Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιουλ 2017

Δημοπρατείται το έργο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΩΛΟΥ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΝΗΣΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ»

Μετά από συντονισμένες πολύχρονες προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, του Δημάρχου κου Ιωαν. Αθανασίου και του Δήμου Αγκιστρίου, καταφέραμε να ωριμάσουμε και να δημοπρατήσουμε σήμερα το έργο –εξασφαλίζοντας πρώτα τις απαιτούμενες εγκρίσεις.
Το έργο είναι πολύ μεγάλης σημασίας για το πανέμορφο νησί του Αγκιστρίου, καθ’ ότι το υφιστάμενο είναι πολύ μικρό για τις αυξημένες ανάγκες του νησιού, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, αλλά και επικίνδυνο. 

Η Περιφέρεια και η Π.Ε Νήσων έχει προγραμματίσει στοχευμένες Δράσεις και Παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών για όλα τα νησιά ευθύνης της. Μέχρι το τέλος της θητείας μας πιστεύουμε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα λιμενικά έργα που έχουμε μεθοδικά προγραμματίσει.
Στο διαγωνισμό δημοπράτησης του έργου που πραγματοποιήθηκε εμφανίστηκαν δεκατέσσερις (14) υποψήφιες ανάδοχες εταιρείες.
Στόχος μας είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό ακόμη και μέσα στο έτος. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας οι οποίοι έχουν ήδη δεσμευθεί (ποσό: 2.215.000,00 € (με Φ.Π.Α. 24%)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.