Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Σεπ 2017

Στην κορυφή των Βαλκανίων ο Ν.Α.Ο.Σ. Χρυσό μετάλλιο στην Πόλη!

Ο αθλητής του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κωπηλασίας Κουδούνας Ηλίας μετά την επιλογή του στην Εθνική Ομάδα, ανάμεσα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους βρέθηκε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έλαβε χώρα στην Κωσταντινούπολη της Τουρκίας.

Μετά από μια καταπληκτική κούρσα ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο των Βαλκανίων κατακτώντας την πρώτη θέση, μαζί με το πλήρωμά του.

Είμαστε περήφανοι που για ακόμα μια φορά το πείσμα και η αφοσίωση ενός αθλητή μας έφερε την σημαία της Ελλάδας και το όνομα του νησιού μας στην κορυφή και στα αυτιά χιλιάδων ανθρώπων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/9/17 10:38

    ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΨΡΙΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ. ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.