Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιουλ 2017

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χτες, κατά τη 16η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα αναγκαία λιμενικά και συναφή έργα προστασίας του λιμένα Πέρδικας, στο Δήμο Αίγινας».
Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, των επαγγελματιών, των αλιέων και των επισκεπτών της πανέμορφης περιοχής της Πέρδικας, γίνεται πραγματικότητα.

Η υφιστάμενη λιμενική εγκατάσταση είναι παλαιά, αρκετά περιορισμένη και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής από άποψη ασφάλειας των σκαφών αλλά και θέσεων ελλιμενισμού. Με το έργο που έχει προγραμματίσει η Π.Ε. Νήσων με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, τον Δήμο Αίγινας και τον Δήμαρχο κο Δημήτριο Μούρτζη θα αυξηθούν οι δυνατότητες και η χωρητικότητα του λιμανιού.
Η Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα η Π.Ε Νήσων δίνει μεγάλη έμφαση στον θαλάσσιο Τουρισμό για τα νησιά μας. Έχει προγραμματίσει σειρά στοχευμένων δράσεων και παρεμβάσεων για την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών και για την αναβάθμιση των υφισταμένων. Το έργο λοιπόν του λιμένος της Πέρδικας βρίσκεται προς αυτή την κατεύθυνση. Το επόμενο έργο που έχει προγραμματιστεί για το νησί της Αίγινας είναι η τοποθέτηση του Ναυδέτου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας για την υποδοχή και φιλοξενία μικρών κρουαζιερόπλοιων.   

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/7/17 17:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/7/17 20:16

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.