Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Αυγ 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δ.Κ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ


19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/8/17 10:21

    Η ανατροπή του ευρωπαϊκού πολιτισμού
    Ενώ οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις χάνουν την ικανότητα να λαμβάνουν αποφάσεις και τα κέντρα εξουσίας των ευρωπαϊκών κρατών συστηματικά τα τελευταία χρόνια μεταφέρονται στις Βρυξέλλες, οι λαοί της Ευρώπης δεν αντιστέκονται στην έρπουσα κυριαρχία της παγκόσμιας σιωνιστικής ελίτ που θέλει να μετατρέψει την Ευρώπη σε μια απεριόριστη πολυπολιτισμική κοινωνία που θα διαμορφώνεται από το Ισλάμ. Αυτή η παγκόσμια ατζέντα των Σιωνιστών έχει καταστεί πλέον αδιαμφισβήτητο δόγμα το οποίο ως βασική ιδέα έχει μια παγκοσμιοποιημένη Ευρώπη χωρίς εμπόδια στην μετανάστευση και χωρίς εθνικά σύνορα.
    Όσοι από τους αυτόχθονες πληθυσμούς αντιστέκονται σε αυτή την ατζέντα της παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης, θεωρούνται ακροδεξιοί, ρατσιστές, ναζιστές, εθνικιστές, μη ανεκτικοί, με αποτέλεσμα την βαθιά ρήξη και την πόλωση μεταξύ των ανθρώπων και των κοινωνιών. Οι αλλαγές που επέρχονται στις ευρωπαϊκές αυτόχθονες κοινωνίες από την αθρόα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση θα έχουν ως αποτέλεσμα την διάλυση των οικογενειακών αξιών, την αποσύνθεση του πολιτισμού, την απώλεια της εμπιστοσύνης σε κοινούς κανόνες, την απόρριψη της συνήθειας και της ευπρέπειας. Το κυριότερο όμως αποτέλεσμα όλων αυτών των εξελίξεων θα είναι η διάσπαση των κοινωνιών σε νικητές και ηττημένους, σε αυτούς δηλαδή που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα, την ισλαμοποίηση, το άνοιγμα των συνόρων, την ανατροπή του ευρωπαϊκού πολιτισμού και σε αυτούς που αντιστέκονται στην σιωνιστική ατζέντα της παγκοσμιοποίησης.
    Η Ευρώπη βαδίζει αναπόφευκτα προς μια πλήρη απώλεια πολιτισμικής ταυτότητας και ταυτόχρονα προς μια ρήξη εντός των κοινωνιών της, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την σκλαβιά και την εκμετάλλευση των λαών της από αυτούς που αποκαλούνται Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτό που πολλές κυβερνήσεις της Ευρώπης επιδιώκουν και στοχεύουν ως «σύγχρονο» πολιτισμό για το μέλλον είναι ενάντια στην ευημερία των αυτοχθόνων λαών και στην φυσική διάθεση του ανθρώπου, είναι μια στόχευση με σκοπό την συγχώνευση όλων των τομέων της κοινωνικής ζωής που θα επιφέρει σίγουρα την υποδούλωση και θα εκπληρώσει τα σχέδια της σιωνιστικής ατζέντας.
    Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θέλει να υποδουλώσει την ανθρωπότητα ως σύνολο για να γεμίσουν τα τοκογλυφικά ταμεία της, διότι μόνο σε μια απεριόριστη πολυπολιτισμική κοινωνία μπορούν να απαιτήσουν από τους ανθρώπους το πλήρες φτηνό δυναμικό της εργασίας τους και την παντελή εξάρτηση από τα χρέη τους.
    Ας αντισταθούμε λοιπόν στο τρομοκρατικό Ισλάμ, στην λαθρομετανάστευση, στην Παγκοσμιοποίηση, στην ανατροπή του πολιτισμού μας, πριν καταφέρουν οι εχθροί μας να εξαλείψουν από τις καρδιές μας την αλήθεια, την αυτοεκτίμηση και κάθε φυσικό συναίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/17 10:22

    Όλοι οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι των μαζικών μέσων σιωνιστικής προπαγάνδας τις τελευταίες ημέρες περιγράφουν σπαραξικάρδια και σε όλους τους συγκινητικούς τόνους τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία από μουσουλμάνους οπαδούς του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, ιδρυτής και υποστηρικτής του οποίου ήταν κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Βρετανία, η τουρκία και βέβαια οι ΗΠΑ, ξεχνώντας όμως επιμελώς να μας αποκαλύψουν ή να μας υπενθυμίσουν ότι μέχρι πρότινος το Ισλαμικό Κράτος ήταν για τα ίδια αυτά ΜΜΕ το «κίνημα της αραβικής άνοιξης» της Μέσης Ανατολής που θα ωθούσε στην κατάρρευση τα μη αρεστά στην Δύση καθεστώτα της Λιβύης, της Τυνησίας, της Αιγύπτου, της Συρίας και του Ιράκ και θα οδηγούσε αυτές τις χώρες στον «δημοκρατικό ανασχηματισμό».
    Οι τρομοκράτες, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενιάς από χώρες της δυτικής Ευρώπης πιστεύουν ότι πρέπει να πάρουν εκδίκηση για τις δήθεν κοινωνικές τους ήττες. Σημαντικό ρόλο βέβαια στην «τρομοκρατική φιλοσοφία» αυτών των μουσουλμάνων, μια φιλοσοφία που το τελευταίο διάστημα ανθίζει και λόγω της λαθρομετανάστευσης, παίζει η ήττα του Ισλαμικού Κράτους στα πεδία μαχών της Μέσης Ανατολής και η απόφαση των σκοτεινών ηγεσιών τους να μετακυληστεί ο «ιερός πόλεμος» στις πόλεις της Ευρώπης.
    Όμως ας μην αυταπατώμεθα. Αυτοί οι νεαροί μουσουλμάνοι τρομοκράτες που για τα μέσα ενημέρωσης από υπερασπιστές και good guys της «αραβικής άνοιξης» και της πορείας προς την «δημοκρατία» της Μέσης Ανατολής έγιναν εν μια νυκτί bad guys, αυτοί οι νεαροί δεν είναι οι μόνοι τρομοκράτες. Τρομοκράτες είναι επίσης το σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον, είναι το σχέδιο «Yinon» για το μεγάλο Ισραήλ, είναι το σχέδιο Μπρεζίνσκι για περικύκλωση της Ρωσίας, είναι τα ενεργειακά σχέδια των τραπεζιτών και των πετρελαϊκών εταιριών του σιωνιστικού συμπλέγματος. Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι η οικογένεια Μπους, η οικογένεια Κλίντον, ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Σαρκοζί, ο Μπλέρ, τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, όσοι σιωπούν στα εγκλήματα της σιωνιστικής ολιγαρχίας και αυτοί που καλωσορίζουν, καθήμενοι στους καναπέδες τους, τους αυριανούς τους βιαστές και σφαγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/17 10:23

    «Αντιρατσιστικό» παραλήρημα από τον Πάπα, ο οποίος απαιτεί (!) να δοθούν τα πάντα στους λαθρομετανάστες
    Ξεπερνώντας σε «αντιρατσιστική» εξαλοσύνη ακόμη και τους πιο ακραίους (και γραφικούς) αριστεριστές, ο Πάπας Φραγκίσκος τάχθηκε σε ολοκληρωτικό βαθμό υπέρ της λαθρομετανάστευσης, αγνοώντας πλήρως την διατρανωμένη αντίθεση των Χριστιανών Λαών της Ευρώπης. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Πάπας απαιτεί από τα κράτη της Ευρώπης και του πλανήτη να ανοίξουν τις πύλες τους στους «κατατρεγμένους», ξεκαθαρίζοντας πως το δικαίωμα των λαθρομεταναστών στην ατομική ασφάλεια και αξιοπρέπεια «αποτελεί πολύ μεγαλύτερη προτεραιότητα από την εθνική ασφάλεια των κρατών»!
    Στο γραπτό μήνυμά του, ο Αργεντινός ποντίφικας αξιώνει από τις κυβερνήσεις «να υποδέχονται, να προστατεύουν, να βοηθούν και να ενσωματώνουν στις κοινωνίες» τους λαθρομετανάστες. Απαιτεί ακόμη, με σκληρά λόγια, την επιτάχυνση και απλοποίηση της έκδοσης προσωρινών ταξιδιωτικών εγγράφων και «ανθρωπιστικής βίζας» για τους «πρόσφυγες», χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτες» «τις μαζικές αυθαίρετες απορρίψεις αιτήσεων ασύλου και τις απελάσεις». Προσθέτει δε πως οι συνοροφύλακες πρέπει να επανεκπαιδευτούν ώστε να προστατεύουν τους νεοφερμένους λαθρομετανάστες και ότι σε όλους όσους φτάνουν στην Ιταλία- ανεξαρτήτως νομικού στάτους- πρέπει να εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε «όλες τις βασικές υπηρεσίες», πέρα από τις πρώτες βοήθειες.
    Σε αυτές τις «βασικές υπηρεσίες», διευκρινίζει ο Πάπας, πρέπει να περιλαμβάνεται η εγγυημένη πρόσβαση στα προξενεία τους, στο δικαστικό σύστημα και στις τράπεζες, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στον ξένο τόπο… Ειδικά δε για τα ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα» ή τα παιδιά λαθρομεταναστών που γεννιούνται σε ιταλικό έδαφος, απαίτησε την άμεσα αλλαγή πολιτικής, τονίζοντας πως πρέπει να τους δίνονται αμέσως ιθαγένεια και πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σύστημα και βέβαια πως πρέπει να κατευθύνονται σε προγράμματα αυξημένης φροντίδας ή ακόμη και υιοθεσίας, αντί για κέντρα κράτησης. Και βέβαια, επανέλαβε την έκκληση για πολιτικές επανένωσης οικογενειών, εύρεσης εργασίας και συνολικής επιτάχυνσης των διαδικασιών χορήγησης υπηκοότητας για τους λαθρομετανάστες…
    Ποιος Μουίζνιεκς, ποια ΚΕΕΡΦΑ και ποιος άλλος φαιδρός «αντιρατσιστής» ή «αλληλέγγυη» ΜΚΟ; Ο Πάπας ξεπέρασε σε θράσος, γραφικότητα και αναίδεια τους πάντες και τα πάντα, δείχνοντας ότι από το ύψος του πολυτελούς παπικού θρόνου του δεν μπορεί να διακρίνει στο ελάχιστο το τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Βεβαίως, πήρε την αρμόζουσα απάντηση από τον αρχηγό της Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαβίνι, ο οποίος απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις του Πάπα έγραψε στο Facebook πως «αν το θέλει [σ.σ. να δίνει αυτομάτως υπηκοότητα στα ασυνόδευτα παιδιά], ας το κάνει στο Βατικανό… Όμως εγώ, ως καθολικός, δεν πιστεύω ότι η Ιταλία μπορεί να υποδεχτεί και να υποστηρίξει ολόκληρο τον κόσμο»!
    Η απάντηση του Σαβίνι εκφράζει ασφαλώς και την συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο των Ιταλών, αλλά όλων των Ευρωπαϊκών Λαών, οι οποίοι δεν επιθυμούν να καταστούν φιλοξενούμενοι στην ίδια τους την Πατρίδα χάριν ενός ψευδεπίγραφου «ανθρωπισμού». Τόσο ο Πάπας όσο και οι υπόλοιποι «δικαιωματάκηδες», ας πάρουν τους πολυαγαπημένους τους «πρόσφυγες» στις πολυτελείς οικίες τους και ας κάνουν όντως πράξη οι ίδιοι την «αλληλεγγύη», αντί να προσπαθούν να την επιβάλλουν με το ζόρι στα Έθνη της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/17 13:59

    OPOIOS ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΣΟΦΡΑΣ
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΡΟΥΛΙΤΣΑ

    ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

    ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/8/17 08:33

    Θ ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΦΕΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/17 19:45

      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500.000 ΕΥΡΩ,ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!
      ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΑ ΕΤΗ 2011,2012 ΚΑΙ 2013!!!!!!
      ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/8/17 08:58

    Ο Τσάβες το έκανε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/17 11:14

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ 08:33 ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ??????
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΣΟΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΛΗΤΟ??????????
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ??????????
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ??????????
      ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/17 19:41

      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500.000 ΕΥΡΩ,ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!
      ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΑ ΕΤΗ 2011,2012 ΚΑΙ 2013!!!!!!
      ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/8/17 06:05

      ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ 21-11-2013 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 559.137,74 ΕΥΡΩ, ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΕΛΗ :
      ΑΔΑ:ΒΛ1ΦΩ1Ε-0ΟΝ
      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 0(ΜΗΔΕΝ),Ο(ΟΜΙΚΡΟΝ),Ν
      ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/8/17 06:08

      ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ 21-11-2013 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 559.137,74 ΕΥΡΩ, ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΕΛΗ :
      ΑΔΑ:ΒΛ1ΦΩ1Ε-0ΟΝ
      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 0(ΜΗΔΕΝ),Ο(ΟΜΙΚΡΟΝ),Ν
      ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/8/17 11:17

    Ρε αυτός έχει πολύ θράσος. Αντί να το βουλώνει μιλάει κι από πάνω.
    Ρε αυτός μας περνάει για τελείως μπακαούκες.
    Για δες που ήρθε από την Νίκαια να μας το παίξει έξυπνος ο μακάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/17 12:03

      Και να είναι μόνο αυτά!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/17 19:43

      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500.000 ΕΥΡΩ,ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!
      ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΑ ΕΤΗ 2011,2012 ΚΑΙ 2013!!!!!!
      ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/8/17 06:05

      ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ 21-11-2013 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 559.137,74 ΕΥΡΩ, ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΕΛΗ :
      ΑΔΑ:ΒΛ1ΦΩ1Ε-0ΟΝ
      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 0(ΜΗΔΕΝ),Ο(ΟΜΙΚΡΟΝ),Ν
      ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/8/17 06:06

      ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ 21-11-2013 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 559.137,74 ΕΥΡΩ, ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΕΛΗ :
      ΑΔΑ:ΒΛ1ΦΩ1Ε-0ΟΝ
      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 0(ΜΗΔΕΝ),Ο(ΟΜΙΚΡΟΝ),Ν
      ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/8/17 20:14

    Καλά θα κάνουν κάποιοι όταν γράφουν κάποια πράγματα να σκέφτονται πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/8/17 06:03

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ 21-11-2013 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 559.137,74 ΕΥΡΩ, ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΕΛΗ :
    ΑΔΑ:ΒΛ1ΦΩ1Ε-0ΟΝ
    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 0(ΜΗΔΕΝ),Ο(ΟΜΙΚΡΟΝ),Ν
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/8/17 17:26

    Τι να παίξουν με σένα εσύ έπαιξες με το λαό της Σαλαμίνας και σε έστειλαν στη Β εθνική και σε λίγο στην Νίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.