Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Σεπ 2017

Λαϊκή Συσπείρωση. Αίτημα συζήτησης για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ»

Αίτημα συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Αττικής.
Ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών και αποζημίωση στους μικρομαγαζάτορες των περιοχών που έχουν ρυπανθεί, απαλλαγή από καταβολή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ. Επίσης ζητά να αναλάβει το κόστος η πλοιοκτήτρια εταιρεία, έτσι ώστε να μη μετακυλιστεί στο λαό.
Αναλυτικά το κείμενο:

«Τα ξημερώματα της Κυριακής 10/9/2017 βυθίστηκε στην περιοχή της νήσου Αταλάντης (αγκυροβόλιο Πειραιά) το δεξαμενόπλοιο "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ", το οποίο μετέφερε 2.200 τόνους μαζούτ (Fuel oil) και 370 τόνους ντίζελ (gas oil marine), με αποτέλεσμα τα νότια παράλια της Σαλαμίνας αλλά και οι ακτές της Πειραϊκής να έχουν γεμίσει μαζούτ και ολόκληρος ο Σαρωνικός κόλπος να απειλείται με οικολογική καταστροφή.
Η πετρελαιοκηλίδα έχει φτάσει ήδη στην παραλία της Πειραϊκής χερσονήσου. Εκφράζονται φόβοι ότι λόγω της αλλαγής της διεύθυνσης του αέρα, εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα, τότε ενδεχομένως η πετρελαιοκηλίδα να φτάσει και σε άλλες ακτές περιοχών όπως στο Πέραμα και στο Κερατσίνι, αλλά και σε νησιά του Σαρωνικού. Η ρύπανση έχει "πνίξει" ήδη τα νότια παράλια της Σαλαμίνας, ενώ το υπουργείο Ναυτιλίας και συνολικά η κυβέρνηση επιχειρούν να υποβαθμίσουν τις συνέπειες του ναυαγίου, να καθησυχάσουν και να κουκουλώσουν τις ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας, αποκρύπτοντας ότι αυτή τη στιγμή ολόκληρος ο Σαρωνικός Κόλπος απειλείται με οικολογική καταστροφή απροσδιόριστων διαστάσεων.
Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες, σε σχέση με τα μέτρα ασφαλείας και την αδειοδότηση μιας σειράς δραστηριοτήτων μεταφοράς και επεξεργασίας πετρελαιοειδών, αλλά και για την ικανότητα του κρατικού μηχανισμού να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, ειδικά σε μια περιοχή που -με επίκεντρο το λιμάνι του Πειραιά- υπάρχει πολύ μεγάλη κίνηση πλοίων, πολλά από τα οποία είναι φορτωμένα με υλικό που σε περίπτωση ατυχήματος μπορούν να προκληθούν αρνητικές επιπτώσεις.
Και σ’ αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το υπουργείο Ναυτιλίας, με τους εφοπλιστές συνεχίζουν την πολιτική των προκατόχων τους. H ζωή και η υγεία των εργαζομένων, η προστασία του περιβάλλοντος όλα υποτάσσονται στην κερδοφορία του κεφαλαίου, περιφρονώντας επιδεικτικά τους κανόνες ασφαλείας και αξιοπλοΐας των πλοίων.
Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής να παρέμβει προς την κυβέρνηση, απαιτώντας να παρθούν, έστω και καθυστερημένα, όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην επεκταθεί άλλο το πρόβλημα και να γίνει απορρύπανση της περιοχής.
Ζητάμε να μας ενημερώσει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για τις ενέργειες που έχει κάνει ή έχει ζητήσει από την κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση της ρύπανσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η διαβεβαίωση των υπευθύνων των εταιρειών που έχουν αναλάβει τον καθαρισμό ότι έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την αντιμετώπιση της ρύπανσης είναι το λιγότερο υποκριτική καθώς ενώ το ναυάγιο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, η πλοιοκτήτρια εταιρεία μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δεν είχε ξεκινήσει τις εργασίες απάντλησης. Το γεγονός αυτό μας δημιουργεί περισσότερη ανησυχία.
Ζητάμε επίσης άμεση καταγραφή των ζημιών και αποζημίωση στους μικρομαγαζάτορες των περιοχών που έχουν ρυπανθεί, απαλλαγή από καταβολή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ. Να αναλάβει το κόστος η πλοιοκτήτρια εταιρεία, έτσι ώστε να μη μετακυλιστεί στο λαό.
Ζητάμε τέλος να γίνει ενημέρωση για τη ρύπανση, όχι μόνο στους επαγγελματικούς αλιευτικούς συλλόγους και στις μονάδες υδατοκαλλιέργειας -όπως αναφέρει δελτίο Τύπου της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής- αλλά και στους καταναλωτές, όσον αφορά την κατανάλωση αλιευμάτων».

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/9/17 18:41

    ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΙΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΤΟΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ "ΠΩ ΠΩ ΠΩ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 14:49

      ΡΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ! ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕ? ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΥΠΑΝΣΕΩΣ ΕΕΕΕ? ΕΧΕΙ ΠΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΥΠΑΝΣΗ .......ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ! ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..........ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ "ΞΕΝΟ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ..............ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ =ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ................ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΚΑΚΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ! ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ........ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΜΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ...........(ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΟΜΕΝΟ)................ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ¨" ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/17 22:24

    Άντε βόσκα πρόβατα ρε βλάκα, τι είναι αυτά που γράφεις;
    Όσο για τη Λαϊκή Συσπείρωση, κύριοι ρωτήστε και κάποιον που ξέρει, δεν είναι κακό. Από σας πήρε ως φαίνεται και ο πρώην ΚΝΕνίτης, μετέπειτα Πασόκος και τώρα ΝΔημοκράτης απατεώνας. Ολες οι αποζημιώσεις καλύπτονται από την ασφαλιστική εταιρία, μην κουράζεστε να παλεύετε για το καλό του λαουτζίκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 07:58

      Ανώνυμος14/9/17 02:12
      Στο μπουρδέλο μακακα υπάρχει πλήρης τάξη και άσε το Γιαννάκη γιατί οι αγωγές και οι μηνύσεις δεν ξέρετε απο που θα σας έρθουν παλιολαμόγια! Πήρατε ενα νησί υποτίθεται για να το σώσετε και γελάνε όλοι μαζί σας εκτός απο τους κουλουριώτες που θα έπρεπε να κλαίνε για την ψήφο που έριξαν στην άχρηστη!
      Άντε γαμ@@@@@ η Σαλαμίνα αρκετά σας ανέχτηκε παλιονούμερα, ψώνια που νομίζετε πως κάτι είστε!
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!
      ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!
      Που είναι ρε τα εγκλήματα του Τσαβαρή; η μια αθωωτική μετά την άλλη παλιολαμόγια ψέυτες!
      Ούστ βρωμιάρηδες να ξεβρωμίσει ο τόπος σούργελα πήρατε στο λαιμό σας ένα ολόκληρο νησί και το ρημάξατε αδιαφορώντας για το αύριο των παιδιών μας!
      Ο Τσαβαρής είχε και έχει όραμα και δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι ψώνια, αρπαχτικά!
      Σε λίγο θα τρωτε τόσα αυγά όπου σας πετυχαίινουμε που δε θα τολμάτε να βγείτε έξω ρόμπες με τις αρπαχτές σας!
      Ή νομίζετε πως δεν ξέρουμε; Θαρθει η μέρα που θα πληρώσετε για όλα τα εγκλήματα και τις καταστροφές που αφήσατε να γίνουν με την εγκληματική σας αδιαφορία!
      Αλλά εσάς μόνο τα ευρώπουλα σας νιάζουν και το ρεφάρισμα...Φάγατε και τρώτε με 10 μασέλες! Καιρός να σας σταματήσει κάποιος και αυτός θα είναι ο εισαγγελέας σούργελα απο τον μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό που παίρνει μίζες λιγδιάρηδες, σιχαμένοι υπάνθρωποι, γελοίοι, καραγκιόζηδες, εγκληματίες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/17 08:57

      Γιατί ω ρε σύντεκνε το λες και δεν το κάνεις, να γελάσει και η παρδαλή κατσίκα;
      Και μη μας πεις πάλι ότι θα έρθει η ώρα, γιατί τα ίδια λέτε 3 χρόνια τώρα, απατεώνες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/9/17 14:54

      Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΗΣΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ ¨" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ..................ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ! ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΗΣΑΦΙ!! Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ "ΞΕΝΟ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ........ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/17 23:35

    Ρε Μπαταρολε μετά τις 2:30 το μεσημερι μην γραφεις στο φεισμπουκ...εκτιθεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/9/17 00:16

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΟΥΙΣΚΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 07:09

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/17 11:23

      Ευτυχώς που είναι μαζούτ και όχι ουίσκι. παράγωγα του μαζούτ η βαζελίνη..... ηλίθιε.και βλάκα.!!!!! λίγη υπομονή.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/9/17 07:45

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ
    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 08:28

      Ο τσαβαρής το παντεσπάνι και σεις βόδια το ξερό ψωμί

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/9/17 07:55

    Ανώνυμος14/9/17 02:12
    Στο μπουρδέλο μακακα υπάρχει πλήρης τάξη και άσε το Γιαννάκη γιατί οι αγωγές και οι μηνύσεις δεν ξέρετε απο που θα σας έρθουν παλιολαμόγια! Πήρατε ενα νησί υποτίθεται για να το σώσετε και γελάνε όλοι μαζί σας εκτός απο τους κουλουριώτες που θα έπρεπε να κλαίνε για την ψήφο που έριξαν στην άχρηστη!
    Άντε γαμ@@@@@ η Σαλαμίνα αρκετά σας ανέχτηκε παλιονούμερα, ψώνια που νομίζετε πως κάτι είστε!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!
    ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!
    Που είναι ρε τα εγκλήματα του Τσαβαρή; η μια αθωωτική μετά την άλλη παλιολαμόγια ψέυτες!
    Ούστ βρωμιάρηδες να ξεβρωμίσει ο τόπος σούργελα πήρατε στο λαιμό σας ένα ολόκληρο νησί και το ρημάξατε αδιαφορώντας για το αύριο των παιδιών μας!
    Ο Τσαβαρής είχε και έχει όραμα και δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι ψώνια, αρπαχτικά!
    Σε λίγο θα τρωτε τόσα αυγά όπου σας πετυχαίινουμε που δε θα τολμάτε να βγείτε έξω ρόμπες με τις αρπαχτές σας!
    Ή νομίζετε πως δεν ξέρουμε; Θαρθει η μέρα που θα πληρώσετε για όλα τα εγκλήματα και τις καταστροφές που αφήσατε να γίνουν με την εγκληματική σας αδιαφορία!
    Αλλά εσάς μόνο τα ευρώπουλα σας νιάζουν και το ρεφάρισμα...Φάγατε και τρώτε με 10 μασέλες! Καιρός να σας σταματήσει κάποιος και αυτός θα είναι ο εισαγγελέας σούργελα απο τον μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό που παίρνει μίζες λιγδιάρηδες, σιχαμένοι υπάνθρωποι, γελοίοι, καραγκιόζηδες, εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 09:16

      Καλέ τι έπαθε αυτός; Τζαβαρόλυσσα;
      ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΣΑΒΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/17 09:53

      07:55 άντε να ετοιμαστείς γιατί τη δευτέρα έχεις δικαστήριο, αν δεν κάνεις τον αρρωστο και πάρεις αναβολή, διαφορετικά έχεις δύο χρόνια στην πλάτη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/9/17 08:30

    μικρέ γιαννάκη καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/9/17 08:33

    07:55 θαυμάστε το όραμα του Τσαβαρη, θαυμάστε λέξη λόγιο ενός πρώην δημάρχου αυτός θέλει να γίνει ξανά δήμαρχο ουστ, εσένα πρέπει να σε κάνουν δασκαλο να μάθεις στα παιδιά μας τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/9/17 08:46

    η κυρια ραπατζικου απο του εμπορικο συλλογο αρυθηκε την προταση του τσαβαρη στο συμβουλιο τα μαγαζια στα σεληνια να μην πληρωνουν δημοτικα τελη και οφειλες στο δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/9/17 08:49

    η δημαρχος προχτες στο συμβουλιο φωναξε στους συμβουλους της ξυπνηστε μην κοιμαστε,

    υπαρχει ηχητικο αλλιιως δεν θα πιστευα τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 18:17

      καλε τι να ξυπνησουν αυτοι και οι υπολοιποι εδω ο μπακαουκας αιτησιογραφος...... των δικαστηριων εκανε ολο το δημοτικο συμβουλιο ρομπα και σχεδον ολοι... μουγκααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος14/9/17 08:53

    Παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή το θλιβερό γεγονός της περιβαλλοντικής μόλυνσης του νησιού μας.Γιά το λόγο αυτό επισκέφτηκα από την πρώτη στιγμή τα Σελήνια γιά να δω από κοντα την καταστροφή.Την Δευτέρα το απόγευμα παρακολούθησα από κοντά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και την συζήτηση που έγινε.Ειλικρινά και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανένα και επειδή είμαι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ανανταμ παπανταμ,ωφείλω να πώ ότι η θέση από την αρχή του κυρίου Τσαβαρή που μίλησε γιά εγκληματική καθυστερηση του υπουργείου και φυσικά του αρχηγού του Λιμενικού σώματος στην άμεση εναργοποίηση του κρατικού μηχανισμού αποδεικνύετε σωστή.Αυτά ο κύριος Τσαβαρής τα είπε από την πρώτη στιγμή καί βλέπω ότι τώρα όλοι συμφωνούν με τα λόγια του.
    Επίσης θέλω να σας πω ότι μου έκανε κατάπληξη η αντίδραση της κυριας προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου όταν ο κύριος Τσαβαρής πρότεινε να υπάρξει μιά ειδική οικονομική ρύθμιση για τα καταστήματα της παραλίας των Σεληνίων ως προς τις οφειλές τους στο Δήμο και εκείνη αρνήθηκε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 09:13

      ο κύριος! ποιος κύριος;
      ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/17 09:42

      Αλίμονο, έχει φάει τη θάλασσα με το κουτάλι ο καπετάν τσαβαρής, είναι δυνατόν να μην γνωρίζει από ρυπάνσεις; Πατάς ένα κουμπί και εκτοξεύονται οι άνθρωποι από τα κρεβάτια τους, τα πλοιάρια περισυλλογής από τους ντόκους τους, τα φράγματα από τις αποθήκες τους, τα βυτιοφόρα από τα αμαξοστάσια τους και μονομιάς σαν τον Superman βρίσκονται επί τόπου !!!
      Όταν πιάνει φωτιά το σπίτι σου δεν κάθεσαι να βρείς τον ένοχο, πρώτα κοιτάς να σβύσεις τη φωτιά και μετά έχεις όλο το χρόνο να δεις τι έφταιξε. Όσο για τα καταστήματα δεν έπεσε η ζάχαρη στο νερό, όπως είπε και η Δήμαρχος όλοι θα αποζημιωθούν αλλά δεν κάθεσαι τις κρίσιμες αυτές στιγμές να ασχοληθείς με οικονομικές ρυθμίσεις και μπούρδες, πρέπει να είσαι πολύ μπούφος για να το κάνεις. Αλλά ο λαϊκισμός σου μικρέ γιαννάκι δεν έχει όρια;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/9/17 14:23

      Παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή το θλιβερό γεγονός της περιβαλλοντικής μόλυνσης του νησιού μας.Γιά το λόγο αυτό επισκέφτηκα από την πρώτη στιγμή τα Σελήνια γιά να δω από κοντα την καταστροφή.Την Δευτέρα το απόγευμα παρακολούθησα από κοντά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και την συζήτηση που έγινε.Ειλικρινά και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανένα και επειδή είμαι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ανανταμ παπανταμ,ωφείλω να πώ ότι η θέση από την αρχή του κυρίου Τσαβαρή που μίλησε γιά εγκληματική καθυστερηση του υπουργείου και φυσικά του αρχηγού του Λιμενικού σώματος στην άμεση εναργοποίηση του κρατικού μηχανισμού αποδεικνύετε σωστή.Αυτά ο κύριος Τσαβαρής τα είπε από την πρώτη στιγμή καί βλέπω ότι τώρα όλοι συμφωνούν με τα λόγια του.
      Επίσης θέλω να σας πω ότι μου έκανε κατάπληξη η αντίδραση της κυριας προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου όταν ο κύριος Τσαβαρής πρότεινε να υπάρξει μιά ειδική οικονομική ρύθμιση για τα καταστήματα της παραλίας των Σεληνίων ως προς τις οφειλές τους στο Δήμο και εκείνη αρνήθηκε!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/9/17 09:33

    08:53 είσαι τόσο κουλουριωτησα που δεν είσαι ούτε δημότης αυτού του νησιού, επιτέλους σε καταλάβαμε και τί ρόλο έχεις προσεχώς σου έχουμε εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/9/17 09:51

    08:53 άντε να ετοιμαστείς γιατί τη δευτέρα έχεις δικαστήριο, αν δεν κάνεις τον αρρωστο και πάρεις αναβολή, διαφορετικά έχεις δύο χρόνια στην πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/9/17 11:38

    μικρέ γιαννάκη καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 14:22

      Παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή το θλιβερό γεγονός της περιβαλλοντικής μόλυνσης του νησιού μας.Γιά το λόγο αυτό επισκέφτηκα από την πρώτη στιγμή τα Σελήνια γιά να δω από κοντα την καταστροφή.Την Δευτέρα το απόγευμα παρακολούθησα από κοντά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και την συζήτηση που έγινε.Ειλικρινά και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανένα και επειδή είμαι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ανανταμ παπανταμ,ωφείλω να πώ ότι η θέση από την αρχή του κυρίου Τσαβαρή που μίλησε γιά εγκληματική καθυστερηση του υπουργείου και φυσικά του αρχηγού του Λιμενικού σώματος στην άμεση εναργοποίηση του κρατικού μηχανισμού αποδεικνύετε σωστή.Αυτά ο κύριος Τσαβαρής τα είπε από την πρώτη στιγμή καί βλέπω ότι τώρα όλοι συμφωνούν με τα λόγια του.
      Επίσης θέλω να σας πω ότι μου έκανε κατάπληξη η αντίδραση της κυριας προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου όταν ο κύριος Τσαβαρής πρότεινε να υπάρξει μιά ειδική οικονομική ρύθμιση για τα καταστήματα της παραλίας των Σεληνίων ως προς τις οφειλές τους στο Δήμο και εκείνη αρνήθηκε!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος14/9/17 12:57

    Μεσίστιες έπρεπε να είναι οι σημαίες.εχουμε πένθος στο νησί κι ετοιμάζεται 8αημερες εκδηλώσεις ? Κατάθεση στεφάνου κσι ήταν αρκετό. Τόσο μεγάλη είναιη χαρά σας !; ΞΥΠΝΗΣΤΕ το νησί βουλιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/9/17 13:07

    επειδη εισαστε πολυ μεγαλα αρ@@@@@@ια εδω μεσα και δεν εννοω τους πολιτες αλλα τους εμπλεκομενους με την πολιτικη ζωη του νησιου ενα ονομα μονο AL PETROIL σε ναυπηγιο στο αμπελακη κατασχεμενο για παρανομο πετρελαιο φορτωμενο με κανα χιλλιαρι τοννους αργο με τρυπα και ξερναη συνεχεια για να σας δω λοιπον πλοιοκτητης???????????????????? ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ αντε να σας δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 13:57

      Ο νονός Μηνάς καθαρίζει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/17 14:06

      Εφιάλτης σου ΄χει γίνει, ε; Γειά σου ρε γίγαντα Μηνά, σε θαυμάζω, έχεις γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων των απατεώνων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/9/17 15:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος14/9/17 14:19

    ΡΕ 14:06 ,ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 14:24

      Παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή το θλιβερό γεγονός της περιβαλλοντικής μόλυνσης του νησιού μας.Γιά το λόγο αυτό επισκέφτηκα από την πρώτη στιγμή τα Σελήνια γιά να δω από κοντα την καταστροφή.Την Δευτέρα το απόγευμα παρακολούθησα από κοντά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και την συζήτηση που έγινε.Ειλικρινά και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανένα και επειδή είμαι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ανανταμ παπανταμ,ωφείλω να πώ ότι η θέση από την αρχή του κυρίου Τσαβαρή που μίλησε γιά εγκληματική καθυστερηση του υπουργείου και φυσικά του αρχηγού του Λιμενικού σώματος στην άμεση εναργοποίηση του κρατικού μηχανισμού αποδεικνύετε σωστή.Αυτά ο κύριος Τσαβαρής τα είπε από την πρώτη στιγμή καί βλέπω ότι τώρα όλοι συμφωνούν με τα λόγια του.
      Επίσης θέλω να σας πω ότι μου έκανε κατάπληξη η αντίδραση της κυριας προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου όταν ο κύριος Τσαβαρής πρότεινε να υπάρξει μιά ειδική οικονομική ρύθμιση για τα καταστήματα της παραλίας των Σεληνίων ως προς τις οφειλές τους στο Δήμο και εκείνη αρνήθηκε!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/17 15:11

      Ανώνυμος14/9/17 09:42
      Αλίμονο, έχει φάει τη θάλασσα με το κουτάλι ο καπετάν τσαβαρής, είναι δυνατόν να μην γνωρίζει από ρυπάνσεις; Πατάς ένα κουμπί και εκτοξεύονται οι άνθρωποι από τα κρεβάτια τους, τα πλοιάρια περισυλλογής από τους ντόκους τους, τα φράγματα από τις αποθήκες τους, τα βυτιοφόρα από τα αμαξοστάσια τους και μονομιάς σαν τον Superman βρίσκονται επί τόπου !!!
      Όταν πιάνει φωτιά το σπίτι σου δεν κάθεσαι να βρείς τον ένοχο, πρώτα κοιτάς να σβύσεις τη φωτιά και μετά έχεις όλο το χρόνο να δεις τι έφταιξε. Όσο για τα καταστήματα δεν έπεσε η ζάχαρη στο νερό, όπως είπε και η Δήμαρχος όλοι θα αποζημιωθούν αλλά δεν κάθεσαι τις κρίσιμες αυτές στιγμές να ασχοληθείς με οικονομικές ρυθμίσεις και μπούρδες, πρέπει να είσαι πολύ μπούφος για να το κάνεις. Αλλά ο λαϊκισμός σου μικρέ γιαννάκι δεν έχει όρια;

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος14/9/17 14:46

    14:24 αν εσύ είσαι σαλαμινιος εγώ είμαι Τούρκος,ούτε δημότης Σαλαμίνος δεν είσαι λαμόγιο, αλλά σε έχουμε καταλάβει και θα έχεις πολλές εκπλήξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 17:25

      ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ 14:46,ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος14/9/17 15:29

    Εγω σαν απλος παρατηρητης θελω να ρωτησω τον κ.Τσαβαρη αν εκανε κατι απο οσα λεει και γραφει, οταν το Μαρτιο του 2012, λογω προσκρουσης του μπονκεραδικου σε βυθισμενο παλαιο ναυαγιο στο κολπο της Ελευσινας, γέμισε ολος ο κολπος απο διαρροη ιδιου μαζουτ και ρυπανθηκε ολη η ακτη απο Ξενο μεχρι Μπατσι. Απο οτι ξερω το περασε στο ντουκου, το γιατι μονο ο ιδιος μπορει να μας το πει. Αναμενω απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/9/17 17:19

    ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟ 15:29,ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/9/17 17:21

    Παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή το θλιβερό γεγονός της περιβαλλοντικής μόλυνσης του νησιού μας.Γιά το λόγο αυτό επισκέφτηκα από την πρώτη στιγμή τα Σελήνια γιά να δω από κοντα την καταστροφή.Την Δευτέρα το απόγευμα παρακολούθησα από κοντά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και την συζήτηση που έγινε.Ειλικρινά και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανένα και επειδή είμαι ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ανανταμ παπανταμ,ωφείλω να πώ ότι η θέση από την αρχή του κυρίου Τσαβαρή που μίλησε γιά εγκληματική καθυστερηση του υπουργείου και φυσικά του αρχηγού του Λιμενικού σώματος στην άμεση εναργοποίηση του κρατικού μηχανισμού αποδεικνύετε σωστή.Αυτά ο κύριος Τσαβαρής τα είπε από την πρώτη στιγμή καί βλέπω ότι τώρα όλοι συμφωνούν με τα λόγια του.
    Επίσης θέλω να σας πω ότι μου έκανε κατάπληξη η αντίδραση της κυριας προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου όταν ο κύριος Τσαβαρής πρότεινε να υπάρξει μιά ειδική οικονομική ρύθμιση για τα καταστήματα της παραλίας των Σεληνίων ως προς τις οφειλές τους στο Δήμο και εκείνη αρνήθηκε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/17 22:30

      ο κύριος; ποιος κύριος;
      ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΣΑΒΑ και αναμουνου κυριε αναντάμ παπαντάμ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος15/9/17 04:36

    Ανώνυμος14/9/17 15:29
    Εγω σαν απλος παρατηρητης θελω να ρωτησω τον κ.Τσαβαρη αν εκανε κατι απο οσα λεει και γραφει, οταν το Μαρτιο του 2012, λογω προσκρουσης του μπονκεραδικου σε βυθισμενο παλαιο ναυαγιο στο κολπο της Ελευσινας, γέμισε ολος ο κολπος απο διαρροη ιδιου μαζουτ και ρυπανθηκε ολη η ακτη απο Ξενο μεχρι Μπατσι. Απο οτι ξερω το περασε στο ντουκου, το γιατι μονο ο ιδιος μπορει να μας το πει. Αναμενω απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/9/17 10:05

    ΚΑΛΑ ΡΕ 04:56,ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ;
    ΡΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/17 12:46

      ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ; Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/9/17 23:00

      θέλω να σας πω ότι μου έκανε κατάπληξη η αντίδραση της κυριας προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου όταν ο κύριος Τσαβαρής πρότεινε να υπάρξει μιά ειδική οικονομική ρύθμιση για τα καταστήματα της παραλίας των Σεληνίων ως προς τις οφειλές τους στο Δήμο και εκείνη αρνήθηκε!!!!!!!!!!!

      AYTH H OΡΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ?

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος15/9/17 17:42

    Τσαβαρή εσύ το παντεσπάνι και εμείς τα βόδια το ξερό ψωμί ε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.