Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Οκτ 2017

Κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 172 ΑΜΠΕΛΑΚΙ 6Μ.Μ. – 8Μ.Μ.

Η κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ( Νέα ΑΥτοδιοικητική ΜΑΧΗτική Ανατροπή) είναι μια συλλογικότητα που δραστηριοποιείται στο νησί μας εδώ και μερικά χρόνια.
Τα περιεχόμενα των πρωτοβουλιών της αφορούν ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνικής πρόνοιας, υγείας, εργασίας, πολιτισμού, ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας, με ένα σύμβουλο, χωρίς όμως να αποτελεί «στενά» δημοτική παράταξη.
Υποστηρίζει την συμμετοχή των πολιτών στα ΚΟΙΝΑ και την δυνατότητα να συναποφασίζουν για τις ζωές τους, χωρίς την επανάπαυση σε μια ψήφο κάθε 4 ή 5 χρόνια σε επίδοξους σωτήρες και επαγγελματίες της πολιτικής.
Η  Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. λειτουργεί ανεξάρτητα από κόμματα και ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα  με βάση τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας: ανώτατο αποφασιστικό όργανο η μηνιαία συνέλευση μελών, συντονιστικό όργανο με εναλλαγή και ανακλητότητα, όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι πρέπει να λειτουργεί κι ένας Δήμος ώστε η διακυβέρνηση να περάσει στους ίδιους τους πολίτες.
Εδώ και λίγους μήνες λειτουργούμε τον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. που βρίσκεται στο Αμπελάκι ( Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 172, λίγα μέτρα μετά την πρώτη μεγάλη πλατεία). Συζητήσεις, εκδηλώσεις, πολιτιστικές πρωτοβουλίες, δράσεις αλληλεγγύης, προβολές ταινιών περιλαμβάνονται σε αυτά που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν στο χώρο αυτό.
Από την ερχόμενη Τρίτη  και κάθε Τρίτη κάθε πολίτης είναι ευπρόσδεκτος- ευπρόσδεκτη για προτάσεις και συζήτηση για ζητήματα του δήμου μας, αλλά και οποιαδήποτε πρωτοβουλία κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης.
ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 6.00 – 8.00 Μ.Μ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 172 ΑΜΠΕΛΑΚΙ

facebook: Κίνηση Δράσης Πολιτών Σαλαμίνας 'ναυμαχηα'

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/10/17 09:52

    Ομολογία Bild: Δεν λειτουργεί η συμφωνία επανεισδοχής “προσφύγων” μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας - Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν εδώ!
    Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή, καθώς εδώ και καιρό έχουμε αναφερθεί στην πλήρη κατάρρευση της δήθεν συμφωνίας ανάμεσα σε Τουρκία και Ε.Ε. για τους λαθρομετανάστες, από την στιγμή που ο Ερντογάν συνεχίζει να στέλνει καραβιές στην Ευρώπη μέσω των αφύλαχτων ελληνικών συνόρων και να μην δέχεται κανέναν πίσω.
    Η συμφωνία επανεισδοχής "προσφύγων" που είχε γίνει μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας δεν λειτουργεί πλέον, αναφέρει η Bild. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στον μηχανισμό «1:1», δηλαδή για κάθε Σύρο πρόσφυγα που δέχονται οι ευρωπαϊκές χώρες να επιστρέφεται στην Τουρκία ένας που έφτασε παράτυπα στα ελληνικά παράλια.
    Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τις 13 Οκτωβρίου του 2017 οι χώρες-μέλη δέχθηκαν στο έδαφός τους συνολικά 10.587 λαθρομετανάστες, ενώ στην Τουρκία μεταφέρθηκαν από την Ευρώπη μέχρι σήμερα μόλις 1.949, δηλαδή 20% από ό,τι είχε αρχικά συμφωνηθεί, αναφέρει το δημοσίευμα.
    Τους περισσότερους λαθρομετανάστες από την Τουρκία- 3.562 άτομα- τους υποδέχθηκε η Γερμανία, χώρα η οποία καταβάλλει το μεγαλύτερο μέρος της ευρωπαϊκής βοήθειας των συνολικά 6 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, δηλαδή περίπου 855 εκατομμύρια ευρώ.
    Και όλοι ξέρουμε σε ποιον θα στείλει πακέτο πίσω η Γερμανία τους υπεράριθμους λαθρομετανάστες με την συμφωνία του Δουβλίνου, η οποία λειτουργεί κανονικά: Στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/17 10:00

    Καλή αρχή! Στα τέλη Οκτωβρίου αρχίζουν οι επιστροφές λαθρομεταναστών από τις χώρες τις Ε.Ε. στην Ελλάδα
    Αντί για την περιβόητη «επανεγκατάσταση» των λεγόμενων «προσφύγων» στις διάφορες χώρες της Ε.Ε. (που αποδείχθηκε φιάσκο – βλέπετε, πουθενά δεν υπάρχουν κορόιδα…), θα έχουμε το… αντίστροφο: επιστροφές στην Ελλάδα των λαθρομεταναστών που πέρασαν αρχικά από εδώ και κατέληξαν στας Ευρώπας - από το 2015 έως τον Μάρτιο του 2016 που έκλεισαν τα σύνορα!
    Πρόκειται για εφαρμογή του Κανονισμού του Δουβλίνου, οποίος προβλέπει πως όποιο «προσφυγάκι» δεν δικαιούται ασύλου σε χώρα της Ε.Ε. επιστρέφεται στην πρώτη χώρα της Ε.Ε. που πάτησε το πόδι του, δηλαδή στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων»!
    Ο Κανονισμός δεν εφαρμοζόταν από το 2011, έπειτα από απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έκρινε ότι η χώρα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις «υποχρεώσεις» της, αλλά ενεργοποιείται ξανά τώρα, που… «σφίξανε τα γάλατα», λόγω της ανόδου των εθνικιστικών και πατριωτικών κινημάτων στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.
    Η πρώτη επιστροφή (για… καλή αρχή!) θα γίνει, βάσει του Κανονισμού του Δουβλίνου, ως τα τέλη του μήνα. Πρόκειται για αίτημα επιστροφής που απέστειλε η Γερμανία και το οποίο η ελληνική πλευρά έκανε αποδεκτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/17 11:47

    Αλλαχ αλλαχ σας κατουραμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/17 15:33

    σαλαμινα 11-10-2017
    αρ.πρωτ;23..7


    κοινοποιηση
    1.δημαρχο σαλαμινος
    2.αντιδημαρχο διοικητικων υπηρεσιων&
    κοινωνικης πολιτικης-αναπληρωτης δημαρχου
    3.προεδρο ακοιποπ
    4.διευθυντη οικονομικων υπηρεσιων
    5.διευθυντρια διοικητικων υπηρεσιων


    εκει στο δημο μπαζει και ιδιαιτερα στο γραφειο της δημαρχου μηπως να προσεχετε λιγο τους καινουργιους (φιλους -φιδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/17 15:36

      Και τι φίδια.. κόμπρες. .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/10/17 15:45

      Ρε δεστε τα χάλια σας και παίξτε μπαλίτσα κι αφήστε τους φίλου κι οχτρούς ανίκανοι
      Ρε εσείς κυβερνατε γαμω το φελέκι σας ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/10/17 15:56

      μπάααααα ή Αιαντειου γεμάτη σκουπίδια σήμερα και ξερά κλαδιά γεμάτη σημαίνει πως είναι πολύ καιρό εκεί..χαλιαααα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/10/17 10:14

      Ο Δήμος έχει γίνει άνω κάτω από το σκάνδαλο της πλαστογραφίας . Οι υπεύθυνοι ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ και ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ρίχνουν τα βάρη στον υπάλληλο τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ πήγε και στην Ισπανία για να δει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !! Που τα βρήκε τα λεφτά άραγε ; Ρε εσείς πάτε καλά η χρειαζόσαστε τρελογιατρό !..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/10/17 13:13

      Καλά ρε Αθεόφοβε 10:14
      Από πότε έγινε ποινικό αδίκημα η παρακολούθηση του όποιου και όπου κι αν γίνει αγώνα;
      Φυσικά και δεν είμαι ο Γεράσιμος μα χάσατε το μέτρο αδελφέ μου;
      Ρε είναι δυνατόν να γράφεις τέτοιες λαμακίες;
      Εσύ μπορεί να φαντάζεσαι ότι θες δικαίωμα σου!
      Δεν είναι όμως δικαίωμα σου να ποινικοποιήσεις την φίλαθλη ζωή του τόπου, δεν είναι μόνον γελοίο, είναι και ανήθικο.
      Αδελφέ δεν το συνεχίζω για θα ξεφύγω και δεν το θέλω, ξανασκέψου το και μη μου απαντάς δεν είναι απαραίτητο.
      Αν θες να ποινικοποιήσεις τα δημοτικά μας δρώμενα έχεις μπροστά σου μύρια τόσα κατά της πλέον αρμοδίας Κυρίας Δημάρχου, άσε το γήπεδο απ έξω

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/10/17 16:10

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ 322/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΛΕΕΙ «Προμήθεια γραφικής & φωτοτυπικής ύλης καθώς και λοιπών ειδών γραφείου» προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένου 24% Φ.Π.Α. που θα βαρύνει τον K.A.10-6612.002 ποσού 11.403,66 € για το έτος 2016. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: 11.403,66:365 ΗΜΕΡΕΣ 31,15ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/17 16:15

      ΡΕ ΒΛΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ Ή ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ. ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ 31 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ. ΝΑ Χ..Ω ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ 31,ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ "ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ".

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/10/17 08:31

      τωρα σε πειραξε το χαρτι και το μελανι.ναι το χρειαζομαστε και δεν θα σε ρωτήσουμε.κοιταξε το δικο σου κομματι να ψωνιζεις από εκει που ψωνιζεις αχρηστε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/10/17 11:28

      Τσαβαρή χρέωσες τον δήμο 450.000 γραφική υλη στα τέσσερα χρόνια δηλαδή 308 ευρώ την ήμερα εδώ είναι που όχι τρελαινόμαστε αλά πάμε για αυτοκτονία .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/10/17 15:41

      ΡΕ ΚΟΥΤΟΥΝΙΕΡΙ 11:28,480.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑ.ΑΝΑΣ.ΤΟ ΤΙ ΜΑΜΙΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΥΤΑ ΚΟΥΤΟΥΝΙΕΡΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΗ ....ΧΛΑΠΑΤΣΑ......

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/10/17 17:26

    ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ!
    Ενώ τα μιλημένα ΜΜΕ και η μιλημένη «αντιπολίτευση» (ειδικά η νουδούλα των Βοριδομπουμπούκων…) δεν βγάζουν άχνα για το μέγα αυτό θέμα, ο εφιάλτης του καλοκαιριού του 2015, όταν τα «προσφυγάκια» είχαν καταλάβει δρόμους, πλατείες, λιμάνια και κάθε είδους διαθέσιμο χώρο, επιστρέφει στα νησιά μας!

    Εδώ και δύο ημέρες, τα νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» (που είναι ουκ ολίγα…) έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το λιμάνι της Χίου, διότι δεν έχουν που αλλού να πάνε, αφού ούτε το διευρυμένο hotspot της ΒΙΑΛ τους χωράει πλέον!

    Κι ενώ έχει διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση, με τα περισσότερα «προσφυγάκια» να διαμένουν στα ξέφωτα, να δούμε τι θα συμβεί όταν θ’ αρχίσει η επιδείνωση του καιρού, με βροχές και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται από μεθαύριο Δευτέρα!

    Αυτοί είναι οι «ανθρωπιστές» του… αντιρατσισμού και της δήθεν αλληλεγγύης! Δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τους δυστυχείς αυτούς συνανθρώπους μας, αφήνοντάς τους να υποφέρουν στον «παράδεισο» που τους έταξαν για να τους προσελκύσουν εδώ, προκειμένου να εφαρμόσουν τα νεοταξίτικα σχέδια του σιωνιστή Σόρος, για ισλαμοποίηση της Ορθόδοξης Ελλάδας μας!

    Ο μόνος ανθρωπισμός, είναι να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στις πατρίδες τους, για να έχουν τουλάχιστον ένα «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/10/17 22:07

    «Εκρηκτική» η κατάσταση στην Λέσβο: Οι “αλληλέγγυοι” υποδαυλίζουν εξέγερση λαθρομεταναστών
    Ύστερα, λοιπόν, από την κατάληψη του λιμανιού της Χίου, έχουμε την υποδαυλισμένη από «αλληλέγγυους» πορεία λαθρομεταναστών που ξεκίνησε από την Μόρια προς την πόλη της Μυτιλήνης. Οι 150 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν εν τέλει κατέληξαν στην πλατεία Σαπφούς, την οποία κατέλαβαν και διανυκτέρευσαν εκεί.
    Το αίτημά τους είναι η μεταφορά από τον καταυλισμό της Μόρια, τον οποίο χαρακτηρίζουν «φυλακή» και «κόλαση». Εδώ είναι που γεννάται και το ερώτημα: αφού δεν τους αρέσει, γιατί δεν δηλώνουν εθελοντές για επιστροφή στο Αφγανιστάν;
    Γιατί οι αλληλέγγυοι που στην πλειοψηφία τους είναι κομμουνιστές (εξαιρούνται οι νεοδημοκράτες που βοηθούν τις ΜΚΟ) δεν τους λένε να πάνε στην πατρίδα τους, να "διδάξουν" το "Κεφάλαιο" και την "σοσιαλιστική επανάσταση"; Προφανώς γιατί "είναι πολλά τα λεφτά, Άρη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/10/17 02:04

    Αριθμός Απόφασης : 121/2017

    4
    Ο Ημερήσιας Διάταξης Θέμα:
    Έγκριση μελέτης που αφορά την Προμήθεια σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου
    (ΣΑΤΑ) και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης.
    Συνεχίζεται η Συνεδρίαση και η Πρόεδρος προτείνει να συζητηθεί το θέμα που
    αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη που αφορά την Έγκριση μελέτης για την Προμήθεια
    σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου (ΣΑΤΑ) και καθορισμός τρόπου
    δημοπράτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/17 02:06

      ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ
      ---------------------------------
      Την έγκριση της μελέτης ¨ Προμήθεια σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου
      ( ΣΑΤΑ )¨καθώς και τον τρόπο δημοπράτησης αυτής με πρόχειρο διαγωνισμό .
      ΤΕΧΝΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ
      Η μελέτη αφορά την «Προμήθεια σκυροδέματος για τις ανάγκες του Δήμου (ΣΑΤΑ)»
      H προμήθεια θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις: του Ν. 4412/16
      Έχει εγγραφεί στον Προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2017 με Κ.Α. 30-7323.126.
      Ο ενδεικτικός Προϋπολογισμός της ανέρχεται στο ποσό των 39.990.00 €
      συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/10/17 14:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/17 16:40

      Μπραβο!!!Ετσι!!!!Πεσ τα στον Καπονη!!!Αλλα μονο ανωνυμα μεσα απο blog!!!Ειμαι σιγουρος πως αν ειχες την ευκαιρία θα το εκανες πρόσωπο με πρόσωπο.ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ???Εισαι αντρας Ε.Α. λοιπον........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/10/17 17:39

      ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ? Η ΓΚΌΜΕΝΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΥΡΙΟ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/10/17 18:44

      ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΣΒΥΣΕΣ Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ. Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. λειτουργεί ανεξάρτητα από κόμματα και ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα με βάση τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας: ανώτατο αποφασιστικό όργανο η μηνιαία συνέλευση μελών, συντονιστικό όργανο με εναλλαγή και ανακλητότητα, όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι πρέπει να λειτουργεί κι ένας Δήμος ώστε η διακυβέρνηση να περάσει στους ίδιους τους πολίτες.Τα περιεχόμενα των πρωτοβουλιών της αφορούν ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνικής πρόνοιας, υγείας, εργασίας, πολιτισμού, ποιότητας ζωής των κατοίκων. Συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας, με ένα σύμβουλο. Υποστηρίζει την συμμετοχή των πολιτών στα ΚΟΙΝΑ και την δυνατότητα να συναποφασίζουν για τις ζωές τους, χωρίς την επανάπαυση. Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. λειτουργεί ανεξάρτητα από κόμματα και ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα με βάση τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας: ανώτατο αποφασιστικό όργανο η μηνιαία συνέλευση μελών, συντονιστικό όργανο με εναλλαγή και ανακλητότητα, όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι πρέπει να λειτουργεί κι ένας Δήμος ώστε η διακυβέρνηση να περάσει στους ίδιους τους πολίτες. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ : ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΣΚΕΡΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ . ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΗΝ ΚΛΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/10/17 22:33

      ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ , ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ? ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου Ανώνυμε 23/10/17 18:44
      Δεν κατάλαβα τι και πότε σβήσαμε αν ήταν κάτι σαν κι αυτό δεν θα το σβήναμε έτσι κι αλλιώς, αν εσύ έχεις δίκιο θα έγινε εκ παραδρομής

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/10/17 23:32

      22:33 Ρε Βλένη πρόσκοπακο, δεν ντρεπεσαι;Προσπαθείς να λασπώσεις τους δασκάλους που έχουν βρει τεραστιο λαβράκι.Οι πληροφορίες αναφέρουν για μεγάλο άνοιγμα.Και εσύ τους ρίχνεις λάσπη;Κλασική μέθοδος αποπροσανατολισμού και εκφοβισμου.Να ξέρεις όμως ότι είναι πολλοί και δεν φοβούνται.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος23/10/17 23:51

      23:32 ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΗ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΠΑΚΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/10/17 07:07

      Τάδε έφη ο Γιαννάκης ο πρόσκοπος!!!Σε έχουμε καταλάβει όλοι.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος24/10/17 14:48

      ΧΙΚ ΠΡΡ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος24/10/17 16:16

      ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
      ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΑ - ΕΛΕΓΧΤΕΣ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΝΤΖΗΣ . ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ !

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.