Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Δεκ 2017

«Το ημερολόγιο ενός τρελού» στο Πολιτιστικό Κύτταρο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στις 20.00

Με την εξαιρετική και πολυσυζητημένη παράσταση «Το ημερολόγιο ενός τρελού» του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Χρήστου Μυλωνά και με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Κουμπάτη, που έχει συγκλονίσει όπου και αν παίχθηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στις 20.00, το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας εγκαινιάζει επίσημα την θεατρική σκηνή του, στην αίθουσά του, στην Λεωφόρο Αιαντείου (10η στάση).

Τιμή Εισόδου: 5 ευρώ (Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 69 75 66 29 79)
Λίγα λόγια για το έργο
Το «Ημερολόγιο ενός τρελού» αποτελεί ένα καθαρά συμβολικό διήγημα του Γκόγκολ, που δείχνει την τρέλα και το θάνατο ως φυσικό επακόλουθο του κοινωνικού αδιέξοδου.

Όλα μέσα στο έργο του αιωρούνται, κινούνται πολυδιάστατα αλλά είναι πραγματικά. Αντανακλώντας τη μυστηριακή προσωπικότητα του συγγραφέα το «Ημερολόγιο ενός τρελού» τείνει σταθερά σε μια αφήγηση της καθημερινής πραγματικότητας και με μια διάθεση να αποκαλυφθούν οι άσχημες πλευρές της ζωής, διεισδύει στα πιο κοντινά αδιέξοδα του καθημερινού ανθρώπου και προπάντων μιας αληθινής ιστορίας που θα μπορούσε να ήταν προσωπική. Τα πάντα είναι χαλιναγωγημένα, συγκροτημένα, ιδωμένα από κάποια απόσταση, ικανή να αμβλύνει τις οξύτητες. Η συνέχεια επί της σκηνής…..

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/17 13:57

    1 200 000 ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ τα παλληκαριά του Τσαβαρή στον Άγγελου ,για την ύδρευση είπαν .Πέρανε λατομικό υλικό από το κλειστό λατομείο .Ήταν μια παράνομη αγοροπωλησία και έφτιαχναν δρόμους χωρίς μελέτες με την τεχνική υπηρεσία να τους παρακολουθεί έκπληκτη βάζοντας την πιεστικά να υπογράφει τις βεβαιώσεις παραλάβεις του παράνομου υλικού .Κατά τα άλλα τα παλληκαριά Παπαθεοχάρης ,Δερτούζος , Αστρακος είπαν ότι κάναμε παρανομίες χρεώσαμε τον δήμο και μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γιατί κυνηγήσαμε τον ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/17 14:21

    Σε αυτό το νησί όλοι πρέπει να έχουν τεράστιο πρόβλημα αγνοίας νόμων, αλήθεια γιατί όλα που αναφέρεις 13:57 δεν στέλνονται στον εισαγγελέα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/17 14:37

    Η Δήμαρχος είπε χθες ότι θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα με το ερώτημα εάν πρέπει να πληρωθεί ο Άγγελου η όχι .Ήδομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/17 15:01

    Κύριε Παπαθεοχάρη ποια χρήματα έχεις χαρίσει στον δήμο .Μήπως είναι σαν την πλακόστρωση στην παναγία στο Αμπελάκι που έλεγες ότι την έχω κάνει με λεφτά δικά μου και ταυτόχρονα έφερες μελέτη με δεκαπλάσιο κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/17 18:22

    Παπαθεοχαρη δεν μας λες σε παρακαλω γιατι χαρισες χρηματα στον Δημο??σου περισσευανε?? ή μηπως για αλλο λογο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/12/17 19:49

    ΡΕ τη π@π@ριες μας λέτε ολοι σας διάβασα σε ένα μπλοκ ο Αγγέλου σας εχει γραψει
    κανονικά και βγάζει υλικό και μπάζει μπάζα ΆΝΕΤΑ .Εσείς ολα αυτα που κανετε ειναι για να μας ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΘΕΑΤΡΊΝΟΙ,,, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΈΨΑΜΕ ΨΏΝΙΑ Ε" ΜΑΝΆΡΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΨΏΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/12/17 10:09

    ΑΥΤΟΙ αρνήθηκαν τη μείωση των Δημοτικών τελών που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ Δημοτικοί Σύμβουλοι της κ. ΝΑΝΝΟΥ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !! Ντροπή τους : ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ - ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΡΝΕΣΗ - ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ - ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ και φυσικά το αρχιλαμόγιο Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 22:09

      ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΜΕΙ ΜΕΙΩΣΗ 50% ΟΣΟ ΕΒΑΛΕ ΑΥΞΗΣΗ Η ΝΑΝΟΥ ΠΡΙΝΑ ΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ!!! ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/12/17 10:21

    ΠΑΝΙΚΟΣ στα ΤΖΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΤΑ 40 % . Πανηγηρίζουν οι Δημότες βλαστημάνε οι προδότες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 22:10

      ΡΕ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΤΟ 15% ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ 40%. ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/12/17 12:58

    Πόσο θράσος έχει αυτός ο άνθρωπος θεέ μου Τσαβαρής , δεν παίζεται με τίποτα, αλλά δεν φταίει αυτός αλλά αυτά τα νούμερα που τον ακολουθούν ακόμα, κρίμα και πάλι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.