Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Μαΐ 2017

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος “Χωροταξικός σχεδιασμός ιχθυοκαλλιεργειών”

Μετά το θέμα που προέκυψε με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σχετικά με την μετεγκατάσταση των ιχθυοτροφείων στον Πόρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συγκαλεί σύσκεψη στο γραφείο του την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 με θέμα «Λειτουργία μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στη Π.Ε. Νήσων και τροποποίηση χωροταξικού σχεδιασμού (ΚΥΑ 31722/4-11-2011)».
Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος και ο Δήμαρχος Πόρου κ. Ιωάννης Δημητριάδης.

Το χωροταξικό για τις ιχθυοκαλλιέργειες είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για τα νησιά του Αργοσαρωνικού και όχι μόνο, των οποίων η οικονομική ζωή στηρίζεται στον Τουρισμό και ειδικά στον θαλάσσιο Τουρισμό, και δεν μπορεί να ρυθμίζεται με μία ΚΥΑ η οποία υπεγράφη δια περιφοράς στις 4 Νοεμβρίου 2011, την τελευταία στιγμή πριν την πτώση της Κυβέρνησης του Γεώργιου Παπανδρέου.

Απαιτείται αναθεώρηση της υφιστάμενης ΚΥΑ έτσι ώστε να υπάρξει μία ορθολογική αντιμετώπιση, περιβαντολλογικά και επιστημονικά αποδεκτή, με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την οικονομία του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.