Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαΐ 2017

Η ΔΗΜ. ΤΟ Σαλαμίνας της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του αρχηγού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ. ΤΟ Σαλαμίνας της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετούν με θλίψη ψυχής τον αρχηγό Κώστα Μητσοτάκη αποστέλλοντας ταυτόχρονα τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.
Η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.
Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη, την ίδια μέρα από τις 07:00 έως τις 13:30.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/17 22:12

    Με τον θάνατο του Κώστα Μητσοτάκη τελειώνει η περίοδος των μεγάλων χαρισματικών ηγετών της Ελλάδας και ο τέως Πρωθυπουργός ήταν ο μεγαλύτερος, δεν φοβόταν να λέει αλήθειες για το καλό της πατρίδας, εμείς όμως μας άρεσε να μας χαϊδεύουν τα αυτιά, αν τον ακούγαμε δεν θα είμαστε εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δικαιώθηκε σε ολα, γιαυτό και όλοι οι πολιτικοί από όλους τους χώρους του το αναγνώρισαν, δυστυχώς από τον χώρο τον δικό προδόθηκε, αλλά ήταν τόσο μεγάλος πολιτικός που όλους τους έδωσε άφεση αμαρτιών. Πατριώτη καλό ταξίδι και να βρεις την αγαπημένη σου Μαρίκα. Ελαφρύ το χώμα της πατρίδας μας της Κρήτης που θα σε σκεπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/17 00:27

      Μπλιαχ...θα ξεράσω!!!!
      Αυτά δε τα πιστεύει ούτε ο Ελευθερακλάνος

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/17 00:03

    Εσείς τον βρίζατε παλιοτόμαρα όταν σας πήρε τη ΝΔ ,αλλά τέτοιοι υποκριτές είσαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.