Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουν 2017

Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος. Έργα οδοποιίας στην Σαλαμίνα

Ξεκίνησε η ανακατασκευή 20 δρόμων από την περιοχή Πέρανι στο νησί της Σαλαμίνας. Το οδικό δίκτυο του νησιού είναι τραγικό και απαιτούνται πολλαπλάσια χρήματα για να γίνει ασφαλές και βατό.
Το ποσό του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στις 500.000 € από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ της Περιφέρειας Αττικής.
Το επόμενο έργο το οποίο έχει προγραμματιστεί από την Περιφέρεια είναι της τάξεως των 2.500.000 € και πρόκειται σύντομα να δημοπρατηθεί. 

Με το έργο αυτό θα βελτιωθούν κυρίως οι κεντρικοί οδικοί άξονες του νησιού της Σαλαμίνας.

Τα ανωτέρω έργα, σε συνδυασμό με πολλά άλλα, θα ανακουφίσουν εν μέρει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαλαμίνας που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/6/17 21:28

    EΕΓΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ!!! ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/17 14:13

    Δεν αφηνετε ρε μαλακες το Περανι να φτιαξετε κανενα δρομο στην Κουλουρη και τα Παλουκια που εχουμε σπασει τα αυτοκινητα καραγκιοζηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.