Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Σεπ 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Αναμένονται βυτιοφόρα για την άντληση μαζούτ από τις ακτές

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/9/17 19:52

    ΝΑ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ Η ΚΗΛΙΔΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ- ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΡΡΕ - ΕΙΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ- ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/17 23:07

    Ρε ο Κορρός που βρίσκεται;Γεια σου ρε στρατηγε μεγάλε...με τα σχέδια πολέμου και τις ασκήσεις ετοιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/17 13:37

    πιοβλαξ απ τον δρακατο δεν εχει κυκλοφορησει στη σαλαμινα.καραβανας αρπαχτρας και μπουφος ολκης.τωρα κλαιειμαζι με τον γλενη γιατι θα κονομουσαν χοντρα με την απορυπανση και βριζουν τουν κορρο που παλευει μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/17 15:20

    EAN HTANE ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΩΜΩΝΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ- ΜΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΟΛΑ- ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΣΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.