Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Σεπ 2017

Τσίπρας-Μητσοτάκης: To πιο παρακμιακό δίδυμο στο πιο ξεπεσμένο δικομματικό σκηνικό

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε, σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη έκανε την παρακάτω δήλωση:
Οι εμφανίσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ επιβεβαίωσαν την απόλυτη πολιτική γύμνια και την πολιτική κενολογία του.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης κι αυτές τις περιορισμένες φορολογικές εξαγγελίες που εμφάνισε στην Θεσσαλονίκη, τις εμφάνισε ως παραδοσιακός Μαυρογιαλούρος.

Κι' αυτό γιατί ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρ' ότι πιο μνημονιακός από το μνημόνιο, ξέχασε να τις κοστολογήσει και ξέχασε να καταγράψει τα ισοδύναμα μέτρα που θα τις αντικαταστήσουν και θα πέσουν βαριά στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Πέραν τούτων, εξάρτησε την υλοποίηση των όποιων φορολογικών εξαγγελιών του από την δεινή ικανότητα του να πείσει την τρόικα να αποδεχθεί τις προτάσεις του, ικανότητα που υποτίθεται δεν διέθεταν ΓΑΠ, Σαμαράς και Τσίπρας αλλά την διαθέτει με το παραπάνω, όπως είπε αυτοθαυμαζόμενος, ο ίδιος.
Δεν έχει εμφανισθεί, ίσως, πιο παρακμιακό πολιτικό δίδυμο σε αυτήν τη χώρα από το δίδυμο Τσίπρα -  Μητσοτάκη, το οποίο, σε μια Ελλάδα που την έχουν καταντήσει κάτι χειρότερο από αποικία, επιχειρεί να εκφράσει ένα τόσο ξεπεσμένο δικομματικό σκηνικό, του οποίου το επενδυτικό σήμα κατατεθέν κινείται ανάμεσα στην οικολογική καταστροφή των χρυσοθήρων της Eldorado στην Χαλκιδική και των σαπιοκάραβων του Κουντούρη στο Πέραμα.
Το Γραφείο Τύπου

17/9/2017

61 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/17 19:58

    Ψήφισμα Διαμαρτυρίας: Υπογράφουμε για να κηρυχθεί παράνομος και αντισυνταγματικός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!
    Οι Έλληνες υφίστανται μία διαρκή φορομπηχτική πολιτική, με ΕΝΦΙΑ και άλλους δυσβάσταχτους φόρους, που τους οδηγούν στην ανέχεια. Άλλοι Έλληνες αυτοκτονούν, άλλοι καθίστανται άστεγοι, ενώ άλλοι κυρίως νέοι φεύγουν στο εξωτερικό για να γλιτώσουν από τον «σοσιαλιστικό παράδεισο» της τελευταίας Σοβιετίας της Ευρώπης.
    Αντίστοιχα, οι λαθρομετανάστες παίρνουν διαμερίσματα, χωράφια, επιδόματα, συσσίτια και άλλες παροχές από την κυβέρνηση της χώρας. Αυτό πέρα από τα πολυτελή hot spot που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την χώρα και θα τα ζήλευε ο κάθε φτωχοποιημένος Έλληνας.
    Όλα αυτά, πέρα από καταφανή παραβίαση του Συντάγματος της χώρας, παραβιάζουν και τον περιβόητο «αντιρατσιστικό νόμο», αφού οι Έλληνες υφίστανται σφοδρές διακρίσεις εντός της Πατρίδας μας.
    Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλους τους Έλληνες να υπογράψουν το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας ως πρώτο βήμα στον αγώνα ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων:
    ΨΗΦΙΣΜΑ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
    Την ίδια στιγμή που παραμένει στα χαρτιά η παλιά εξαγγελία (αρχικά της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και έπειτα του ΣΥΡΙΖΑ) για διανομή 670.000 στρεμμάτων αγροτικών εκτάσεων σε 30.000 ακτήμονες αγρότες για την ενίσχυση της παραγωγής και την οικονομική δραστηριοποίηση ανέργων, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μελετούν, όπως ανήγγειλαν επισήμως, την προοπτική παραχώρησης γης σε 1500 «πρόσφυγες» αρχικά, προκειμένου να «αποκατασταθούν οικονομικά». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκτάσεις αυτές που βρίσκονται στη Μακεδονία και τη Βοιωτία, θα διατεθούν άμεσα, κατόπιν συνεννόησης της ελληνικής κυβέρνησης με την Κομισιόν στο πλαίσιο «προώθησης πολιτικών ενσωμάτωσης ενδεχομένως και με μακροπρόθεσμο ορίζοντα».
    Εμείς, οι Έλληνες πολίτες, που έχουμε χρηματοδοτήσει μέσω των εισφορών και των φόρων μας, όσο εργαζόμασταν, το σύνολο της προνοιακής δομής της χώρας μας και τώρα, άνεργοι ή με μεροκάματα πείνας λόγω της στυγνής εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών τα τελευταία 7 έτη, αναγκαζόμαστε να καθόμαστε στις ουρές των συσσιτίων της Εκκλησίας και των Δήμων όπου διαμένουμε, βιώνουμε μια τεράστια αδικία.
    Την αδικία του να προτιμώνται εις βάρος μας όσοι παράνομα εισήλθαν στη χώρα μας, παραβιάζοντας τα σύνορα της πατρίδας μας (οι περισσότεροι από μη εμπόλεμες ζώνες και από τα πέρατα της γης) στην επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα διανομής αγροτικής γης, διαμερισμάτων, παροχής εργασίας και μετρητών από την Κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που τα σπίτια μας κατάσχονται από τις τράπεζες και τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό για την αναζήτηση καλύτερης τύχης.
    Κρίνοντας ότι η πρόθεση αυτή, αν υλοποιηθεί, αποτελεί ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος μας, ακόμα και με τις διατάξεις του λεγόμενου «αντιρατσιστικού νόμου», εφόσον γίνεται διάκριση σε βάρος μας λόγω εθνικότητας και φυλής/θρησκείας, καλούμε τους ιθύνοντες και την Κυβέρνηση, στην καλύτερη περίπτωση, να δημιουργήσουν ισότιμους όρους συμμετοχής μας στα εν λόγω προγράμματα, σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε εναντίον της στα αρμόδια Δικαστήρια, εντός και εκτός επικράτειας, προσβάλλοντας την εν λόγω πρακτική ως αντισυνταγματική και ρατσιστική.
    Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να συνυπογράψετε το Ψήφισμα - Διαμαρτυρία, καταδεικνύοντας με αυτό την πλήρη αντίθεσή μας στις εξαγγελθείσες προθέσεις της Κυβέρνησης
    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναταραχή στη Χρυσή Αυγή ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : Εκτός κόμματος ο Παπαδημητρίου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/17 20:13

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/17 22:14

    Ρε ο 1.209 ευρω που ειναι αυτος ? Θα δηλωσει υποψηφιοτητα η ταφαγε τα λεφτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/17 00:04

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσαβες έχει από το πρωί συνάχι...το οποίο θα εξελιχθεί σε υψηλό πυρετό,που δεν θα του επιτρεψει να πάει στο δικαστηριο.Εάν οι πληροφοριες βγούνε αληθινές...τότε για όλη τη Σαλαμινα θα είσαι ΕΝΟΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 01:48

      Ξεκολα ρε δικηγορε του κολου !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 08:41

      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΣ 00:04, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΑΜΤΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.......
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑΜΤΑΚΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ,Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.......
      ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ .....ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΑΛΙΟΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/17 09:30

      Tώρα που σέχει Ταμτάκο μπρούμητα με τη μούρη στο χώμα θα σου κάνει πολλές πλάκες......
      Τώρα Ταμτάκο θα πείς το Δεσπότη....Παναγιώτη.......
      Υπομονή...οι καλοί παίχτες τώρα φαίνονται.....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/9/17 08:03

    Κορίτσια μη ξεχάσετε να πάρετε τα γράδα του μπαταρόλα πριν αρχίσει να υπογράφει ότι του κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 14:22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 14:40

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/9/17 08:50

    ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ Κ@ΛΟ......ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/9/17 09:17

    Σήμερα γιατί θέλει να πάρει αναβολή??? Τι φοβάται, θα το κατεβάσει όλο το ποτήρι, αρκετά γλύτωσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/9/17 09:24

    Tώρα που σέχει Ταμτάκο μπρούμητα με τη μούρη στο χώμα θα σου κάνει πολλές πλάκες......
    Τώρα Ταμτάκο θα πείς το Δεσπότη....Παναγιώτη.......
    Υπομονή...οι καλοί παίχτες τώρα φαίνονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/9/17 09:30

    Οι καλοί απατεώνες όμως πάνε Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/9/17 10:02

    Ταμτάκο όπως τα λες είναι γιαυτό ετοιμά σου γιατί άργησες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/9/17 10:21

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ" ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/9/17 11:25

    Για τον 08:50
    Φίλε μου οι Δίκες χωρίς αντίπαλο είναι πάντα αθωωτικές. Είναι σαν να παίζεις στο γήπεδο μπάλα μόνος σου χωρίς αντίπαλο, έ , για να χάσεις πρέπει να είσαι και πολύ μ@@@@@ς, έτσι δεν είναι; Σήμερα όμως που έχει αντίπαλο τα συμφέροντα του Δήμου τι θα γίνει, προβλέπεις αλήθεια ξανά αθώωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/9/17 11:33

    ΡΕ ...ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ 11:25,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟ ΤΑΜΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ...ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ:ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΛΗΜΕΝΙΚΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,.......ΚΑΙ ΕΧΕΙ Α Θ Ω Ω Θ Ε Ι ΣΕ ΟΛΕΣ
    ΤΑΚΟΥΣΕ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΛΥΞΕΡΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 14:41

      Αν σήμερα ήσουν σίγουρος δεν θα επεδιωκες αναβολή, ξέρεις εσύ από το φόβο σου πέντε σου πήγε το ζάχαρο!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 14:48

      ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ; Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....ΤΑΜΤΑΚΟ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝΕ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΗΔΕΝ....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/17 17:09

      Για τον μαλακοπίτουρο 11:33
      Για όλες που έχει αθωωθεί και δικαίως αθωώθηκε είχαν να κάνουν με περιβαλλοντικά θέματα για τα οποία καμία ευθύνη δεν μπορεί να φέρει ένας δήμαρχος.
      Στη μόνη περίπτωση που αθωώθηκε έχοντας αντιμέτωπο το Δήμο ήταν η υπόθεση του οικοπέδου Μαντούβαλου στα Σελήνια με ψήφους 2-1 (κατά πλειοψηφία). Αν αυτό σε ικανοποιεί, μπράβο σου. Καμία άλλη περίπτωση δεν έχει υπάρξει. Οι άλλες έρχονται....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/9/17 19:34

      ΤΑΜΤΑΚΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ 17:09,Ο ΟΚΤΩΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΙΞΗ
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος18/9/17 14:24

    ΤΟ ΑΛΚΟΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΡΟΛΑ!
    ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 18:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/9/17 14:54

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗ ΣΚΟΥΖΕ, ΕΛΕΙΠΑΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΜΤΑΚΟΣ.....ΚΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΠΑΝΑ.... ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ....ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΚΟΠΕΙΤΕ...ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ. ΚΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 15:50

      14:54 να ήξερες τι σε περιμένει,κοντά είναι η 9 Οκτωβρίου θα φας καλά και τότε θα σου έχει ανέβει στα ύψη το ζάχαρο απατεώνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 15:52

      15:31

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/17 16:37

      ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ...ΑΠΕΙΛΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ...ΚΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ..ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/9/17 16:43

      ΕΣΕΝΑ 15:50 ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ.... Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ....

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος18/9/17 15:31

    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ..... ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/9/17 15:34

    Τσαβαρη μάλλον εσύ έλειπες, και εμφανιστηκες για να πάρεις αναβολή μάλιστα είχες βραχεί λίγο από τον φόβο σου,παντός είσαι πολύ απατεώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 17:02

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος18/9/17 16:03

    ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΤΟ ΛΕΝΕ...ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΟΝ Τ' ΑΛΛΟΤΡΙΑ...ΑΠΛΩΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ...ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/9/17 16:43

    ΤΑΜΤΑΚΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ....ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/9/17 16:45

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/9/17 16:51

    ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΡΕ ΟΛΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ...ΘΑ ΔΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ....ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! ΤΩΡΑ ΠΗΓΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑΝ(Ο)Ι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος18/9/17 16:56

    Ταμτάκο τι έπαθες μόλις είδες το Τσάβες;
    Αλλά είσαι τυχερός που δεν έγινε το δικαστήριο.....
    Γιατί θα σου ερχότανε ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η δίκη λαμόγιο....
    Αλλά και πάλι ρε απατεώμα θα πέρνατε αναβολή επειδή έλειπε η Φουκαριάρα γιά τις πίσες...
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΟΚΤΩΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/9/17 17:09

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 09 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2017,ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ....ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ....ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 17:21

      ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ
      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 20:03

      Τσαβαρή εσύ το παντεσπάνι και εμείς τα βόδια το ξερό ψωμί ε;;;;;

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος18/9/17 17:10

    Για τον μαλακοπίτουρο 11:33
    Για όλες που έχει αθωωθεί και δικαίως αθωώθηκε είχαν να κάνουν με περιβαλλοντικά θέματα για τα οποία καμία ευθύνη δεν μπορεί να φέρει ένας δήμαρχος.
    Στη μόνη περίπτωση που αθωώθηκε έχοντας αντιμέτωπο το Δήμο ήταν η υπόθεση του οικοπέδου Μαντούβαλου στα Σελήνια με ψήφους 2-1 (κατά πλειοψηφία). Αν αυτό σε ικανοποιεί, μπράβο σου. Καμία άλλη περίπτωση δεν έχει υπάρξει. Οι άλλες έρχονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 17:37

      Ρε Ταμτακο 17:10,δεν σου έχω πεί αυτά να τα λες στους κουτούς;;;;;
      Ρε με τον Τσάβες μακάκα δεν θα τα βγάλεις πέρα γιατί δεν σε φοβάται
      Οσο γιαυτά ποθ γράφεις υπογραψέτα και θα δεις την απάντηση.
      Ττάκο τώρα θα σου δημοσιοποιήσει την απόφαση του ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
      εκεί να δεις γέλια!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 18:10

      Καλέ μου 17:10
      Αν εσύ το βρίσκεις λογικό να αθωώνεται ένας Δήμαρχος για περιβαλλοντολογικά θέματα γιατί τότε τον κυνηγήσατε λυσσαλέα;
      Εμπάθεια λοιπόν!
      Η αθώωση στο οικόπεδο του Μαντούβαλλου όπως τονίζεις 2-1 δεν σου κάνει γιατί λες είναι κατά πλειοψηφία. Μάλιστα η Δήμαρχος έφτασε να πει στο ΔΣ πως ήταν απόφαση ισοπαλία και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.
      Η αθώωση είναι δεδομένη όπως κι αν είναι αυτή, τώρα ποιος είναι ο μαλακοπίτουρας;
      Άσε να το φανταστεί ο κόσμος
      Καλέ μου μαλακοπίτουρα 17:10 αν και σ’ αυτές που έρχονται όπως απειλείς αθωωθεί τι θα πεις; Θα πεις συγνώμη;
      ΟΧΙ γιατί η εμπάθεια σου δεν θα σου το επιτρέψει. Και κάτι μου λέει πως η αθώωση του είναι δεδομένη, εκεί να δεις πόσο κουτοί είσαστε.
      Πήρατε ένα πολιτικό ”πτώμα” και με την εμπάθεια σας και τις διώξεις σας τον αναστήσατε και τον κάνατε εν δυνάμει αντίπαλό σας το 2019.
      Ήθελα να ‘ξερα τελικά ποιος είναι ο μαλακοπήτουρας;
      Προεκλογικά η Νάννου κλέφτη τον ανέβαζε κλέφτη τον κατέβαζε, μπορείς να μας πεις μία μόνον αγωγή η μήνυση που του έκανε για τις κλεψιές του;
      Μία μόνον
      Αν και ανώνυμος (ειρήσθω εν παρόδω ξέρω ποιος είσαι φαίνεσαι, η πουτ@ν@ θέλει να κρυφτεί κι χαρά δεν την αφήνει) μπορείς να αναλογιστείς πόση μεγάλη ζημιά έχεις κάνει με την εμπάθεια σου στην κα Νάννου;

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος18/9/17 17:20

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η Αυτού Απατεωνότης Τσάβες καλεί όλα τα τσαβοκλεφτόπουλα
    να μη γαυγίζουν και να ηρεμήσουν, διότι η Απατεωνότης του
    πέρασε μια ζόρικη μέρα με τη πίεσή του στο πενήντα, με
    τριανταεφτά φορές κατούρημα μια πίκα
    και στο τέλος με ένα κόψιμο που βούλωσε τελείως τη χέστρα των δικαστηρίων!!
    Ο προσωπικός ιατρός του - Πρωκτολόγος Μηνάς,
    απεφάνθη ότι όλα ήταν ένεκα της φοβίας που έχει από την παιδικήν του ηλικία
    για το κλίσμα!
    Τέλος, του συνεστήθη ανάπαυση και προληπτική λήψη
    τριών κιβωτίων με χάπια Μηναρόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/9/17 17:27

    ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΠΑ ΜΕ ΚΑΠΝΟ ΤΣΑΒΕΣ;;;;;
    ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟΝ.....ΑΡΓΙΛΕ;
    ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 09 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ .....ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/9/17 18:16

    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ,ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.......
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ.....ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ;.
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝΓΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Η ΕΥΔΑΠ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ;
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 2.600.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ;
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΔΡΕΥΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΥΛΟ ΔΥΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 0% ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ 5% ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος18/9/17 18:17

    ΡΕ ΜΑΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΡΕ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΩΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΧΑΜΕΝΟΙ ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ. ΚΛΟΥΒΙΑΣΟΥΡΡΡΡΡΡΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος18/9/17 20:42

    Σαλαμίνα θαύμασε τον δήμαρχο που είχες και θέλει να ξαναγίνει, κοιμάται στα δικαστήρια και είναι χαρούμενος για αυτό, αντί να πάει να κρυφτεί κάνει και τον κόκορα, κρίμα Σαλαμίνα δεν σου αξίζουν τέτοιοι άρχοντες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/9/17 21:06

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ-ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ- ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/9/17 21:11

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΟΥΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΣ ΚΑΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ-ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 22:49

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 23:04

      καλά τα λές του τσαβαρόσκυλου

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος18/9/17 23:25

    πηγε εκει γιατι τα χαπακια που τησ δινει ο μηνασ δεν την πιανουν ....εκει εχει φρεσκο πραμα και δοκιμασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 23:41

      για να το λες εσύ που τόχεις δοκιμάσει....

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος18/9/17 23:29

    Τελικά δεν κατάλαβα.Σήμερα ο Τσάβες πήγε στο δικαστήριο ή ζήτησε αναβολή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 08:36

      Και πήγε και δεν ζήτησε αναβολή, δεν δικάστηκαν λόγω ωραρίου έτσι για την ιστορία

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος19/9/17 00:13

    ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΧΕΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος19/9/17 04:22

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ
    ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος19/9/17 08:18

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η Αυτού Απατεωνότης Τσάβες καλεί όλα τα τσαβοκλεφτόπουλα
    να μη γαυγίζουν και να ηρεμήσουν, διότι η Απατεωνότης του
    πέρασε μια ζόρικη μέρα με τη πίεσή του στο πενήντα, με
    τριανταεφτά φορές κατούρημα μια πίκα
    και στο τέλος με ένα κόψιμο που βούλωσε τελείως τη χέστρα των δικαστηρίων!!
    Ο προσωπικός ιατρός του - Πρωκτολόγος Μηνάς,
    απεφάνθη ότι όλα ήταν ένεκα της φοβίας που έχει από την παιδικήν του ηλικία
    για το κλίσμα!
    Τέλος, του συνεστήθη ανάπαυση και προληπτική λήψη
    τριών κιβωτίων με χάπια Μηναρόλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος19/9/17 21:34

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ........... ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑΚΟ............... ΤΡΩΝΑΙ.........ΣΤΟ .....ΔΗΜΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.