Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Οκτ 2017

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος στα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαλαμίνας «Νίκος Γραμματικός»

Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κυρία Ρένα Δούρου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου και αναβαθμισμένου Κλειστού Γυμναστηρίου Σαλαμίνας, το οποίο φέρει το όνομα του Σαλαμίνιου Ολυμπιονίκη «ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ».
Πρόκειται για ένα από τα Μεγάλα Έργα που είχαν προγραμματιστεί στο νησί της Σαλαμίνας και το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς με χρηματοδότηση της τάξεως των 227.550 € προσαυξημένης στη συνέχεια κατά 347.550€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Άθλησης, Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας.

Κατά την παρέμβασή του, ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη, συνεχάρη τη Δήμαρχο Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου για την πρωτοβουλία της να δώσουν το όνομα του 29-χρονου μονωτή, Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, που βρήκε στις 07/06/2017 τραγικό θάνατο εν ώρα εργασίας, σε διπλανή του Γυμναστηρίου αίθουσα αλλά και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει βεβαίως τόσο τη Δήμαρχο όσο και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υλοποίηση του έργου για την καλή συνεργασία τους επισημαίνοντας ότι σταθερή πολιτική της Π.Ε Νήσων είναι η αυτονομία και η επάρκεια των αθλητικών υποδομών σε όλα τα νησιά μας και την Τροιζηνία τα οποία και αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι της Περιφέρειας Αττικής. Γι’ αυτό το λόγο, έχουν προγραμματιστεί και ενταχθεί στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής άλλα 4 έργα που αφορούν Αθλητικές Εγκαταστάσεις στο νησί της Σαλαμίνας:
Συντήρηση, Αναβάθμιση και Βελτίωση Γηπέδου Αμπελακίων, πρ. 520.000€.
Συντήρηση, Αναβάθμιση και Βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας, πρ. 460.000€.
Συντήρηση και Αναβάθμιση 2 Αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα πρ. 1.200.000€

Κλείνοντας, ευχήθηκε να γίνει το «Κλειστό της Ευγενούς Άμιλλας»!

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/17 21:34

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ- ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΑΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/17 22:17

    Ρε Τσάβες τί κάνατε του Χαράλαμπου?Τον ξήλωσαν από την τοπική γιατί τον δώσατε στον Κυριάκο για να την γλυτώσει ο Δούλας?Δεν ντρεπεσαι καθόλου?Έναν άνθρωπο είχες που σε ακολουθούσε παντού και τον πρόδωσες έτσι?Έναν άνθρωπο που (κακώς όπως φάνηκε)σε πίστεψε.Για ακόμη μία φορά δείχνεις τί σόι άνθρωπος είσαι!!!Ντροπή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/17 23:08

      Ε ΡΕ ΓΛΈΝΤΙΑ ΤΏΡΑ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΆΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΏΝΕΙ ΤΟΝ ΔΟΎΛΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΤΟ ΡΑΜΟΛΊ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤ......ΑΚΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΘΑ ΓΕΛΆΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗς ΤΟΠΙΚΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/10/17 23:30

      όρε μο τη γινεται ήλθε η ώρα να διαλύσει το το ρουφιανάδικο κέντρο ανωμαλίας άντε να τελειώνουμε με τα ραμόλια επί τέλους ολη η σαβούρα ειναι μαζεμένη εκεί , Κυριάκο ειναι μια πατσαβουρα εφημερίδα δες με ποιον σε έχουν βάλει μαζι ότι σε υποδέχθηκε στη Σαλαμίνα για πολλα γέλια αυτή ειναι η ΤΟΝΔ Σαλαμίνας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/10/17 23:30

      Ένας άνθρωπος ξεχώριζε στην τοπική και τον έφαγαν για να σωθεί το κολλητάρι του Γιαννάκι.Να ξέρεις Γιάννη ότι έκανες μεγάλο λάθος.Τον άνθρωπο που σε στηριξε όσοο λίγοι δεν του φέρεσαι έτσι.Ντροπή σου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/10/17 23:40

      ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ!!!ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ Κ..Ο ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/10/17 23:47

      23:30...ΣΗΚΩ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΑΜΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/10/17 00:23

      7 23:47 αν είχες φιλότιμο θα τα παρατούσες ραμολιμέντο που ο Δούλας σε κανει ότι θέλει
      Αν τα μάθει ο Κουλης φωτιά που σας έκαψε επίσημο ρουφιαναδικο του τρα@@@@@κη κανονικά τη κλωτσιά έπρεπε να τη
      δωσει και σε σας

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17/10/17 09:56

      Λυπαμαι όλους εσάς που γράφεται για μένα χωρίς εμένα γιατι δεν εχετε το κουραγιο να τα πειτε αυτοπροσώπως
      Δριβας Χαράλαμπος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/17 22:51

    Το ρίξατε στους αθλητικούς χώρους γιατί έχει μασαμπουκα ρεμάλια! Ούστ κωλολαμόγια νσ ξεβρωμίσει ο τόπος απο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/17 23:28

    ΟΧΙ θα τα αφήναμε σ’ εσένα Τσαβαρή και στην Μιχα ,μονοφαγά, δεν χόρτασες άσε να φάει και κανένας Άλος ,αχόρταγε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/17 09:20

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ?????ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ??????ΟΧΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΜΑΣΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ????????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/17 18:21

      ΠΟΝΑΤΕ ΝΑΝΑΚΙΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/17 11:58

    Άκουσα ότι κάποιος παραπέμπεται με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για Απιστία, Πλαστογραφία και Παράβαση καθήκοντος που επισύρουν ποινή από 2 έως 5 χρόνια φυλάκα. Ξέρει κανείς κάτι, ποιό λαμόγιο είναι αυτός; Βέβαια όλοι μας υποψιαζόμαστε για ποιόν κτυπά η καμπάνα, αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση από όσους γνωρίζουν σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/17 12:34

    Πανάκριβα ''εγκαινια'' βιτρινας για να τρώνε ο αραμις ο αθως και πορθος και η Μιλαιδη ντε Γουιντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/17 12:37

    Σήκωσε όποια πέτρα θέλεις και θα τον βρεις, ένας και μοναδικός είναι.
    Αντε να ξεμπερδεύουμε με τους απατεώνες, αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/17 13:43

    ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ. ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ????????ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ????????? ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΛΙΓΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/17 14:48

      οι υπαλληλοι που ειναι στα μεσα και στα εξω φαινονται,τους εχει μαζι της η μαναρα στα εγκαίνια για τα στάδια ,οι αλλοι που κανουν την δουλεια τους ειναι κλεισμένοι σε γραφεια και δεχονται απειλες και κανε μας τη χαρη τραβα @@@@σου εσυ και ολοι οι ενεργοι πολιτες,που μια φορα προσπαθησαν οι υπαλληλοι να σε σωσουν και αντι να βγεις να βοηθησεις τους την λες και απο πανω

      και κατι απο τους υπαλληλους,αυτη η φορα ηταν η τελευταια ,η μαναρα το καταλαβε απο τις αρνησεις που της φτυνουν στα μουτρα τα πρωην πιστα της σκυλια, θα το καταλάβετε εντος ολιγου και εσεις οταν δεν θα εισαστε πλεον στα πραγματα και οταν θα εισαστε απεναντι στη δικαιοσυνη και απεναντι σε αυτους που σημερα εκβιαζεται μεσα σε κλειστα γραφεια με φωνες και ουρλιαχτα ,τοτε θα τα ειπωθούν τα πραγματα καλυτερα ,περιμένετε και θα δειτε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/17 15:17

      Την κύρια ευθύνη της ρεμούλας,της χρεοκοπίας και της δυσλειτουργίας του Δήμου, την έχουν οι υπάλληλοι και όχι οι αιρετοί. έχουμε μάθει όμως να μην αγγίζουμε τους υπαλλήλους γιατί δήθεν είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες. Έχουμε μάθει να τα ρίχνουμε όλα στον κάθε Δήμαρχο, λες κι αυτός είναι υπεύθυνος αν ο σκουπιδιάρης δεν σπουπίζει καλά, αν ο υπάλληλος τεμπελιάζει και δεν αποδίδει έργο, αν ο υπάλληλος ζητάει μίζα από τους αναδόχους, αν ο υπάλληλος δεν ξέρει ούτε ένα fax να στείλει, αν ο υπάλληλος κάνει 10 χρόνια να φτιάξει μία μελέτη, αν οι υπάλληλοι κάνουν απεργία ή στάση εργασίας όποτε τους καυλ.... , αν,αν,αν,αν., μη περιμένετε προκοπή, Έχουμε ένα κράτος μπουρδέλο που αν τολμήσεις και πειράξεις υπάλληλο, σε βάλανε στην απέναντι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/17 15:50

      Το μαγαζι το τρεχει το αφεντικο και αυτα που λες ειναι για γελια

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/10/17 19:38

      βρε νουμερο οι υπαλληλοι δεν σκουπιζουν γιατι δεν εχουν γαντια και σκουπες ( δεν εφερε ο προμηθευτης για να βγαλουν μιζα οι αιρετοι) φαξ ξερει να στελνει αλλα δεν εχει ή αν εχει δεν δουλευει ( αντι για φαξ πηραν λαπτοπ οι αιρετοι και την συντηριση δεν την εκανε ο εργολαβος για να βγαλει μιζα ο αιρετος) 10 χρονια κανει να γινει μια μελετη γιατι βολεβει τον αιρετο να κοροιδευει τον πολιτη οτι φταινε οι αλλοι ενω αυτος δεν ζητα να γινει μια μελετη σωστη και με αδειες , αλλα θελει αρπακολα χωρις αδειες και εγκρισεις και φυσικα να παρει και ποσοστο του απο τον εργολαβο.
      Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/10/17 00:11

      Εχει δίκιο ο 15:17. Από τη στιγμή που η Δήμαρχος τους έκοψε τη μάσα, πολλοί απ΄αυτούς μεταξύ των οποίων και το δίδυμο Ρίτσας-Ανθούλας (Ταμείο-Προμήθειες) έχουν στραφεί εναντίον της. Ξέρεις τι είναι από 750.000 ευρώ που χρέωναν το Δήμο κάθε χρόνο για καύσιμα επί Τσαβαρή, να έχει πέσει στα 400.000 επί Νάννου; Πόσα από τα 350.000 που είναι η διαφορά τρώγανε οι υπάλληλοι; Τους έχει καθίσει στο λαιμό. Δεν μπορούν να το χωνέψουν.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/10/17 00:14

      Καληνύχτα Μιχαλάκη...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/10/17 09:00

      Μωρή βρώμα Ανώνυμε 18/10/17 00:11
      Οι υπάλληλοι σου φταίνε που φωνάζουνε τα αίσχη σου και δεν θέλουν να συμμετέχουν;
      Ούξου βρωμιάρα εσύ και τα λερωμένα σου τα χέρια βρώμα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/17 14:22

    ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΦΙΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΑΖΩΝΑΣ ΚΛΠ
    ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ : ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/17 14:48

    Ερωτηση ,χωρις παρακαλω να επεμβει καποιος αλλος, προς τον νυν και πρωην Προεδρο του Λιμενικου Ταμειου: Υπάρχει απόφαση απομάκρυνσης περιπτέρου στην Λεωφόρος Σαλαμίνας 308 και δεν έχει εκτελεσθεί ακόμα, και ενώ έχει πεθάνει ο τελευταίος δικαιούχος ανάπηρος, δεν έχει βγεί σε δημοπρασία η άδεια απο τον Δήμο. Επίσης, ερωτώ αν σας αρέσει αυτό το έκτρωμα στην παραλία, κρύβοντας 4 καταστήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ενοικιαστούν. Παρακαλώ τους κκ πρώην και ενενεργεία προέρδρους να απαντήσουν, διότι σκοπεύουμε να κινηθούμε δικαστικά για παράβαση καθήκοντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/17 17:52

    ειναι αλήθεια οτι ο Μηνάς ειχε καλεσει τις υπαλλήλους Καραβάνα και Βενετσάνου στο Γραφείο της Δημάρχου ετσι αυθαίρετα και προσπαθούσε να τις μεταπεισει να μην βγάλουν τσιμουδια για τις πλαστογραφίες- απλώς ρωτάω για γιατί βουϊζει όλη η Κούλουρι και κλαίει για το χαλι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/10/17 20:39

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ????????ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ????????? ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ?????ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ??????ΟΧΙ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ................ ΜΟΚΟ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΝΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/10/17 21:13

    Ρε Τσάβες δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Έβαλες το γεροραμολί να φάει τον Χαράλαμπο για να καλύψεις το πρωτοπαλίκαρο σου τον Δούλα ?????? Και ο Δούλας δεν ήταν μαζί σου στον Λημνιώνα που περίμενες την Φώφη και αυτή σε έστησε στη μαύρη μαυρίλα?????? Τόλμησε και έστησε γυναίκα εσένα τον γκόμενο της Σαλαμίνας ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/10/17 21:14

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ??????? ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ !!!!!!!!!!!! ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ??????? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/10/17 21:24

    ΟΤΑΝ ΓΊΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΏΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΉΤΑΝ ΚΑΛΆ ?? ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ?? ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΈΒΑΖΕ ΒΕΝΖΙΝΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥΤΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΛΆ ?? ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ?? ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΗΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΤΑΜΙΟ ? ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ? ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ? ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ? ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ? ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΧ ΣΚΙΑΘΗΤΗΣ ΤΙ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ?? ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΡΕ ΒΛΑΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΗ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?? Η ΑΛΛΗ ΕΝΑ ΣΤ@ ΜΠΙΡ@ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΝΙΚΟΥ Α. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΡΕ ΜΑΝΑΡΑ?? ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΤΟΥ?? Η ΑΛΛΗ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΕΣ ΕΜ Η ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΟΥ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΕΕΕΕΕ ?? ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/10/17 22:22

    ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ??????????? ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΞΟΔΑ????????????????? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΛ.... ΣΕ ΠΑΕΙ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/10/17 23:59

    ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ........ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ .......Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ..............ΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/10/17 00:19

    Γιαννάκι, γιατί παραμυθιάζεις τους ανόητους που τραβάς μαζί σου; Γιατί δεν τους λες την αλήθεια; Γιατί δεν βγάζεις ανακοίνωση για το Βούλευμα που σε παραπέμπει για το βαρύ αδίκημα της απιστίας; Εσύ δεν ήσουνα που μίλαγες για χέστρες; Τώρα γιατί το κάνεις μόκο, που σου πε και ο Μηνάς την άλλη φορά; Γιατί δεν τους λες ότι τελείωσες, ότι ξόφλησες μια για πάντα; Τι περιμένεις να την γλυτώσεις; Και η γή να έρθει ανάποδα 3 με 4 χρονάκια την έχεις από χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/10/17 20:19

    Προσεχώς θα διαβάσετε το βούλευμα και τους σοβαρούς λόγους που τον παραπέμπει το συμβούλιο εφετών, όχι τίποτα άλλο αλλά να μάθουν τα νούμερα που τον ακολουθούν ότι έχουν ποντάρει σε κουτσό άλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/17 19:52

      Οχι ρε γμτ! τελευταία ώρα μας το λες! πρέπει να βρούμε τις μοιρολογίστρες και να ειδοποιήσουμε τον νεκροθάφτη ν΄ανοίξει τον πολιτικό του λάκκο με θέα τη κούλουρη!
      Κρίμα το παληκάρι...τέτοιο δείγμα αρχιαπατεώνα δεν θα ξαναβρούμε!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/17 19:55

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.