Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουλ 2017

Αξιόλογες Θεατρικές παραστάσεις στο νησί μας! "ΗΛΕΚΤΡΑ" την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο "ΕΥΡΙΠΙΔΙΟ" θέατρο με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/7/17 01:01

    Γιάννης Στεφάνου
    3 ώρες ·
    Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμο Σαλαμίνας
    10 Ιουλίου 2017

    Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 ήρθε σε γνώση μου το υπ’αρ. πρωτ. 47/10.5.2017 έγγραφο του Δήμου Σαλαμίνας «Προς Αποκεντ-ρωμένη Δ/ση Αττικής, Τμήμα Τοπ. Αυτοδιοίκησης και Ν.Π., Κατεχάκη 56-Αθήνα 11525»

    Διάβασα λοιπόν με ενδιαφέρον το έγγραφο, το οποίο υπογράφει η δήμαρχος, και εξεπλάγην τόσο για το ύφος του όσο και για τον λόγο και το λεξιλόγιο που αυτή χρησιμοποιεί.

    Και θα είχα διαφορετική άποψη αν η δήμαρχος μου έλεγε κατά πρόσωπο όλα αυτά που γράφει, αλλά εδώ έχουμε επιστολή προς τρίτους, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, επιστολή που γέμει χαρακτηρισμών, εκφράσεων, ψευδών, συκοφαντιών και διαπιστώσεων χαμηλοτάτου επιπέδου, τόσο για το πρόσωπό μου όσο και για την εργασία που προσέφερα στον Δήμο Σαλαμίνας και φυσικά αμείφτηκα για αυτήν.
    Επί πλέον στο έγγραφο δεν ανευρίσκεται ίχνος ευγενείας και αιδούς, γεγονός που κατά την ταπεινή μου γνώμη δείχνει ότι η δήμαρχος δεν είναι ικανή ούτε τιμά το λειτούργημα που ανέλαβε.

    Επί των παραπάνω γνωρίζω στην δήμαρχο Σαλαμίνας, διότι όπως δείχνει το εν λόγω έγγραφο δεν γνωρίζει, ότι οι σχέσεις δημοσίων υπηρεσιών και πολιτών διέπονται από αρχές και κώδικες που καθορίζουν το λεγόμενο Πρωτόκολλο.
    Έτσι δεν είναι πρέπον και θεωρούμε ανεπίτρεπτο η δήμαρχος Σαλαμίνας να συμπεριφέρεται έτσι, να συκοφαντεί και να ψεύδεται ασύστολα για έναν εργαζόμενο του Δήμου Σαλαμίνας και δημότη του ίδιου δήμου, προκειμένου από κατηγορούμενη να γίνει κατήγορος.

    Αν, πάραυτα, υποθέσουμε ότι όλα όσα γράφει η δήμαρχος στο έγγραφό του Δήμου Σαλαμίνας είναι αληθή, τότε γιατί δεν τα διευθετούσε; Μήπως φοβόταν μην ανοίξουν «οι ασκοί του Αιόλου» και έρθουν στην επιφάνεια αυτά που προσπαθούσε να κρύψει;

    Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωτόκολλο, που πρέπει να μάθει η δήμαρχος και να μην αυθαιρετεί, θα έπρεπε ο Δήμος Σαλαμίνας να είχε λάβει υπόψη του τα γεγονότα, την αλληλογραφία και τις καταγγελίες μου, στη συνέχεια να τις επεξεργαζόταν, να τις ερευνούσε για το περιεχόμενό τους και τέλος να μου ανακοίνωνε τα αποτελέσματα και τα πορίσματά του.
    Αντ’ αυτού δεν έγινε τίποτε, πλήρεις αδιαφορία και μόνο μετά την έναρξη των ελέγχων από τις εποπτικές αρχές η δήμαρχος προτίμησε να γράψει το εν λόγω απαντητικό έγγραφό προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, καθ’ υπόδειξη -υποθέτω- κακοηθών προσώπων, δείχνοντας έτσι το ήθος και τον χαρακτήρα της.

    Κατόπιν όλων των παραπάνω αναμένω απαντήσεις των επιστολών-καταγγελιών μου προς τον Δήμο Σαλαμίνας και θα επανέλθω μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων των καταγγελιών μου από τις εποπτικές αρχές.

    Και τέλος, με την ευκαιρία, ζητώ από τον Δήμο Σαλαμίνας για μια ακόμα φορά να μου καταβληθούν τα χρωστούμενα από τα υλικά προστασίας και ασφάλειας στην υγιεινή και την εργασία που δεν μου προμήθευσε ο Δήμος Σαλαμίνας και προμηθεύτηκα δι’ εξόδων μου καθώς και το κόστος των γαλάτων που δεν μου χορηγήθηκαν. Και ακόμα να μου δοθούν και 11 ευρώ για έναν αντιτετανικό ορό που χρησιμοποίησα σε εργατικό ατύχημα υπαιτιότητας της δημάρχου.
    Όλα αυτά βέβαια και για να διαπιστώσω, τουλάχιστον, ότι «(ο Δήμος Σαλαμίνας) πρωτίστως σέβεται τους εργαζόμενους του και καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επαρκή ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία τους.» και «το κοινωνικό προφίλ και την ευαισθησία στο δικαίωμα της εργασίας που έχει ο Δήμος Σαλαμίνας», που η γράφουσα δήμαρχος ισχυρίζεται στο παραπάνω έγγραφο.

    Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις είμαι στην απόλυτη διάθεσή σας.

    Γιάννης Στεφάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/17 08:50

      ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΕ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/17 07:41

    ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα
    ε΄ναι ότι χειρότερο υπάρχει
    χειρότερη και απο το Μηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/7/17 14:37

    ΠΕΣΤΑ ΧΡΗΣΟΣΤΟΜΕ Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΡΑΤΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/17 15:31

      Ούτε στο μικρό της νυχάκι δεν της φτάνεις

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/17 15:28

    Ρε γιάννη, πόσο μακάκας μπορεί να είσαι; Βγάλε ρε στον αέρα την καταγγελία σου στην Αποκ/νη Διοίκηση για να γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Και δεν μας λες, εσύ υποχρεώσεις δεν έχεις παρά μόνο δικαιώματα; Πότε και πού δούλεψες, δεν μας λες; 8 μήνες ήσουν στο δήμο, μπορείς να μας πεις τι έκανες; Άντε βλάκα γιατί σε μάθαμε καλά αυτούς τους μήνες που μας έβγαλες το λάδι, κι ότι να σου λέγαμε κάτι εύρισκες να πεις για να μη κάνεις τη δουλειά, μια ζητούσες γάντια λες και τα χερτάκια σου είναι από πούπουλο, την άλλη παπούτσια, την άλλη φόρμα, την άλλη γάλα, την παραάλλη μπισκότα. Ρε φταίμε εμείς που δεν σου ρίξαμε ένα μπερτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/7/17 00:33

    Ο άνθρωπος δήλωσε χτίστης, άσχετα αν δεν είχε δει μυστρί στη ζωή του! Δήλωσε λοιπόν χτίστης με το πονηρό σκεπτικό ότι ο δήμος δεν έχει έργα με χτισίματα.
    Ετσι λοιπόν, όποτε του ζητούσαν να βοηθήσει σε οτιδήποτε άλλο, έπαιρνε το ποδήλατό του και εξαφανιζόταν!
    Τεμπέλης περιωπής και αμπελοφιλόσοφος Β διαλογής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/7/17 22:28

    Καλά ρε μάγκες της πλειοψηφίας κανείς σας δε έχει γκάτς να υψώσει την φωνή του στον Σουλτάνο Δήμαρχο; Εκμαυλισμένοι όλοι;

    Κανείς σας δεν μπόρεσε να αρθρώσει δυο κουβέντες στο δημοτικό συμβούλιο που να τιμά τα παντελόνια αλλά και τον κόσμο που τον ψήφισε;

    Ποια θα να είναι η νομική πορεία του θέματος θα το δείτε τώρα άμεσα φέτος!

    Την ουσιαστική νομική πορεία του θέματος θα την βιώσετε όμως τα επόμενα χρόνια και δεν υπάρχει εδώ δεν κατάλαβα δεν γνώριζα τι ψήφιζα, είσαι υποχρεωμένος να καταλαβαίνεις και να γνωρίζεις τι ψηφίζεις.

    Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.