Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Αυγ 2017

Savvy Escape - Δωμάτιο Απόδρασης και στην Σαλαμίνα, η εναλλακτική ψυχαγωγία και διασκέδαση

Είναι γεγονός πως και στο νησί μας έχει ξεκινήσει η λειτουργία ενός νέου χώρου εναλλακτικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης όπου πρόσωπα ηλικίας άνω των 12 ετών μπορούν να έρθουν με την παρέα τους και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους αναφορικά με την επίλυση γρίφων, συσχετισμό στοιχείων και μοτίβων, την αποκωδικοποίηση κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, την στρατηγική ανάλυση συγκεκριμένων στοιχείων, την οξυδερκή παρατηρητικότητα, 

τον άρτιο συντονισμό όρασης και αφής, καθώς και την εύρυθμη επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ώστε να επιτευχθεί ο ομαλός συντονισμός και καταμερισμός εργασιών κατά την προσπάθεια απόδρασης.
Απώτερος στόχος δεν είναι μόνο η απόδραση από το Δωμάτιο αλλά και η απόδραση από την τετριμμένη ρουτίνα. Απόδραση από την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε. Διότι όλοι δικαιούμαστε να δραπετεύσουμε από τα προβλήματα μας και να υποδυθούμε ρόλους που θα μας αναζωογονήσουν και θα ταράξουν την καθημερινότητα μας.
Έπαθλο των συμμετεχόντων αποτελεί η ηθική και νοητική ικανοποίηση πως κατόρθωσαν να επιτύχουν στις δοκιμασίες και απέδρασαν σαν ομάδα.
Το Δωμάτιο Απόδρασης λειτουργεί κατόπιν ραντεβού και βρίσκεται στο κέντρο της Σαλαμίνας. Θα μας βρείτε στη Λεωφόρο Φανερωμένης λίγο μετά την εκκλησία του Άγιου Ανδρέα στο Εμπορικό Κέντρο "Αττικόν" (γυάλινο ασανσέρ).
Περισσότερες πληροφορίες στην ομάδα του Savvy Escape
1ος Όροφος, Εμπορικό "ΑΤΤΙΚΟΝ"
Σικελιανού 13 & Σόλωνος (Λ. Φανερωμένης)
Σαλαμίνα, 18900

Savvy Escape Team 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/8/17 00:29

    Μητσοτάκη, εαν θεωρείς τους φονιάδες-μπολσεβίκους συντρόφια σου, να κοιμάσαι από αύριο με τον Τσίπρα. Άλλο που δε θέλετε και οι δύο…
    «Έχω», υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης σε αρθρογραφία του σε συστημική εφημερίδα, «την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι μιας μεγάλης παράταξης που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση κι άφησε πίσω το οδυνηρό παρελθόν. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά όταν οι περιστάσεις το επέβαλαν. Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του, το πάθος του να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι ύψωναν τείχη. Το να αμφισβητούν κάποιοι τη σπουδαία δημοκρατική παρακαταθήκη της Νέα Δημοκρατίας είναι πολιτικά ανιστόρητο. Να το επιχειρούν, μιλώντας για δήθεν ακροδεξιές παρεκκλίσεις, αυτοί που συγκυβερνούν με τον Πάνο Καμμένο είναι απλά γελοίο».

    Κύριε Μητσοτάκη: Δεν είσα απλά ένας ακόμα Εφιάλτης του πατριωτικού κόσμου, είσαι προδότης του πατριωτικού κόσμου. Το να προβάλλεις τη συγκυβέρνηση του πατέρα σου με τον Φλωράκη, το να μας λές ότι ο Καραμανλής ο κολόμπος του Ευταξία, νομιμοποίησε το κόμμα των σφαγέων, το να μας προβάλλεις την επιτυχία ότι αφήσαμε πίσω το οδυνηρό παρελθόν, δεν είναι ένδειξη ελευθερίας. Είναι ένδειξη πολιτικής κουτοπονηριάς και απεμπόλησης της ελληνικής ιστορίας.

    -Ζήτησε, ρε Μητσοτάκη, η Αριστερά σου- που πιθανόν ετοιμάζεσαι να συγκυβερνήσεις μαζί της- συγγνώμη για τα εγκλήματα της;

    -Τι είναι μαγκιά που ο πατέρας σου συγκυβέρνησε με έναν δολοφόνο; Τον καπετάν Γιώτη;

    -Πως θα ξεχάσουμε όσα μας έκαναν, τα οποία είναι έτοιμοι να τα ξανακάνουν αυτοί οι τρισάθλιοι, μπολσεβίκοι;

    Μητσοτάκη, άντε πλήρωσε καμιά επιταγή από αυτά που οφείλεις στους καθοδηγητές σου, στους Γερμανούς της Siemens και παράτα μας με τη συμφιλίωση σου. Συμφιλιώνεσαι με κάποιον που δε σε βλέπει ως εχθρό του. Εκτός εαν τον συμμορίτη Τσίπρα, τον θεωρείς , φίλο σου. Εαν τον θεωρείς φίλο σου, να τον πάρεις από αύριο να κοιμόσατε μαζί και να δώσεις τη Μαρέβα σου στα συντρόφια, να κοιμούνται μαζί τους, βάζοντας καρότα στον ποπό τους.

    Ασε μας, ρε Κούλη. Που θέλεις να γίνεις και πρωθυπουργός με τις μαλακίες που μας λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/8/17 00:48

    Τι σαχλαμάρες είναι αυτά που γράφεις; Πού ζεις; Τι ζητάς, ξανά εμφύλιο; ΣΥΝΕΛΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.