Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Δεκ 2017

"Η Ιστορική Σαλαμίνα στη Διεθνή Μεσογειακή Τουριστική Έκθεση στο Ισραήλ"

Μια ακόμη Διεθνή πρωτοβουλία του κ. Κυριάκου Μαριδάκη μετά από την επίσημη επίσκεψη της Α.Ε. Πρέσβυ του Ισραήλ κ. Ιρίτ Μπέν Άμπα που διοργάνωσε o ίδιος στο Δημαρχείο της Σαλαμίνος για θέματα που σχετίζονται με την Τουριστική, πολιτιστική προβολή και ανάδειξη της χώρας μας, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Μεσογειακή Τουριστική Έκθεση στο Ισραήλ, εκπροσωπώντας το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας προβάλλοντας με το καλύτερο τρόπο το ιστορικό νησί του Αίαντα αλλά και όλη την Ελλάδα.

Η έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στην Ανατολική Μεσόγειο και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ισραηλινού Υπουργείου Τουρισμού.
Η συνεργασία δε Ελλάδος και Ισραήλ στον τομέα του τουρισμού αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το 2018. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από το Ισραήλ εντάσσεται και η περσινή επίσκεψη της αρμόδιας Υπουργού κ. Έλενας Κουντουρά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ ενώ ο Δήμος Κυριάτ Μοτσκίν του Ισραήλ επιθυμεί να αδελφοποιηθεί με την Σαλαμίνα.
Σημειώνετε επίσης ότι ήταν η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε πέρσι το Ισραήλ και ήδη οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν μία τάση ανόδου των Ισραηλινών για το 2018 άνω του 20%!
Να τονίσουμε ότι ο πολιτισμός του ιστορικού νησιού μπορεί να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, αλλά και στα ψηφιακά εργαλεία που συμβάλλουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Για πρώτη φορά λοιπόν και η ιστορική Σαλαμίνα θα συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως τουριστικές εκθέσεις στο Τελ Αβίβ με τον πραγματικό Πρέσβη της Ελλάδος σύμφωνα με Αθηναϊκά δημοσιεύματα Κυριάκο Μαριδάκη να προβάλλει το πανέμορφο νησί του Σαρωνικού και την Ελλάδα μας.