Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουν 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε εκδήλωση Κυριακή 18 Ιουνίου στις 20:30 στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/17 22:02

    Του απονέμετε χρυσό μετάλλιο γιατί πληρωνόταν 50 χρόνια;
    Διαβάστε την μισθοδοσία που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, το πολυνομοσχέδιο με τα νέα μέτρα της συμφωνίας, το οποίο αποτελεί πλέον νόμο του Κράτους.
    Στο νόμο της συμφωνίας περιλαμβάνονται και οι νέες αποδοχές των αρχιερέων, των μητροπολιτών και επισκόπων

    Σύμφωνα με τον νόμο πλέον της συμφωνίας κάθε είδους μηνιαίες αποδοχές των Αρχιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδας καθορίζονται ως εξής: Α. Βασικός μισθός:

    α. Αρχιεπίσκοπος δύο χιλιάδες εξακόσια (2.600) ευρώ.

    β. Μητροπολίτης και Τιτουλάριος Μητροπολίτης δύο χιλιάδες διακόσια δέκα (2.210) ευρώ.

    γ. Τιτουλάριος Επίσκοπος και Βοηθός Επίσκοπος χίλια οκτακόσια είκοσι (1.820) ευρώ. Β. Επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών: α. Για κατόχους διδακτορικού διπλώματος σε εβδομήντα πέντε (75) ευρώ. β. Για κατόχους μεταπτυχιακού διπλώματος ετήσιας, τουλάχιστον, φοίτησης σε σαράντα πέντε (45) ευρώ. Το επίδομα αυτό παρέχεται για τίτλους που έχουν χορηγηθεί με ξεχωριστές σπουδές, μετά τη λήψη του πτυxίου ανώτατης εκπαίδευσης. Προκειμένου για κατόχους τίτλων αλλοδαπών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το επίδομα παρέχεται μετά την αναγνώριση της ισοτιμίας τους προς τους μεταπτυχιακούς τίτλους που απονέμονται από τα Πανεπιστήμια και τα Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της ημεδαπής, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών χορηγείται μόνο στην περίπτωση που το περιεχόμενο των μεταπτυχιακών σπουδών είναι συναφές με το λειτούργημα των υπαγομένων στο παρόν κεφάλαιο. Για τη συνδρομή ή όχι της προϋπόθεσης αυτής αποφαίνεται το αρμόδιο όργανο και η καταβολή του επιδόματος ανατρέχει στο χρόνο κατάθεσης των σχετικών τίτλων στο αρμόδιο όργανο για τη συνάφειά τους. Σε περίπτωση κατοχής πλέον του ενός των ανωτέρω τίτλων, καταβάλλεται το επίδομα που προβλέπεται για τον ανώτερο τίτλο σπουδών. Αποζημίωση εξόδων παράστασης: α. Αρχιεπίσκοπος, εκατό (100) ευρώ. β. Εν ενεργεία Μητροπολίτης, πενήντα (50) ευρώ. Πέρα από τις ανωτέρω αποδοχές δεν καταβάλλεται καμία άλλη παροχή.

    Τους πληρώνουμε για να κυρήττουν το λόγο του Θεού;
    Βρε ούστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/17 22:04

    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕιΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΩΧΕΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΥΣ 2 ταξεις γυμνασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/17 22:50

    Αφού είναι τόσο ασήμαντος ρε 20,04 γιατί τον βρίζετε με υποτιμητικό τρόπο ;;; Μήπως σας άνοιξε την μπουκαπόρτα φυγής και άλλων συμβούλων ;;; σε λίγο δεν θα τους κρατάτε ούτε με αλυσίδες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/17 00:03

    Μεγάλη πληγή και βαθιά στο υπογάστριο του συνδυασμού , η κόντρα του Σταμάτη με τον Τάσο , έρχεται παραίτηση σύμβουλου που θα κάνει πάταγο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/6/17 07:12

    ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/17 08:56

      πραγματι ειναι παρελθον μαζι με τον ΤΣΑΒΑΡΗ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/6/17 07:18

    Φουκαριάρα τι είχες χθές και πήρες πάλι αναβολή από το δικαστήριο;
    Πόναγε η "κοιλίτσα" από τα μποτοξάκια;
    Με τους λαικατζήδες δεν θα καθαρίσεις εύκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/6/17 07:21

    Ρε παιδιά να βλέπατε χθές το Μηνάκο με το χαρτί του γιατρού να παρακαλάει γιά αναβολή το δικαστήριο επειδή η Φουκαριάρα είχε πόνους στη κοιλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/6/17 11:13

    ΣΉΜΕΡΑ ΒΡΑΒΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΈΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΘΉΚΗ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΣΟΥΡΜΠΑ) ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ Κ.Α.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ- ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ(ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ)-ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ- ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ- ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ. (ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/6/17 15:20

    ποιος εξυπνος επεισε παλι τη ναννου να κανει αυτή τη τελετή. τοσο ευκολα δινετε χρυσα κλειδιά της πολης και κυριως σε έναν ιερεα. και καλα τι εξαιρετικο εκανε από το να ιερουργει 50 χρονια. ποιος ευφυης νους το προτεινε και όλα τα προβατάκια ακολουθησαν. εισαστε διομισυ χρονια στην εξουσια και δεν εχετε κανει τιποτα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων παρα μονο γιορτες και πανηγυρια. οσο και να παρακαλατε το θεουλη για βοηθεια οσοι δεν ανταποκρίνονται στη ψηφο μας θα το πληρωθουν. η μονη περιπτωση που φαινεται ότι ζουμε σε νησι είναι το τράνταγμα στα αυτοκίνητα οδηγώντας στη πολη.σε πιανει μια κατηφεια και μια απογοητευση γιατι βλέπεις μονο χαλια.κριμα δημαρχε γιατι αφου εχεις τοσο καλες σχεσεις με ορισμένους συμβουλους σου θα επρεπε να εχεις και απαιτησεις για το καλο του τοπου και όχι το ατομικο τους. ὰφου ηξερες επακριβως το παρελθουν τους,βλεππεις παλιες υποψηφιότητες δεν θα επρεπε να το σκεφτης καλυτερα. τωρα μια που δινετε χρυσα κλειδιά τοσο ευκολα, δωστους μια χρυση ροδα να τη καβαλικεψουν και να τη κανουν γιατι για κοινωνικη προσφορα είναι ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.