Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2017

Το Διεθνές Ίδρυμα ”ΣΑΛΑΜΙΣ” σας προσκαλεί στην ομιλία του Πέτρου Καψάσκη την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 με θέμα ”Η δημιουργία πολιτισμού ως αντίσταση στην παρακμή”





4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/17 00:45

    Για ποιά Αρχαία Σαλαμίνα μιλάς ρε βλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκος17/6/17 09:27

    Η Οριάνα Φαλάτσι της Κούλουρης εν δράση,
    Έπεσε στα χέρια μου τυχαία η ρυπαρή εφημερίδα της με ”ΑΠΟΨΗ” τρομάρα της.
    Είναι η ίδια μεγαλοδημοσιογράφα που όταν πρωτοβγήκε ο Σοφράς τον εκθείαζε και τον έγλυφε πατόκορφα μέχρι που είδε κι αποείδε πως δεν μασάει ο Σπύρος και δεν της τα ακουμπάει και τον πέρασε δυναμικά απέναντι.
    Τα ίδια ακριβώς έκανε και με τον Τσαβαρή η εν λόγω αντικειμενική κυρία.
    Σήμερα λοιπόν η δαιμόνια ρεπόρτερ βλέπει οργασμό εργασιών στην δημαρχεία παρά το γεγονός πως η φύση ησυχάζει κι όλοι εκεί μέσα κοιμούνται, είδες Οριάνα μου τι κάνει ο μαϊντανός μέχρι οράματα σου φέρνει;
    Χωρίς αιδώ απ την μια στιγμή στην άλλη, εκεί που φτύνει γλύφει κι έχει ”ΑΠΟΨΗ” για όλα ρε κάντε την Δήμαρχο να δείτε πως κυβερνάνε, μόνον αυτή μπορεί.
    Θα φυτέψει μαϊντανό μω μανάρι μου σε όλα τα παρτέρια του δήμου να δεις ευωδία κι αναμόρφωση να δεις και εντελώς φιλικά ”ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ” μπράβο Μηνά ξέρεις τι κάνεις ο καλύτερος μάγειρας βάζεις μαϊντανό εκεί που πρέπει και τα ”ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ” δεν πονάνε.
    Χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/17 09:33

    ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ!!!!! ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΣ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/17 15:08

    ΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΦΕΚ .ΜΙΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ. ΜΟΝΟ ΘΕΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΙΩΣΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.