκηση σε παρόμοιες καταγγελίες όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/5/17 10:56

      Αν θέλεις απάντηση από την υπεύθυνη διοίκηση εκεί είναι, πήγαινε κάνε αίτηση να σου απαντήσουν. Δυστυχώς όμως, αυτά που γράφω δεν είναι κουτσομπολιά, είναι αλήθειες που ... τσούζουν.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/5/17 11:10

      Οι αλήθειες που τσούζουν Μηνάρα φαταούλα λέγονται δημόσια για να ενημερωθεί ο κόσμος και να μάθουμε επιτέλους τα οικονομικά εγκλήματα του Τσαβαρή που μας είχες φλομώσει προεκλογικά.
      Εσύ αρπακτικό της αραπιάς ενεργείς σαν χέστης που κρύβεσαι στα φουστάνια της γυναίκας σου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/5/17 14:19

      Δυστυχώς για σένα υπάρχουμε πολλοί Μηνάρες που ξέρουμε καλά το τι φαγοπότι έπεφτε. Τα ξέρασε όλα ο Αστράκος όταν στράβωσε το κλίμα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/5/17 16:01

      Μηναρόπουλα υπάρχουν πολλά, Μηνάρας μόνο ένας, λέγετε και αρπακτηκό της αραπιάς ή σουλτάνος ή φαταούλας ή λαδιάρης ή παραθεσμικός ή κουρτινάκιας ή κερατούκλης ή 70 -30, έχει καμιά τριανταριά παρατσούκλια όπως έχουν οι κλέφτες.
      Για το φαγοπότι που έπεφτε περιμένουμε αποδήξεις μέχρι τώρα όλο αθωόνεται, τα φορτηγά του αγγέλου τα βλέπουμε κάθε, το νταμαρόλαδο πάει σύνεφο στο λαιμό να σας κάτσει παλιοκλέφτες. Καθαρά χέρια καθαρή απάτη.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2/5/17 23:58

      αυτή την γλώσσα κ.Διαχειριστά εσείς την καταλαβαίνετε γιατί ΕΣΕΙΣ την εφευρατε.......Αλλά έτσι είσαστε εσείς οι "ΞΕΝΟΙ" ύπουλοι παλιάνθρωποι και προπάντων συμφεροντολόγοι.......Το νήσι μας δεν το αγαπήσατε ποτέ για αυτό άλλωστε βρίζετε και εμάς τους ντόπιους.........δυστυχώς είστε ανάξιοι να ασχολιόσαστε με το νησί μας για αυτό άλλωστε και το εν λόγω άρθρο είναι γελοίο μπροστά στα τεράστια προβλήματα τους νησιού μας όπως η παράνομη δόμηση η καταπάτηση δασικών και παράλιων εκτάσεων και οι παραβάσεις των παλιοσυλλόγων των παραθεριστών εκεί κ.Διαχειρηστά ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ......ά ρε.....! Εκεί πάει ΓΙΑ ΣΑΣ της κοντής "λιλής" η τρίχα......διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε τον έλεφα...όπως λέμε και εμείς οι ΝΤΟΠΙΟΙ άνθρωποι θεοσεβούμενοι και όχι "αρπαχτικά" όπως εσείς.μάθατε και εσείς που ήρθατε από αλλού να κρίνετε το νησί μας.............Εγώ εύχομαι κ.Διαχειριστά να πάτε όσο τον δυνατόν πιο σύντομα στον τόπο σας να τον βοηθήσετε και να δείξετε τα "ανθρωπιστικά σας ταλέντα".................τρομάρα σας

      Διαγραφή
    8. Στον ανώνυμο 23:58
      Κατ αρχάς μου αποδίδεις λέξεις και εκφράσεις που εγώ ποτέ δεν είπα πολύ δε περισσότερο για τους συντοπίτες μας.
      Η προσπάθεια ανάλυσης των προβλημάτων του νησιού για να μας χωρίσεις σε ντόπιους και ξένους ανεπιτυχής έως τραγική, δείχνει το άδειο σου και εμπαθές κεφάλι.
      Δεν σε ακολουθώ στο κατρακύλισμα σου. Σκέφτηκες να μην με διαβάζεις;
      Τέλος εσένα μπορεί να σου περισσεύουν και αν κάποιοι καταστρέφουν περιουσία του δήμου να μην σε ενδιαφέρει εμένα όμως με ενδιαφέρει και θα ασχολούμαι όσο κι αν σε ενοχλεί κι έχουμε πολλά να πούμε ακόμα να κάνεις υπομονή θα τα ακούσεις ΟΛΑ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος3/5/17 13:28

      Στο SALAMIS-NEWS Μου λες ότι σου αποδίδω εκφράσεις που ποτέ δεν είπες...σοβαρά στο ανωτέρω σχόλιο σου στις 19:45 εσύ δεν μίλησες για "λιλη" εεεεε? Εχείς ακούσει πολλούς Κουλουριώτες να μιλάνε έτσι? Εγώ σε πληροφορώ ΚΑΝΕΝΑΣ και ξέρεις γιατί ? Γιατί δεν είναι η ιδιοσυγκρασία μας να μιλάμε έτσι ! Ξέρεις πόσοι "ξένοι¨" και ειδικά πειραιώτες από Νίκαια μεριά μιλάνε έτσι? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ! Αυτό στο λέω γιατί λες ότι είναι η γλώσσα που καταλαβαίνουν κάποιοι, και εννοείται ντόπιοι.....σαν δεν ντρέπεσαι.....Μετά μιλάς ότι κάνω προσπάθεια να διαχωρίσω τους κατοίκους σε ντόπιους και "ξένους" .......ε ΝΑΙ! Και βέβαια υπάρχει διαχωρισμός και αυτό το κάνετε εσείς αφού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΟΤΕ...ΜΑ ΠΟΤΕ ! ΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ!Πρέπει να καταλάβεις ότι εμείς ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ δεν χτίσαμε αυθαίρετα όπως εσείς και ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Ενώ εσύ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ κάνεις κατακρίσεις και προπάντων "σπέκουλα" χωρίς αντικειμενικότητα εναντίον ντόπιων κυρίως (άσχετα εάν δεν το ομολογείς (οι πράξεις σου όμως αυτό δείχνουν) και μας το παίζεις "υπεράνω" ...Όχι φίλε όσο μου επιτρέπεις εγώ τον διαχωρισμό θα τον κάνω γιατί η Σαλαμίνα είναι γενέτειρα μου και εδώ έχουν θάφτει παππούδες και προπαππούδες μου και για αυτό τον λόγο δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ από κανέναν σαν και εσένα να μιλάς περί "λιλής" και άλλες τέτοιες αγοραίες εκφράσεις τρούμπας και κοκκινιάς..........και το χειρότερο να αναδεικνύεις θέματα δευτερεούσης σημασίας και να θεωρείς μικρά και ασήμαντα θέματα την παράνομη δόμηση και την αυθαιρεσία που υπάρχει στο νησί ! Μίλα ντε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ? ΜΙΛΑ ΝΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΒΡΩΜΙΕΣ" των δήθεν εξωραϊστικών συλλόγων τρομάρα τους (ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΖΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ) μίλα ντεεεεε? ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ! Και μετά μου λες ότι δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός περί ντόπιων και ξένων.....Δυστυχώς υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα αφού δεν νομίζω ότι ποτέ θα αφομοιωθείτε στο νησί....κάποια στιγμή θα πάρετε τον δρόμο της επιστροφής στις γενέτειρες σας.....εκτός εάν αλλάξετε νοοτροπία και δεν συκοφαντείτε, πράγμα αδύνατον........έχετε την σπέκουλα και την συκοφαντία στο αίμα σας.........

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος3/5/17 17:25

      τα ειπες ολα και μπραβο σου αν και δεν σε ξερω σου σφιγγω το χερι

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος3/5/17 21:57

      Ναι ρε, οι κουλουριώτες είναι άγιοι, οι ξένοι σας χάλασαν. Κόψατε και πουλήσατε βουνά και δάση και φταίνε οι ξένοι που τα αγόρασαν. Σας κακοπήγε που πιάσατε λεφτά και φτιάξατε μαγαζιά και φεριμποτ και επιχειρήσεις. Φταίνε οι ξένοι που έχτισαν λαθραία, ενώ εσείς δε χτίσατε, δεν καταπατήσατε, δε μπαζώσατε, δεν βλέπατε το όργιο της παρανομίας.
      Τάλε κουάλε.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/5/17 20:27

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/5/17 21:14

    Θα κλαίτε πάλι, και να δούμε που θα κρυφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/17 05:05

    Αν ο νέος που έρχεται είναι αυτός που ακούγεται, πιστεύω να είναι μιά μια πολύ λύση. Αν όμως μας εμφανισθεί κάποιος ...΄΄σερ΄΄ του Μονακό, κάποιος συνταξιούχος ΄΄σωτήρας΄΄, τι γίνεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/17 08:41

      ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝΕ
      ΦΑΤΕΤΗ ΣΤΟ Κ.ΛΟ
      ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΗΚΤΙΣΙΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/17 13:24

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;
    ΒΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ;
    ΜΟΑΝΑΡΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/17 16:50

      Φίλε μου...έμεινες πολύ μόνος σου!!!
      1ον)ο νέος δεν θα μπει σε διαδικασία να ασχοληθεί μαζί σας
      2ον) καρφώνεσαι!!!!το ίδιο σχόλιο λες στους δικούς σου...αλλά δυστυχώς για σενα...μιλάνε και μιλάνε εκεί όπου αναφέρεσαι.
      Πρόσεχε...εκτίθεσαι πολύ!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/17 14:33

    Η μνήμη έχει .... κοντά ποδάρια.
    http://psiliammos.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/5/17 23:08

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΝΕΙΚΕ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ Η ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ-ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ Ο ΛΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ -Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -Ο ΧΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΟΡΙΣΤΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ.-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. (ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/17 23:45

      Πολύ καλή περιγραφή!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/5/17 14:32

      Ενώ επί τσαβες στα δημοτ. συμβούλια, όλα ήταν τέλεια! όλοι του συμβουλίου ήταν αγαπημένοι, με το σεις και με το σας!
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΛΑΜΟΓΙΑ!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/5/17 17:21

    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΚΑΤΙ ΣΟΥΚΑΝΕ Ή ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΝΕ
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/17 23:18

      του ζήτησα να δωσει μερτικό από τα κλεμενα κουταλοπήρουνα της δημαρχείας και ο φαταούλας οβραίος τα κρατησε όλα για τον εαυτό του

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/5/17 17:21

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ-ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ - ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΤΗΝ Κα ΔΗΜΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ- ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ - ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/5/17 17:32

    ΔΗΜΟΣ=ΜΗΝΑΣ+ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/5/17 18:55

    ΓΕΝΙΚΑΛΙΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΛΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/5/17 22:49

    ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.