Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2017

Βραβείο θεατρικού επιχειρηματία ‘’Γιώργος Λεμπέσης’’ 2017

Βραβείο θεατρικού επιχειρηματία ‘’Γιώργος Λεμπέσης’’ 2017
Το βραβείο, Θεατρικού επιχειρηματία ‘’Γιώργος Λεμπέσης’’ που προεδρεύει η θεατρική επιχειρηματίας και σύζυγος του, Νινέττα  Λεμπέση, ολοκλήρωσε τα μέλη της 11μέλης επιτροπή που θα συνεδρίαση  της 23 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο τον Αθηνών και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί την βράδια της τελετής, αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι παράγωγοι αποδέχτηκαν την υποψηφιότητα.

Τα μέλη της επιτροπής αποτελείτε από γνωστούς ανθρώπους του θεάτρου και δημοσιογράφους του πολιτιστικού ρεπορτάζ.
Για πρώτη φόρα του θεσμού, ένας οργανισμός έχει τρις υποψηφιότητες στην ηδεία κατηγορία και αυτό είναι το Κ.Θ.Β.Ε. με τα έργα «Ανεμοδαρμένα ύψη», «Επτά επί Θήβας» και «Το τρίτο στεφάνι».
Υποψήφιοι είναι και η παράγωγες, τον Αδελφών Τάγαροι με το μιούζικαλ «Mamma Mia», η νέα θεατρική επιχείρηση με το όνομα, Θεατρικές Σκηνές, με το μιούζικαλ,  «Πυγμαλίων -  Ωραία μου Κυρία» και  το θέατρο Πορεία με το έργο,η «Μεγάλη Χίμαιρα». Αναλυτικά Υποψήφιοι είναι:
Αφοι Τάγαροι, «Mamma Mia»
«Σας ευχαριστούμε αποδεχόμαστε όλες τις υποψηφιότητες, ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ ΟΕ»
Θεατρικές Σκηνές, «Πυγμαλίων -  Ωραία μου Κυρία»
«Βεβαίως αποδέχομαι την υποψηφιότητα και ευχαριστώ πολύ για την τιμή αυτή
Με εκτίμηση, Πάνος Κατσαρίδης»
Κρατικό θέατρο Βόριου Ελλάδος, «Ανεμοδαρμένα ύψη»
Κρατικό Θέατρο Βορίου Ελλάδος , «Επτά επί Θήβας»
Κρατικό θέατρο Βόριου Ελλάδος, «Το τρίτο στεφάνι»
«Αποδεχόμαστε της υποψηφιότητες. Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων, Γιάννης Αναστασάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ»
Θέατρο Πορεία, «Μεγάλη Χίμαιρα»
 «Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνετε, αποδεχόμαστε τις υποψηφιότητες.
Τάσος Ιορδανίδης»
Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ώρα της απονομής ( Δευτέρα 30 Οκτώβριου 2017 στο θέατρο  Βέμπο, ....που ευγενικά παραχώρησαν οι θεατρικοί επιχειρηματίες, Μάρκος & Θύμιος Ταγάρης.
Δήλωση Πρόεδρου Δημήτρη Μουζακίτη: ‘’Φτάσαμε επιτέλους στο στάδιο της ανακοινώσεις τον  υποψήφιων για τα διαγωνιζόμενα βραβεία θεάτρου 2016 – 2017.
Ένας αγώνας δρόμου που κρατά 1 ολόκληρο χρόνο και όχι την τελευταία στιγμή. Αφού ευχηθώ καλή επιτυχία στους υποψηφίους άλλα και σε όλες της επιτροπές για την ανάδειξη τον νικητών θα ήθελα για μια ακόμη φόρα να δηλώσω ότι δεν διαθέτω δικό μου θέατρο η είμαι μέτοχος σε κανένα θέατρο και δεν έχω τάξη σε κάποιους κανένα βραβείο και ανάμεσα τους  το βραβείο παραγωγής ‘’ Γιώργος Λεμπέσης’’, είναι κατάπτυστος οποίος διαδίδει τέτοια πράγματα γιατί άπλα δεν συμμετέχω εγώ στην ψηφοφορία του συγκεκριμένου βραβείου ούτε γνωρίζω μέχρι αυτή την στιγμή ποια είναι τα μελή της επιτροπής εκτός από την κ. πρόεδρο. Επίσης ανακοινώνω επίσημα ότι κανείς από τα 52 άτομα που θα ψηφήσουν δεν έχουν λαβή ακόμη ψηφοδέλτιο αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί η διαδικασίες και δεν έχουν ανακινηθεί από την Ο.Ε. οι υποψήφιοι ανά κατηγορία στα ΜΜΕ. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους Αδελφούς Τάγαροι που ζήτησαν να μην έχουν ευνοϊκή μεταχείριση στης δίκες τους υποψηφιότητες αφού κάποιοι θα θεωρήσουν ότι η παραχώρηση του θεάτρου ΒΕΜΠΟ θα είχε σίγουρα κάποιες υποχρεώσεις από την Α.Ε.Β.Τ. Αυτό τους τίμα ‘’.

Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/17 11:35

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
    ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ!!!!!
    ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/17 12:38

    ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ,Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ....ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡΑΚΗΣ(ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ)ΚΑΙ Ο ...ΣΕΡ ΤΩΝ ΣΕΡ...ΡΑΙΩΝ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ. ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΠΟΛΛΕΣ,ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.