Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Δεκ 2017

Η ΛΑΕ Σαλαμίνας καταδικάζει την προκλητική χρυσαυγίτικη επίθεση που έγινε παρουσία αστυνομικών οργάνων, στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας,

Δελτίο Τύπου
Η ΛΑΕ Σαλαμίνας καταδικάζει την προκλητική χρυσαυγίτικη επίθεση που έγινε παρουσία αστυνομικών οργάνων, στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, προκειμένου να διαλύσει την αντιφασιστική εκδήλωση που οργάνωσε στις 11/12/2017 η ΟΡ.Μ.Α. σε συνεργασία με την κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α και την ΠΕΝΕΝ.

Για άλλη μια φορά οι νεοφασίστες χρυσαυγίτες δρουν ανεμπόδιστα και επιχειρούν επιθέσεις σε αντιφασιστικά, εργατικά κινήματα, κινήματα πολιτών, μεταναστών-προσφύγων.
Για άλλη μια φορά η ελληνική αστυνομία έδειξε την προκλητική ανοχή της απέναντι στους φασίστες τους οποίους προστάτευε με δυο διμοιρίες ΜΑΤ από την αρχή της αντιφασιστικής εκδήλωσης, και δυστυχώς δεν έκανε τίποτε για να αποτρέψει την τραμπούκικη επίθεση των χρυσαυγιτών, παρά τις καθυστερημένες προσαγωγές που έκανε για το θεαθήναι.

Η ΛΑΕ Σαλαμίνας καλεί τον λαό της Σαλαμίνας να συμμετέχει στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 16/12 στο Πέραμα στην πλατεία Ηρώων στις 12 το μεσημέρι για να μη μείνει κανένας φασίστας σε καμιά γειτονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.