Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαΐ 2017

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!!! Η Χρυσή Αυγή αγκαλιά με τη δημοτική αρχή!

Η δημοτική αρχή του δήμου Σαλαμίνας φαίνεται πλέον σε πολλές περιπτώσεις να μην κρύβει τη συμπάθειά της προς τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Η συμμετοχή τοπικών βουλευτών στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου και η ισχυρή τους παρουσία στις φιέστες που στήνονται από τη δημοτική αρχή, δίνει ουσιαστικά βήμα στη νεοναζιστική οργάνωση να ανακτήσει την νομιμοποίησή της στην τοπική κοινωνία.

Η  ανοχή της παρουσίας των βουλευτών και των στελεχών της νεοναζιστικής, εγκληματικής συμμορίας στις ανοιχτές δημόσιες εκδηλώσεις, νομιμοποιεί εμμέσως τη συμμετοχή τους στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η εγκληματική οργάνωση είναι ανεπιθύμητη στον τόπο μας. Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ της Β Πειραιά δίνει και θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες που χρειάζονται για την καταδίκη της δράσης και της ιδεολογίας των φασιστών.
Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή ΧΘΕΣ
Οι φασίστες επιλέγουν να είναι τα σκυλιά των αφεντικών στους χώρους δουλειάς
Δηλητηριάζουν τους νέους σε σχολεία και χώρους νεολαίας
Διεκδικούμε ένα μέλλον χωρίς φασισμό, ρατσισμό και ξενοφοβία

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/5/17 10:24

    μπραβο στα νεα παιδια του ΣΥΡΙΖΑ και κριμα σαυτους τους ""πουλημενους'' συντροφους τους που ειναι στην εξουσια και καθε μερα τα κανουν να ντρεπονται για την καταντια που εχουν φερει τον τοπο με την εφαρμογη των μνημονιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/5/17 14:58

    ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ?ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ?ΡΕ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΓΚΛΟΠ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ.ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΑΤ ΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ.ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/5/17 21:54

    Γιατί ρε παιδιά κατηγορείτε την Ρούλα.Ποτέ δεν το έκρυψε...είδικά τώρα που ο Τσάβες γέρνει προς τα δεξιά ( από συνδικαλιστής Πασόκος...) εκείνη είπε να πάει λίγο πιο δεξιά...στα άκρα.Όσο για σένα 14:58...το σάλιο μου έχει πολύ αξία για να το σπαταλήσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/5/17 23:11

    Αν ο Τσάβες ήξερε σε τη πιστεύει θα ήταν καλύτερος αυτός πατάει πάνω σε πτώματα και νομίζει ότι έχει να κάνει με βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/5/17 14:32

    σύντροφε γιατρούλι Νικημένε έχασες πανηγυρικά!!
    τί δε καταλαβαίνεις ??
    εφιάλτης σου έγινε το 13% του Σαλαμίνιου Λαού !!
    δημοκράτη μου !!!! σταλινίσκο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/17 02:27

    οι γνωστοι μπαχαλακιδες ξαναχτυπουν. οτι λεγατε στο συμβουλιο και χαθηκε 1 μιση ωρα για να πεισετε οτι εισαστε πιο Δημοκρατες απο ολους. ποτε θα καταλαβετε οτι υπαρχει ενα προτοκολο που κανεις δεν μπορει να το γραψει στα παλια του παπουτσια? αλλα πως να το καταλαβετε? χρειαζετε μυαλο....αντι να δειτε τα πραγματικα προβληματα του κοσμου ,εσεις προκαλειτε φασαριες , για να δειξετε αραγε τι????? σας ειδαμε τι ψηφισατε στο θεμα του διωγμου των παιδιων της περιοχης του Αγ. Αθανασιου... παρων . γιατι δεν σας εκαναν το χατηρι τα υπολοιπα παιδια....αυτοι εισαστε. χωρις προτασεις , χωρις ηθος, χωρις ουσια. απλα μπαχαλακηδες. το χειροτερο ειδος του αριστερου καθεστωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.