Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Αυγ 2017

«ΜΙΚΡΟΙ» ΛΕΟΝΤΕΣ 2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Καγιάκ του Ναυταθλητικού Ομίλου «Άγιος Νικόλαος» Γυάλας – Σαλαμίνας.
Αποδίδοντας εξαιρετικά, οι «μικροί» αθλητές του ΑΝΣ Γυάλας κατέκτησαν 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια και ανέδειξαν 3 χρυσούς Πρωταθλητές Ελλάδος, στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανό-Καγιάκ Ταχύτητας, που διεξήχθη στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, το διήμερο 5 και 6 Αυγούστου 2017, κατατάσσοντας την ομάδα τους στην 7η θέση με 99,5 βαθμούς μεταξύ 17 σωματείων από ολόκληρη την Ελλάδα και με οκτώ μόνο αθλητές και αθλήτριες.
Αναλυτικότερα οι επιτυχίες του ΑΝΣ Γυάλας έχουν ως ακολούθως:

Χρυσό μετάλλιο και πρωταθλητές Ελλάδος οι Έκτωρ Τσεκούρας και Στέργιος Στιβακτάκης, στο αγώνισμα του διθέσιου καγιάκ 1000μ κατηγορίας Παίδων Αρχαρίων.
Χρυσό μετάλλιο και πρωταθλητής Ελλάδος, ο Παναγιώτης Βασιλικής, στο αγώνισμα του μονοθέσιου καγιάκ 200μ κατηγορίας Προαγωνιστικής Αγοριών.
Ασημένιο μετάλλιο οι Έκτωρ Τσεκούρας και Στέργιος Στιβακτάκης, στο αγώνισμα του διθέσιου καγιάκ 200μ κατηγορίας Παίδων Αρχαρίων.
Ασημένιο μετάλλιο η Κατερίνα Πούτου, στο αγώνισμα του μονοθέσιου καγιάκ 200μ κατηγορίας Προαγωνιστικής Κοριτσιών. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος η αθλήτρια Αναστασία Αλεβιζοπούλου τερμάτισε στην 7η θέση, πραγματοποιώντας την πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως και η αθλήτρια Δήμητρα Καζιλιέρη η οποία στο ίδιο αγώνισμα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του αγωνίσματος και χάνοντας την πρόκριση σε αυτόν για μια θέση.
Στο διθέσιο καγιάκ 200μ κατηγορίας Προαγωνιστικής Κοριτσιών, το πλήρωμα Κατερίνα Πούτου – Δήμητρα Καζιλιέρη, τερμάτισε στην 4η θέση του τελικού.
Ο Παναγιώτης Κουτσιλαίος, τερμάτισε στην 9η θέση του τελικού του αγωνίσματος του μονοθέσιου καγιάκ 200μ κατηγορίας Παίδων Αρχαρίων, πραγματοποιώντας την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό πανελληνίου πρωταθλήματος και παρουσιάζοντας σαφή αγωνιστική άνοδο. Στο ίδιο αγώνισμα και κατά την πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ο αθλητής μας Αντώνης Μαυρονάσιος, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του αγωνίσματος και έμεινε εκτός τελικού για μια θέση.
Η ποιοτική προετοιμασία των μικρών σε ηλικία αθλητών μας, και η υποστήριξή τους από τον Όμιλο, τον προπονητή τους και τους γονείς τους, έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα. Για ακόμα μια φορά, η ποιότητα έδειξε την υπεροχή της έναντι της ποσότητας.
Την αποστολή ακολούθησαν ο Πρόεδρος του Ομίλου και Έφορος Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανό-Καγιάκ κ. Πέτρος Μερκούρης, ο Προπονητής του Ομίλου κ. Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης και οι γονείς όλων των παιδιών οι οποίοι ήταν κατενθουσιασμένοι με τις επιτυχίες των παιδιών τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Φυσιοθεραπεύτρια κα. Χριστίνα Παπαβασιλείου για την υποστήριξη των αθλητών και αθλήτριών μας κατά την αγωνιστική τους προετοιμασία.