Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Οκτ 2017

Κίνηση Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου με προβολή της ταινίας «ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ»

Κίνηση Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου
με προβολή της ταινίας
«ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ»
Στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο της Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
Ελ. Βενιζέλου 172  , Αμπελάκι
Μία από τις σημαντικότερες  αντιπολεμικές ταινίες όλων των εποχών, μια καυστική καταδίκη του φασισμού που ξυπνά εφιαλτικές μνήμες, μια κινηματογραφική καταγραφή που εστιάζει στην ψυχολογία των μαζών και στον τρόπο με τον οποίο ο ναζισμός παρεισφρέει στην καθημερινότητά τους, μια ιστορική μαρτυρία που μας αφορά όλους και στις μέρες μας παραμένει εξαιρετικά επίκαιρη. 


Η ματιά του σκηνοθέτη χρησιμοποιεί υλικό που ανέσυρε από πολεμικά αρχεία της ΕΣΣΔ, της Γερμανίας και της Πολωνίας, από σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την πτώση του Βερολίνου, αλλά και από τα απόρρητα αρχεία του χιτλερικού υπουργείου Προπαγάνδας και τις περίφημες ταινίες της Λένι Ρίφενσταλ.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/10/17 15:15

    Στην συνέχεια υποβάλει το από ΔΥ/21-9-17 έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών- Τμήματος Λογιστηρίου που αναφέρει ότι για την εταιρεία «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» δεν υπάρχουν στο αρχείο του Λογιστηρίου τιμολόγια και σύμβαση, Ότι για το επιδικασθέν ποσό δεν προκύπτει ότι υπάρχει αρμόδια αναγνώριση οφειλής ή τουλάχιστον έγκριση του ποσού της δαπάνης. Η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπ΄όψη όλα τα ανωτέρω μετά από διαλογική συζήτηση, σταθμίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου και στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης αφού έχει λάβει και τις υπ΄αριθμ. 138/15 και 216/2015 αποφάσεις της για το ίδιο θέμα προκειμένου να πληρωθεί η εταιρεία, οι εργασίες έχουν γίνει και οι συνδέσεις έχουν στο μεγαλύτερο ποσοστό πληρωθεί στο Δήμο από τους συνδεδεμένους ιδιοκτήτες KAI ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Την μη άσκηση ενδίκων μέσων έναντι της αριθμ. 253/2017 Δ/γής Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, με δικαιούχο τον κ. Ευάγγελο Μαρούδη και ΣΙΑ Ο.Ε. που αφορά 56 συνδέσεις οικιών με το δίκτυο ακαθάρτων. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕ/ΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ. Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/10/17 20:08

      ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ"". ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/10/17 20:59

      Νουλα πρόσεχε γιατί οι μαρουδηδες έχουν βαριά χέρια δεν θα ξέρεις από που θα φύγεις λαμόγιο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/10/17 07:59

      ΣΚΟΥΖΕ 3 Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ" ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ , ΜΗ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΤΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/17 10:28

    20:59 Τη να φοβηθεί ο Νούλας ο φίλος του ο Μπαταρολος θα καθαρίσει θα φέρει και Συριζοπουλα από το λιμάνι
    και σας κανουν Νταντά χαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/17 10:35

    Τα ίδια σκατα είναι και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/10/17 17:26

    Μετά από διαλογική συζήτηση, σταθμίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου και στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης αφού έχει λάβει και τις υπ΄αριθμ. 138/15 και 216/2015 αποφάσεις της για το ίδιο θέμα προκειμένου να πληρωθεί η εταιρεία ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Την μη άσκηση ενδίκων μέσων έναντι της αριθμ. 253/2017 Δ/γής Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, με δικαιούχο τον ......... και ΣΙΑ Ο.Ε. που αφορά 56 συνδέσεις οικιών με το δίκτυο ακαθάρτων. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΑΦΟΥ ΣΤΑΘΜΙΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ-ΦΟΡΟ-ΝΕΡΟ ΛΕΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΤΕΙΑ ΜΕ ΜΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΙ ΗΤΑΝΕ.ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ. ΡΕ ΒΛΑΜΗ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/10/17 18:50

      17:26 Εσύ ρε απατεώνα δεν έκανες αυτές τι συνδέσεις, εσύ δεν έβαλες τον εργολάβο να κάνει αυτή την δουλειά, αυτός δεν έπρεπε να πληρωθεί, γιατί ρε απατεώνα όταν σου ζήτησε να τον βοηθήσεις του γύρισες την πλάτη, γιατί τώρα παλιανθρωπε του κάνεις πόλεμο,αν σου κάνει μήνυση θα φταίει αυτός??

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/10/17 17:44

    ΚΑΛΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΚΟΥΖΕ 3 ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΗΛΗΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/10/17 22:21

      ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/10/17 06:17

    15:21,ΤΟ ΜΑΜΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΙΠΟΠ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΜΑ.....ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ....
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ....
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ....ΠΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/10/17 07:02

    Αναφέρεσε στον τσάβες τον Πειραιώτη; και όχι τον Τσάβες της Βενεζουέλας τον προκάτοχο του Μαδούρο έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/10/17 08:27

    Aναφέρεται στον Τσάβες που ..πονάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.