Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Αυγ 2017

Ο Δημήτρης Μουζακίτης πρόεδρος στα Ελληνική καλλιστεία του 2017!

Η Ελλάδα απέχτησε και πάλη μετά από δυο χρόνια απουσίας την νέα Star Hellas 2017! 
Είναι η Μαρία Ψηλού που θα εκπροσώπηση την Ελλάδα στα διεθνή καλλιστεία, μαζί με της άλλες κοπέλες που επήραν τους υπολοίπους τίτλους ομορφιάς θα διεκδικήσουν με μεγάλες αξίωσης τους τίτλους της Mis Ευρώπης, της Mis Τουρισμού, Mis Γιανγκ  και φυσικά τους παγκόσμιους τίτλους ομορφιάς που η Ελλάδα έχει.
Η Ελληνική ομορφιά και πάλη ανοίγει τα πανιά για κατακτήσεις και διάκρισης με μαέστρο και φύλακα Άγγελο τον Βασίλη Πρεβελάκη που έχει τα αποκλείστηκα δικαιώματα για τα εθνικά καλλιστεία και τον μεγάλο σχεδιαστή μόδας Θοδωρή Τρανούλη που τα καταπληκτικά του φορέματα διακρίθηκαν στα πανέμορφα κορμιά πόλων Mis Κόσμος, Mis Ευρώπης και άλλων διεθνή τίτλων που έκαναν παγκόσμια γνωστό ότι η Ελληνική ομορφιά μπορεί να μην συναγωνιστεί μόνο…. την Ελληνική!  

Ο μακροβιότερος διαγωνισμός, Ελληνικά Καλλιστεία στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία. Αξίζει να αναφέρουμε τον αγώνα που έδωσαν να είναι όλα στην εντέλεια τα δυο παιδιά του Τρανούλη, η πανέμορφη Αθηνα με τα καταπληχτικά μάτια και ο δραστήριος γιος Τάσος που έτρεχαν και κάθισαν μόνο όταν τελείωσε η βράδια!
Με πλήρη μυστικότητα και κάτω από μεγάλη μυστικότητα, έγινε η βράδια για να προλάβουν οι διοργανωτές της ημερομηνίες συμμετοχής στα διεθνή καλλιστεία, αφού δεν είχαν πραγματοποιηθεί δυο χρόνια και κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν κάποια καλλιστεία μαϊμού με σκοπό να φανούν αυτοί ως συνεχιστές του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη άλλα ποντάρισαν σε λάθος ακρωτήριο να δέσουν το καράβι, γιατί ο κληρονόμος που είχε τα δικαιώματα επήρε ανάποδες της μηχανές και με την συνεργασία του Τρανούλη έσωσε την ελληνική ομορφιά!  
Με τηλεφωνήματα λίγο πριν την διοργάνωση ενημερώθηκαν τα μέλη της επιτροπής να είναι σε συγκεκριμένο σημείο και ώρα και η πομπή ξεκίνησε με πλήρη μυστικότητα για το πανέμορφο κτήμα Atlantis στον Ωρωπό δίπλα στην θάλασσα που τα συνεργία δούλευαν από της πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί βρέθηκαν και οι πανέμορφες υποψήφιες κι η κριτική επιτροπή που την αποτελούσε ο Δημήτρης Μουζακιτη πρόεδρος της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, γνωστός Δημοσιογράφος και εκδότης ως πρόεδρος της επιτροπής, ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης, η ακούραστη Αθηνά Τρανούλη,ο τιτλούχος Γιώργος Καρατζάς κι η τιτλούχα Αιμιλία Μαλανδράκη.
Ο ρόλος της επιτροπής ήταν δύσκολος γιατί όλες οι κοπέλες ήταν πραγματικά καλλονές!
Η προετοιμασία τους ξεκίνησε απο το Ηondos Center της Ερμού, συνεχίστηκε στο ατελιέ του κυρίου Τρανούλη κι οι πρόβες ολοκληρώθηκαν στο Atlantis.
Τα φλας τον Φωτορεπόρτερ άστραψαν και η κάμερες αποθανάτιζαν της υπεροχές στιγμές τον επίσημων καλλιστείων, τα κορίτσια είχαν τρακ, η κριτές έκαναν δύσκολες και σκληρές ερώτησης, το επίπεδο τον κοριτσιών πολύ ανεβασμένο αφού όλες ήταν με πανεπιστημιακές γνώσεις και με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα!
Οι κύριοι Πρεβελάκης και Τρανούλης ικανοποιημένοι από τη βραδιά, ευχαρίστησαν όλα τα κορίτσια και τα μέλη της επιτροπής και άμεσος ξεκινάνε τις ετοιμασίες για τους διαγωνισμούς του εξωτερικού... 
Οι κοπέλες που κατέχτησαν επάξια τους τίτλους είναι η έξις:

Star Hellas 2017 Μαρία Ψηλού,  Miss Hellas 2017 Θεοδώρα Σούκια,Μις Τουρισμός 2017 Δήμητρα Ευαγγελινού, Miss Young 2017 Εμμανουέλα Μπαιρακτάρη, Aν. Star Hellas 2017 Χρύσα Ανδρουτσοπούλου, Αν. Miss Hellas 2017 Αρετή Γιάννια και Αν. Miss Young 2017 Αλεξία Μπότσα.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/8/17 21:09

    ο κ.Καπετανακης το τηλεφωνο του να καταγραφει την συνομιλια μας.Στο τελος που πηγε να το σταματησει εκανε λαθος και ακουσαμε την προ ηγουμενη ομιλια μας.

    ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εφημεριδα ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ;4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/17 21:24

    'Αρα ειναι συκοφαντης κατα του ανθρωπου που κατηγορησε οτι εγραψε το κειμενο και ανομος γιατι ηχογραφουσε .στο σπιτι μου την στιχομυθια,μετα απειλων και φοβερισμου δια μηνυσεων.

    ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εφημεριδα ΑΡ;4. ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/17 21:40

      Να πως εννοει την φιλια ο κ.Καπετανακης,ζητησε να του υπογραψω οτι εξοφλησε το χρεος και πως δεν μου οφειλει χρηματα.Φιλια μετ'αποδειξεως,οταν ομως του εδωσα,τα ζητουμε χρηματα ως φιλος δεν τον υποχρεωσα καπου να υπογραψει.

      2017.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/17 21:44

      κ.Καπετανακη ειναι καταγεγραμμενα,θα τα δημοσιευσω.

      ΑΡ;4 2017

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/17 21:46

      Σηριαλ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/17 21:54

      ΣΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ η φωνουλα σου ακουγετε πεντακαθαρα πολυ μισος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/8/17 21:55

    Γράψε γράψε θα φας καλά εσύ και η γυναίκα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/8/17 22:06

    ΣΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/8/17 23:10

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/8/17 01:34

    Όσο καιρό έλειπαν ο Τσαβαρης και ο Νουλας τα μπλόκ είχαν ηρεμία με το που γύρισαν άρχισαν τη λάσπη, αλήτες όση και να πετάξετε σε εσάς γυρνάει, αν νομίζεις Τσαβαρη ότι έτσι θα ξαναδείς δημαρχία γελιεσε,σε έχει τελειώσει ο κόσμος,ότι ξεγελασες ξεγελασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/17 10:07

      Καλά ρε Καπεταν Άκη είσαι τόσο γελοίος να πιστεύεις πως ένας Τσαβαρής θα ασχολήτω μαζί σου στα σχόλια του όποιου μπλοκ;

      Ναι τελικά είσαι τόσο γελοίος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/17 18:13

      Νούμερο με αυτό που γράφεις επιβεβαιώνεις την πραγματικότητα, σιγά την μεγάλη προσωπικότητα που δεν ασχολείται,δύο λαμόγια σε ένα γιαυτό ταιριάξετε, θα σας φτιάξει όμως μάλλον δεν τον ξέρετε καλά.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/8/17 08:07

    κ.διαχειριστή, πιστεύετε ότι αναρτήσεις όπως η πιο πάνω αναβαθμίζουν το blog; Επιτέλους, κάποια εμετικά κείμενα δεν μπορείτε να τα αγνοήσετε; Δεν αναφέρομαι βέβαια στα ορθογραφικά λάθη, αφου οι ανορθόγραφες λέξεις είναι περισσότερες των σωστών... Δεν νοιώθετε ότι καταρρακώνεται η αξιοπρέπειά σας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα,
      Πιστεύεις πως έχω το δικαίωμα να αποφασίζω για την ανάρτηση ή όχι ενός ΔΤ από το περιεχόμενο, το συντακτικό ή το ορθογραφικό;
      Κρίνω πως αυτή η ”εξουσία” που μου αναθέτεις, είναι βαθιά αντιδημοκρατική.
      Είδες πως τελικά κι εσύ το κείμενο το διάβασες όλο ώστε να το κριτικάρεις;
      Ποιος είμαι εγώ που θα σου στερήσω αυτό το δικαίωμα της κριτικής;
      Καλή σου μέρα, ας μην το συνεχίσουμε το θέμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/17 15:27

      Θα μου επιτρέψετε να το συνεχίσω, όχι για πολύ, αφού οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Με ΄΄κατηγορείτε΄΄'εμμεσα για έλλειψη δημοκρατικού πνεύματος. Απαράδεκτη και εντελώς ...αστήρικτη άποψη. Ναι, διάβασα αυτό το κείμενο, έχοντας υπ΄οψιν μου να σας προτείνω - εκ των υστέρων- την αποφυγή τέτοιων... μορφωτικών ειδήσεων, που προσφέρουν στους αναγνώστες σας τουλάχιστον τη βελτίωση του ...πνευματικού τους επιπέδου. Τελειώνω, με την εξής πρόταση - παράκληση: Tι θα λέγατε αν σ΄εκείνους που απευθύνονται σε εσάς χρησιμοποιώντας πληθυντικό, να κάνατε κι εσείς το ίδιο; Σας ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/8/17 21:25

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΥΡ ΤΑΔΕ. ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ;;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/8/17 07:29

      κ.διαχειριστή, σας ευχαριστώ πολύ για την ...απάντησή σας. ΄Ηταν σαφέστατη. Κι΄όμως... Πριν λίγες ημέρες μου ζητούσατε-προτείνατε να σας στείλω e-mail (γενικότερου θέματος) για να το δημοσιεύσετε ευχαρίστως. Ας είναι.περιμένω έστω και με καθυστέρηση απάντηση, ειδικά στο τελευταίο ου ερώτημα. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/8/17 08:59

    ΣΤΟΧΟΣ: Η πολιτική εξόντωση του Τσάβες
    ΜΕΣΟΝ: Δικαστική Οδός
    ΟΧΗΜΑ: Αρθ.236 του Ν.3852|2010
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:Δημοτικό Αναψυκτήριο π.Flamingo
    O Mηνάκος και ο Ταμτάκος σχεδίαζαν να εξοντώσουν πολιτικά τον Τσάβες με ΜΟΝΟ εργαλείο την ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του,γιατί γνώριζαν καί γνωρίζουν ότι στό ακροατήριο θα ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.
    Δυστυχώς όμως γιαυτούς άλλαξαν τα δεδομένα του αρχικού σχεδιασμού τους μετά την ψήφιση του νόμου 4368 άρθρο 6 το Φλεβάρη του 2016 (τη μήνυση μετά τον αρχικό βρώμικο σχεδιασμό τους την είχαν υποβάλει τον Μάη του 2015),και πλέον δεν αρκεί, δεν φθάνει μόνο η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του Τσάβες,(αφού ΟΜΟΦΩΝΑ ανακριτης και εισαγγελέας μετά την καταθεσή του, δεν του έθεσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ), αλλά απαιτείται και ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να εκπέσει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου και ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!
    Με αυτή όμως την εξέλιξη της αλλαγής της νομοθεσιάς το 2016, θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσου στο ακροατήριο τον Τσάβες και να υποστηρίξουν όλα όσα αναφέρουν στην ψευτομήνυσή τους.
    Γιαυτό επειδή γνωρίζουν από τώρα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση του πρώην flamingo που αφορά τον συμψηφισμό ενοικίων που οφείλει ο ενοικιαστής, με το κόστος γιά πρόσθετες νέες κατασκευές(τουαλέτες κλπ)απαραίτητες γιά την αδειοδότηση του Αναψυκτηρίου που ο ίδιος κατασκεύασε,δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει "κακουργηματική" πράξη στο ακροατήριο,αυτός είναι και ο λόγος που έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους.....
    ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/17 14:29

      Μεγάλος ο πόνος Γιάννη μου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/17 15:10

      Θα φας καλά στο δικαστήριο αυτό έκανες εχθρούς που δεν έπρεπε, αλλά τη περιμένεις πάντα ήσουν αλαζόνας και αφιλος.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/8/17 08:16

    ΚΑΠςΤΑΝ....ΑΚΗ,ΕΣΕΝΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΣΤΑ ...ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ...ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΣΚΑΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/8/17 10:06

    Θα μάθετε που σας έχει γράψει αυτός σύντομα, εσύ βλάκα δεν τον ξέρεις καλά όποτε έχεις μια δικαιολογία και λόγο βλακείες,για ρώτα τον να σου πει όταν βάζει ένα στόχο που τον φτάνει, γιαυτό καλλίτερα ΜΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/8/17 07:54

    ΚΑΠΕΤΑΝ......ΑΚΗ
    ΨΗΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
    ΠΑΛΙΟΜΑΣΚΑΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΗΣ
    ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΑΛΙΟΚΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/8/17 08:55

    Από Σεπτέμβριο τα πρώτα θα γελάσουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.