Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Αυγ 2017

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον εξωραϊστικό-εκπολιτιστικό σύλλογο Μπατσί


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/8/17 22:47

    για την φανερωμενη που ηθελα να βαλω παγκο μου ειπαν με αποφαση δσ οι παγκοι θα μπουν απο το τερμα του μαντροτοιχου μεχρι τα φερρυ αλλα τωρα ειδα συναδελφους να εχουν τους παγκους τους απο την εισοδο του μοαστηριου και μαλιστα πληρωσαν και μαυρα ντροπη.ειναι ανθρωπος απο το δημο που τα περνει μαυρα για τις θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/17 11:40

      Πιπερι στο στομα! Τι ειναι αυτα που λετε κυριε!Αν ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα στο Δημο!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/17 01:55

      Είσαι μεγάλος αλήτης όπως πάντα. Οι πάγκοι στηθήκανε όπως όριζε η απόφαση του ΔΣ δηλ. από την αρχή της μάντρας και σε μήκος 1400 μ προς τα φεριμπότ και οι πάγκοι στηθήκανε κατόπιν κλήρωσης. Αντε τσαβαρομπάσταρδοι λασπολόγοι!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/17 08:59

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ . ΣΗΜΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΔΊΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΌ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΈΦΥΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΉΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΎΣΤΕ ΕΣΕΊΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ
    ΈΛΕΟΣ.ΜΕΣΟΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΆΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/17 19:40

    ΣΤΟΧΟΣ: Η πολιτική εξόντωση του Τσάβες
    ΜΕΣΟΝ: Δικαστική Οδός
    ΟΧΗΜΑ: Αρθ.236 του Ν.3852|2010
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:Δημοτικό Αναψυκτήριο π.Flamingo
    O Mηνάκος και ο Ταμτάκος σχεδίαζαν να εξοντώσουν πολιτικά τον Τσάβες με ΜΟΝΟ εργαλείο την ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του,γιατί γνώριζαν καί γνωρίζουν ότι στό ακροατήριο θα ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.
    Δυστυχώς όμως γιαυτούς άλλαξαν τα δεδομένα του αρχικού σχεδιασμού τους μετά την ψήφιση του νόμου 4368 άρθρο 6 το Φλεβάρη του 2016 (τη μήνυση μετά τον αρχικό βρώμικο σχεδιασμό τους την είχαν υποβάλει τον Μάη του 2015),και πλέον δεν αρκεί, δεν φθάνει μόνο η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του Τσάβες,(αφού ΟΜΟΦΩΝΑ ανακριτης και εισαγγελέας μετά την καταθεσή του, δεν του έθεσαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ), αλλά απαιτείται και ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να εκπέσει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου και ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!
    Με αυτή όμως την εξέλιξη της αλλαγής της νομοθεσιάς το 2016, θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσου στο ακροατήριο τον Τσάβες και να υποστηρίξουν όλα όσα αναφέρουν στην ψευτομήνυσή τους.
    Γιαυτό επειδή γνωρίζουν από τώρα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση του πρώην flamingo που αφορά τον συμψηφισμό ενοικίων που οφείλει ο ενοικιαστής, με το κόστος γιά πρόσθετες νέες κατασκευές(τουαλέτες κλπ)απαραίτητες γιά την αδειοδότηση του Αναψυκτηρίου που ο ίδιος κατασκεύασε,δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει "κακουργηματική" πράξη στο ακροατήριο,αυτός είναι και ο λόγος που έχουν χάσει από τώρα τον ύπνο τους.....
    ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

    Απάντηση

    Ανώνυμος22/8/17 19:37
    Καλημέρα φίλε μου Μηνάκο 01:34,επειδή μέχρι σήμερα παρά τις στημένες κατηγορίες και στρατηγικές έχετε αποτύχει να τον βγάλετε από τις επόμενες δημοτικές εκλογές τρέμετε την συνέχεια.Σου θυμίζω ότι μέχρι σήμερα έχει 17 αθωωτικές αποφάσεις σε δικές σας επώνυμες ή "ανώνυμες" καταγγελίες ή του Ταμτάκου στημένες κατηγορίες.
    Όσο γιά την συνέχεια βλέπω ότι έχετε ένα "δικαιολογημένο" άγχος γιά το τι θα γίνει!!!!!
    Έχετε "χτίσει" πλέον όλες τις ελπίδες σας στις "τουαλέτες" του πρώην Φλαμίνγκο καί την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο γιά να εκδικαστεί η "κακουργηματική" πράξη του συμψηφισμού των ενοικίων ύψους κατά τους δικού σας "βρώμικους" ισχυρισμούς 43.000 ευρω με το κόστος των νέων κατασκευών που έφτιαξε ο νοικάρης!!!!!
    Αυτός είναι καί ο λόγος που δεν σας βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα της καταδίκης του στο δικαστήριο και άρα της έκπτωσής του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου αφού όπως ξέρετε σε πρώτη φάση κατά την ανάκριση δεν του επιβλήθει από ανακριτή και εισαγγελέα ΚΑΝΕΝΑΣ περιοριστικός όρος, απαραίτητη όπως ξέρετε προυπόθεση της από τώρα έκπτωσης του από δημοτικός σύμβουλος, άρα ο αρχικός βρώμικος σχεδιασμός σας έχει υποστεί ΑΠΟ ΤΩΡΑ την πρώτη μεγάλη του ήττα!!!!!
    ΑΡΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΟΥΤΕ ΚΙΟΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.