Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Αυγ 2017

Έκκληση αναγνώστη μας για παρέμβαση κάθε αρμοδίου

Ο ίδιος φίλος μας στέλνει για του λόγου το αληθές και την φωτογραφία με την σημείωση:
”…γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να πέσει ο τοίχος και να γίνει μεγάλη ζημιά, τον τοίχο τον κρατάει μόνο το κάγκελο ο Δήμος δεν ενδιαφέρεται είναι στην οδό Αμπελακιων και Π Φουρικη στο    Τοροντό…”
Υπάρχει κανείς να φροντίσει πριν γίνει το κακό;

Ποιος είναι αρμόδιος; Η τεχνική υπηρεσία του δήμου η πολεοδομία ή κάποιος άλλος;

Για να δούμε φίλε Γιάννη και να τους κρίνουμε πλέον εκ του αποτελέσματος και ναι να τους δώσουμε και τα εύσημα αν επιληφθούν του θέματος!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/8/17 17:08

    Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ? ....ΧΑΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ( μετον οποιοδήποτε δήμαρχο)? ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ! ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ "ΑΝΟΔΙΟΤΕΛΕΙΣ"ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ!..........ΧΑΧΑ ( εδώ γελάνε) Κύριε Διαχειριστά της παρούσας ιστοσελίδας άμα κάνετε το γύρο του νησιού θα δείτε τέτοια πάμπολλα.....αλλά αλήθεια οι δήθεν "εξωραιστικοί σύλλογοι τι κάνουν? Γιατί δεν επεμβαίνουν και αυτοί σε τέτοιου είδους προβλήματα? Πότε θα κάνετε ένα ρεπορτάζ για τους αγαπημένους σας "εξωραιστικούς" συλλόγους που η παρούσα ατασθαλία ωχριά μπροστά στις κακοτεχνίες και αυθαιρεσίες των εν λόγω συλλόγων? Εκεί δεν υπάρχει έλεγχος ή τουλάχιστον ψόγος? εεεεεεεεεεεεεεεε κ.Διαχειριστά??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός έριξε ευθύνες στον Δήμο;
      Ο αναγνώστης αναρωτιέται ποιος μπορεί να επέμβει;
      Ποιος έχει υποχρέωση;
      Ή αν το θες ποιος έχει την ευαισθησία στην τελική για να βοηθήσει τους πολίτες;
      Ναι ρε για να βάλει νοικοκυριό ντε! Σου κάνει;
      Εκτός από χολή έχεις κάτι άλλο να δώσεις στον κόσμο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/8/17 20:53

      χολή έχεις ΕΣΥ κ.Διαχειριστά ! Και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ και ειδικά στους ντόπιους! Αλλά τουλάχιστον μην μας βγάζεις και τρελούς γιατί ΕΣΥ είπες για ΔΉΜΟ και άλλες υπηρεσίες....αλλά ας κάνουν κάτι οι "σπουδαίοι εξωραιστικοί σύλλογοι" και φίλοι σου.....χαχα (εδώ γελάνε και πάλι)..........γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/17 17:36

      αφού αυτός δεν είναι ντόπιος........τι περιμένεις;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/17 18:38

    εκεί στο Τοροτό είναι μαζεμένη όλη η μπίχλα..το δείχνει η φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/17 07:19

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΥΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΥΤΣ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ.ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/17 12:25

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΘΕΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΙΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΝΔΙΑΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΥΠΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/17 11:45

      δικιο και πανε και προσκυνάνε και κρστανε τη τσεπη μη τυχον τους φυγουν οι αρπαχτες,βλεπεις είναι ρευστο,ρευστοτατο.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.