13 Σεπ 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ Λήψη απόφασης για Πανσαλαμίνια Συγκέντρωση

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6/2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ   ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αριθμός Απόφασης: 13/2017

ΘΕΜΑ:  Λήψη απόφασης για Πανσαλαμίνια Συγκέντρωση

Σήμερα την 12η Σεπτεμβρίου τους έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην  Δημοτική Κοινότητα  Σεληνίων,   συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το   Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, μετά και το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου,  ύστερα από την με αριθμό 20485/12-9-2017 έγγραφη  πρόσκληση του Προέδρου της, αφού επιδόθηκε  νόμιμα στα μέλη της.


Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος, διαπίστωσε ότι από τα πέντε (5) μέλη του συμβουλίου  παρόντα είναι  πέντε (5).

  ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ                                          ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
---------------------------                                      ---------------------------
1)ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Πρόεδρος)                        ΟΥΔΕΙΣ
2) ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
3)ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4) ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΕΥΘ.
5)ΔΕΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Τα πρακτικά της Συνεδρίασης τήρησε η Δημοτική υπάλληλος κ. Κατσουλάκη Κυριακή.

Ο Πρόεδρος αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης και ζήτησε από το σώμα την έγκριση της έκτακτης Συνεδρίασης.
Το κατεπείγον της Συνεδρίασης συνίσταται στο έκτακτο γεγονός της θαλάσσιας ρύπανσης του κόλπου των Σεληνίων-Κυνόσουρας.   .
Μετά από διαλογική συζήτηση το Συμβούλιο

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την έγκριση της έκτακτης Συνεδρίασης.

Ο πρόεδρος ζήτησε από το Σώμα την έγκριση του θέματος με θέμα: «Λήψη απόφασης για Πανσαλαμίνια Συγκέντρωση».
Μετά από διαλογική συζήτηση το Συμβούλιο
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την έγκριση του ανωτέρω θέματος.
Το κατεπείγον του θέματος  συνίσταται στο έκτακτο γεγονός της θαλάσσιας ρύπανσης του κόλπου των Σεληνίων-Κυνόσουρας.  

Αρχίζει η Συνεδρίαση και  ο Πρόεδρος ενημερώνει το Σώμα για τις μέχρι εκείνη την στιγμή ενέργειες που αφορούν την θαλάσσια ρύπανση του κόλπου Σεληνίων-Κυνόσουρας. Μετά από εκτενή συζήτηση και παράθεση των γνωστών γεγονότων προτείνει να ληφθεί απόφαση για την πραγματοποίηση ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΑΣ Συγκέντρωσης, προκειμένου να ενημερωθεί η Τοπική Κοινωνία για αυτό το τεράστιο οικολογικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό θέμα. Δήλωσε δε πως η Δημοτική Κοινότητα είναι αποφασισμένη μαζί με το Δήμο να αναζητήσει ευθύνες εκεί που υπάρχουν και  θα σταθεί στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να εξασφαλίσει πόρους για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί ο Τόπος και οι παράκτιοι επιχειρηματίες μας.
Επίσης τόνισε πως πρέπει να αγωνιστούν όλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου, που είναι να ξαναγίνουν τα ΣΕΛΗΝΙΑ το ομορφότερο προάστιο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Ενόψει των ανωτέρω πρότεινε λοιπόν το Σάββατο στις 6:30 μ.μ. να πραγματοποιηθεί ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΑ συγκέντρωση στο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1)   Να σταθεί στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής για την εξασφάλιση Πόρων για την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί ο Τόπος και οι παράκτιοι επιχειρηματίες μας. Τονίζει δε πως είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν μαζί για την επίτευξη του στόχου, που είναι να ξαναγίνουν τα ΣΕΛΗΝΙΑ το ομορφότερο προάστιο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
2)   Καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας το Σάββατο στις 6:30 μ.μ. σε  ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΑ συγκέντρωση ενημέρωσης στο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθμό  13/2017.
Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφεται.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ


Γεώργιος ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος14/9/17 07:56

  Ανώνυμος14/9/17 02:12
  Στο μπουρδέλο μακακα υπάρχει πλήρης τάξη και άσε το Γιαννάκη γιατί οι αγωγές και οι μηνύσεις δεν ξέρετε απο που θα σας έρθουν παλιολαμόγια! Πήρατε ενα νησί υποτίθεται για να το σώσετε και γελάνε όλοι μαζί σας εκτός απο τους κουλουριώτες που θα έπρεπε να κλαίνε για την ψήφο που έριξαν στην άχρηστη!
  Άντε γαμ@@@@@ η Σαλαμίνα αρκετά σας ανέχτηκε παλιονούμερα, ψώνια που νομίζετε πως κάτι είστε!
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!
  ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!
  Που είναι ρε τα εγκλήματα του Τσαβαρή; η μια αθωωτική μετά την άλλη παλιολαμόγια ψέυτες!
  Ούστ βρωμιάρηδες να ξεβρωμίσει ο τόπος σούργελα πήρατε στο λαιμό σας ένα ολόκληρο νησί και το ρημάξατε αδιαφορώντας για το αύριο των παιδιών μας!
  Ο Τσαβαρής είχε και έχει όραμα και δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι ψώνια, αρπαχτικά!
  Σε λίγο θα τρωτε τόσα αυγά όπου σας πετυχαίινουμε που δε θα τολμάτε να βγείτε έξω ρόμπες με τις αρπαχτές σας!
  Ή νομίζετε πως δεν ξέρουμε; Θαρθει η μέρα που θα πληρώσετε για όλα τα εγκλήματα και τις καταστροφές που αφήσατε να γίνουν με την εγκληματική σας αδιαφορία!
  Αλλά εσάς μόνο τα ευρώπουλα σας νιάζουν και το ρεφάρισμα...Φάγατε και τρώτε με 10 μασέλες! Καιρός να σας σταματήσει κάποιος και αυτός θα είναι ο εισαγγελέας σούργελα απο τον μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό που παίρνει μίζες λιγδιάρηδες, σιχαμένοι υπάνθρωποι, γελοίοι, καραγκιόζηδες, εγκληματίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.