Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιουν 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, είμαστε εδώ στο αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ, στο Χαϊδάρι, για να δηλώσουμε την απόφασή μας να πολεμήσουμε ενάντια σε κάθε προσπάθεια συμβιβασμού με τη νάρκωση των συνειδήσεων της νεολαίας μας.

        Τα ναρκωτικά δεν είναι «γιατρικό», τα ναρκωτικά δεν είναι ελευθερία επιλογής, είναι καταναγκασμός στην εξαθλίωση, αυτή είναι η ουσία. Η διέξοδος βρίσκεται στην πάλη, στο συλλογικό αγώνα όλων μας, ενάντια στις αιτίες που τα δημιουργούν, ενάντια σε αυτό το σάπιο σύστημα και σε όσους δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα.
        Είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε για μια ακόμη φορά, όλοι μαζί, ότι δε θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη. Όχι σε όλα τα ναρκωτικά.
        Οι πρωτοβουλίες αυτές της ΚΝΕ, του ΚΚΕ θα συνεχιστούν. Δεν είναι μόνο επετειακές, με αφορμή τη σημερινή ημέρα. Κάθε μέρα εργατικά συνδικάτα, σωματεία, σύλλογοι γυναικών, σχολεία, σχολές, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, θα πρέπει να συμβάλουν σε αυτό το μεγάλο κίνημα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
ΑΘΗΝΑ 26/6/2017

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/17 05:48

    Άλλη μιά κομπίνα καλοσχεδιασμένη από τον Δήμαρχο Μηνάκο και από το Κάθαρμα των Σεληνίων εις βάρος του κ.Τσαβαρή δεν τους βγήκε....
    Αιτία είναι η αλλαγή του άρθρου 236,παρ 2 του ν.3852|2010, με το άρθρο 6 του ν.4368|2016!!!!!!!
    Συγκεκριμένα οι φωστήρες της απάτης και συκοφάντησης αφού γιά την υπόθεση του δημοτικού αναψυκτηρίου πρώην "φλαμίνγκο" είχαν ..εφεύρει ζημιά του δήμου λόγω μη καταβολής των ενοικίων από την ενοικιαστή του αναψυκτηρίου ύψους 43.000 ευρω μαζί με τα δημοτικά τέλη γιά την ίδια πρίοδο ,επείδη ο ενοικιαστής διεκδικεί συμψηφισμό με τα ενοίκια γιά δαπάνες πού ήδη είχε καταβάλει γιά επιπλέον εγκαταστάσεις υγιεινής που αυτός με έξοδα του κατασκεύασε ,ΑΡΑ ΑΦΟΥ Η "ΖΗΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!
    Με δεδομένο λοιπόν ότι τότε ίσχυε με το άρθρο 236,παρ 2 του ν.3852|2010, την περίοδο σύνταξης και υποβολής της μήνυση(πριν τροποποιηθεί στις 21-2-2016), είχαν σίγουρο ότι ο κ. Τσαβαρής θα παραπεμφθεί για κακούργημα αφού είχαν μαγειρέψει το ύψος της "ζημιάς" γιά το Δήμο πάνω από το όριο των 30.000 ευρώ άρα με την ισχύουσα τότε νομοθεσία θα εκπέσει του αξιώματος, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!(γιατί αυτός ήταν και είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος τους)
    Όμως η τροποποίηση του συγκεκριμένου άρθρου τον Φλεβάρη του 2016,τους χάλασε καταρχήν τα σχέδια αφού γιά να εκπέσει πλέον του αξιώματος και να μην μπορεί να είναι υποψήφιος τώρα δεν φθάνει μόνο η παραπομπή γιά κακούργημα αλλά απαιτείται καί ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ( ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ!!!!!)
    Επίσης θα μπορούσε να είχε εκπέσει ο κ.Τσαβαρής αν του είχαν επιβληθεί κατά την διαδικασία της απολογίας του σε Ανακριτή καί Εισαγγελέα το περασμενο Φεβρουάριο, περιοριστικοί όροι!!!!
    Δυστυχώς για τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ του δεν του ΕΠΕΒΛΉΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΌΣ ΌΡΟΣ (ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ!!!!)
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ
    ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/17 17:38

      Οι κλεψιές και οι απατεωνιές πληρώνονται. Νοέμβρη μήνα θα χρειαστείς μαντήλι, αλλά θα ΄ναι αργά για δάκρυα Στέλλα.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.