Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Ιουν 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Αγαπητοί μου Μαθητές και Μαθήτριες,
Οι ευχές όλων μας, σας συνοδεύουν στην ξεχωριστή προσπάθειά σας να αναζητήσετε, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, την πρόσβασή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η συμμετοχή όλων σας στη διαδικασία αυτής της εντατικής αξιολόγησης, να φέρει στον καθένα σας και την καθεμιά σας το καλύτερο αποτέλεσμα, ως καρπό μιας σοβαρής και υπεύθυνης προετοιμασίας για την επίτευξη του υψηλού σας στόχου.

Κουράγιο και υπομονή στους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζούν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία. Στους καθηγητές, καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους.
Καλή επιτυχία!
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/6/17 00:09

    Η Κα δήμαρχος τελευταία μην έχοντας τίποτα από έργο να επιδείξει έχει επιδοθεί στο να εκφράζει ευχές και επαίνους σαν το Πάππα της Ρώμης-η δε κουστωδία της, συνεχώς συρρικνώνεται. και ακόμα ο Ναύαρχος δεν έχει κάνει ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.