Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Ιουν 2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Δήμου Σαλαμίνας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι από χθές το βράδυ 27/06/2017 αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα με πλήρη ή ελλιπή φάκελο των αιτήσεων που είχατε υποβάλει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α  Α.Ε.
 www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr
Σας εφιστούμε τη προσοχή σας στα κάτωθι:
Παρακαλούμε όπου υπάρχει ελλιπής φάκελος η προθεσμία υποβολής ειδικής αίτησης συνοδευόμενη από τα σχετικά δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται στους πίνακες της Ε.Ε.Τ.Α.Α  Α.Ε., είναι μέχρι την Παρασκευή 30/6/2017 και ώρα 14:00.

 Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συνδρομή στην  υλοποίηση της διαδικασίας των ενστάσεων που πρόκειται να υποβληθούν.
 Μετά την υποβολή των ενστάσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της  Ε.Ε.Τ.Α.Α  Α.Ε. , ο πίνακας με τα οριστικά αποτελέσματα.
ΠΡΟΣΟΧΗΕπίσης σας εφιστούμε την προσοχή ότι μετά την ανάρτηση του πίνακα με τα οριστικά αποτελέσματα από την Ε.Ε.Τ.Α.Α  Α.Ε, η διαδικασία για την ένταξη των παιδιών στις Δομές της προτίμησή σας δεν θα ολοκληρωθεί, αν δεν προσέλθετε στο τμήμα Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Πολιτισμού για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και την χορήγηση αντίστοιχου voucher.
Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ)

ΝΙΚΟΣ  Ι.  ΑΓΑΠΙΟΥ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/17 14:22

    Άλλη μιά κομπίνα καλοσχεδιασμένη από τον Δήμαρχο Μηνάκο και από το Κάθαρμα των Σεληνίων εις βάρος του κ.Τσαβαρή δεν τους βγήκε....
    Αιτία είναι η αλλαγή του άρθρου 236,παρ 2 του ν.3852|2010, με το άρθρο 6 του ν.4368|2016!!!!!!!
    Συγκεκριμένα οι φωστήρες της απάτης και συκοφάντησης αφού γιά την υπόθεση του δημοτικού αναψυκτηρίου πρώην "φλαμίνγκο" είχαν ..εφεύρει ζημιά του δήμου λόγω μη καταβολής των ενοικίων από την ενοικιαστή του αναψυκτηρίου ύψους 43.000 ευρω μαζί με τα δημοτικά τέλη γιά την ίδια πρίοδο ,επείδη ο ενοικιαστής διεκδικεί συμψηφισμό με τα ενοίκια γιά δαπάνες πού ήδη είχε καταβάλει γιά επιπλέον εγκαταστάσεις υγιεινής που αυτός με έξοδα του κατασκεύασε ,ΑΡΑ ΑΦΟΥ Η "ΖΗΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ",ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ !!!!!
    Με δεδομένο λοιπόν ότι τότε ίσχυε το άρθρο 236,παρ 2 του ν.3852|2010, την περίοδο σύνταξης και υποβολής της μήνυση Μάη του 2015(πριν τροποποιηθεί στις 21-2-2016), είχαν σίγουρο ότι ο κ. Τσαβαρής θα παραπεμφθεί για κακούργημα αφού είχαν μαγειρέψει όπως είπαμε το ύψος της "ζημιάς" γιά το Δήμο πάνω από το όριο των 30.000 ευρώ άρα με την ισχύουσα τότε νομοθεσία θα εκπέσει του αξιώματος του δημοτικού συμβούλου, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!(γιατί αυτός ήταν και είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος τους)
    Όμως η τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου τον Φλεβάρη του 2016,τους χάλασε καταρχήν τα σχέδια αφού γιά να εκπέσει πλέον του αξιώματος και να μην μπορεί να είναι υποψήφιος τώρα δεν φθάνει μόνο η παραπομπή γιά κακούργημα αλλά απαιτείται καί ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ( ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ!!!!!)
    Επίσης θα μπορούσε να είχε εκπέσει ο κ.Τσαβαρής αν του είχαν επιβληθεί κατά την διαδικασία της απολογίας του σε Ανακριτή καί Εισαγγελέα το περασμενο Φεβρουάριο, περιοριστικοί όροι!!!!
    Δυστυχώς για τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ του δεν του ΕΠΕΒΛΉΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΌΣ ΌΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ!!!!)
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/17 17:17

    Και αν δεν επαληθευτεί το τρίτο σενάριο πόσα χρόνια θα πάει με ριγέ φανέλα εκεί που του αξίζει???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/17 23:57

    Μπορει να μας πει η Αντιδημαρχια για την συγκεκριμενη ανακοινωση σε τι αφορα; Για τους παιδικους σταθμους υπευθυνη ειναι η Διοικηση του ΑΚΟΙΠΟΠ. Μηπως εχουν μπερδευτει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/17 00:25

    Ας ασχοληθούν με το κοινωνικό φροντιστήριο αμπελακιων και το διαδίκτιακο φροντιστήριο που είναι αρμοδιότητα τους και ας αφήσουν τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.