Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαΐ 2017

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Όπως είπε σήμερα και ο πρωθυπουργός στο υπουργείο παιδείας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «τώρα τρέχει» για να ψηφίσει το 4ο μνημόνιο, που θα κόβει δύο ακόμη συντάξεις, ένα ακόμα μηνιάτικο για όσους έχουν δουλειά, ενώ στην παιδεία θα διατηρήσει μειωμένες τις δαπάνες σε όλες τις βαθμίδες, οι οποίες στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ αγγίζουν το 70%, με τον κόφτη να περιμένει στη γωνία για νέες μειώσεις.

Τρέχει για να γενικεύσει τη μερική απασχόληση στην εκπαίδευση των χιλιάδων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών, να δώσει φθηνούς εργαζόμενους, με την ταμπέλα της μαθητείας, σε εργοδότες που θα επιδοτούνται με ζεστό χρήμα.
Τρέχει φυσικά και το «παραμύθιασμα» για τα ακριβά μεταπτυχιακά, που παραμένουν και τη δωρεάν φοίτηση σ’ αυτά, που όμως προϋποθέτει την απλήρωτη εργασία στα ιδρύματα, για τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις τμημάτων στα ΤΕΙ που θα βαπτιστούν «αναβάθμιση», για διετές νηπιαγωγείο που ήδη ισχύει, αλλά δεν εφαρμόζεται, λόγω ελλείψεων σε υποδομές και εκπαιδευτικούς.
Όσο για τις εξαγγελίες γύρω από το εθνικό απολυτήριο και την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ όχι μόνο δε χτυπούν την παραπαιδεία, αλλά τη θεριεύουν. Η απάντηση στη θρασύτητα του πρωθυπουργού είναι η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 17 Μάη.
ΑΘΗΝΑ 9/5/2017

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/5/17 14:39

    καπετανακη στη φωτο με την εφη ζηση απο την εκδηλωση του τσεβα τα χερια σου δεν φαινονται, σου τα κοψανε;
    καπετανακη σε ειδαμε σε πολλες φωτο με την μπινιαρη σου δινει συμβουλες πως παραιτουντε και πως ξαναγυριζουν παρακαλωντας πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/17 15:04

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/17 16:50

      Κυρ. διαχειριστή αυτό δεν είναι συκοφαντία?????

      Διαγραφή
    2. Όχι Γρηγόρη μου δεν είναι συκοφαντία, διαπίστωση είναι, γιατί δεν μας στέλνεις κανά εξώδικο για να σου σβήσουμε τα συγκεκριμένα σχόλια;
      Πρέπει να μάθεις την διαφορά της διαπίστωσης από την συκοφαντία.
      Το να βάζεις μεσάζοντες για να σβηστούνε σχόλια όταν και ο πιο άγνωστος blogger με ένα Ε-Μαιλ κάνει την δουλειά του χωρίς μεσάζοντες και δικηγόρους πως θα το χαρακτήριζες εσύ;
      Να σου πω εγώ, έχεις ξεφύγει πολύ όταν στρέφεσαι κατά των πρώην συναγωνιστών σου και δεν σε παίρνει να τους πάρεις και τηλέφωνο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/5/17 00:32

    Μη λες βλακείες ρε διαχειριστή. Σε ποιόν να στείλει το εξώδικο; Γράψε το όνομα σου και τη διεύθυνση αν σου βαστάει και τότε θα το πάρεις. Μια ζωή χέστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.