Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Σεπ 2017

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΡΟΥ Δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση, επέκταση και αναβάθμιση των δικτύων και των αντλιοστασίων αποχέτευσης στην περιοχή της Σφαιρίας του Δ. Πόρου-Γαλατά»

       Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Νήσων το έργο «Συντήρηση, επέκταση και αναβάθμιση των δικτύων και των αντλιοστασίων αποχέτευσης στην περιοχή της Σφαιρίας του Δ. Πόρου-Γαλατά». 
Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 2.300.000€ με ΦΠΑ και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Ως προσωρινός μειοδότης αναδείχτηκε η ΖΙΤΑΚΑΤ ΑΤΕΒΕ με συνολική έκπτωση 57, 00%. Αναμένεται η έγκριση που πρακτικού από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πόρου και από το Ελεγκτικό Συνέδριο, η υπογραφή της σύμβασης κι προγραμματίζεται η έναρξη των εργασιών εντός του έτους. 

Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τους χειμερινούς μήνες έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση των κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών.
Το έργο αυτό αποτελεί ένα  βήμα προς την επίλυση του προβλήματος του «πολύπαθου» βιολογικού του Πόρου. Η οριστική επίλυση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των μελετών για το διαχωρισμό των δικτύων ομβρίων και λυμάτων (κοινό παντορροϊκό).   Για τις ανωτέρω μελέτες η Περιφέρεια έχει δεσμεύσει το ποσό των 250.000€ περίπου, στο οποίο περιλαμβάνεται η βελτίωση και αναβάθμιση του ΚΕΛ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/9/17 00:55


    Εκπτωση μεγάλη, μόνο σε επιτήδιες τσέπες καλό θα κάνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/17 23:56

    Τον κ.χατζηπερο εσεις να τον φερνετε για γιορτες μασα πανηγυρια.οι χρηματοδοτησεις να πηγαινουν στα διπλανα νησια.με την ασυνενοησια και την ανικανοτητα σας ειστε παντα εξω απο καθε εργο.και αφορα ολους σας.αφηστε το προσωπικο λογαριαδμο σας,τις εταιρειες των παιδιων σας,ξεκαβαληστε το καλαμι-ετσι και αλλιως γυρισατε ολους τους συνδυασμους-πουλησατε φουμαρα και σας εξαγορασαν ειστε και καποιας ηλικιας ,καντε κατι.αν δεν μπορειτε αφηστε τα κοριτσια να φερουν χρηματα μεσω περιφερειαρχη στο νησι.τι παπιες και μακακιες και γνωριμιες.αυτα ειναι λειψανα.τελιωνετε γιατι ζειτε ακομη επι τουρκοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.