Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Δεκ 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΕΠ. Πρώτος ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ»


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/12/17 20:31

    «Πρώτη φορά αριστερά»: Ασυλία για Ρουβίκωνες και τραμπούκους ΚΚΕ, χειροπέδες στους Κύπριους φοιτητές!
    Στην χώρα της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ελαφροδεξιά…), ο καθένας έχει το δικαίωμα της διαμαρτυρίας και του «ακτιβισμού» (σπάζοντας και κάνα κεφάλι αστυνομικού, όπως έκανε χθες το ΠΑΜΕ…), αρκεί βεβαίως να είναι αριστερός. Αν πρόκειται για πατριώτες, αλλάζουν τα πράγματα και εφαρμόζεται ο… νόμος, στις πιο ακραίες του μορφές.
    Κύπριοι φοιτητές, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας (την οποία έχει «μπογιατίσει» μέρα μεσημέρι η «συλλογικότητα» του Ρουβίκωνα, χωρίς καμμιά συνέπεια για τους «ακτιβιστές»…) διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη Ερντογάν, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.
    Μάλιστα, για να αποφύγουν επέμβαση της αστυνομίας έκαναν καθιστική διαμαρτυρία (την πιο ειρηνική μορφή διαμαρτυρίας που υπάρχει…), αλλά οι αστυνομία –προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών» Τσίπρα και Καμμένου- τους επιτέθηκε εντελώς αναίτια και πήρε «σηκωτούς» στην Ασφάλεια 60 φοιτητές!
    “Bravo Alexis – Panos” (κατά το παλαιότερο “Bravo Giorgos”, που «κέρδισε» με την δουλοφροσύνη του από τους Τουρκαλάδες ο αλήστου πολιτικής μνήμης Jeffrey…)! Αφού συλλάβατε και τσακίσατε στο ξύλο τους κούρδους «τρομοκράτες», κι αφού βάλατε την ασφάλεια να σκίζει τις αφίσες (!!!) που χαρακτήριζαν «ανεπιθύμητο» τον Ερντογάν στην Κομοτηνή, κατατροπώσατε και τους Κυπρίους φοιτητές!
    Ποιος τη χάρη σας, γιουσουφάκια! Ο Οθωμανός Πασάς σας, θα σας κεράσει… λουκουμάκια!
    Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΕΛΑΜ: Το ΕΛΑΜ καταδικάζει τις συλλήψεις των Κυπρίων φοιτητών από την Κυβέρνηση Τσίπρα
    Μέλη του ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ διεξήγαγαν ειρηνική διαμαρτυρία έξω από την Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του «σουλτάνου» Ερντογάν, όταν δέχθηκαν αναίτια επίθεση από εντεταλμένους αστυνομικούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καταδικάζει τις αδικαιολόγητες προσαγωγές των 60 περίπου Κυπρίων φοιτητών από την κυβέρνηση του Τσίπρα, ενώ ζητεί την άμεση αποφυλάκιση τους, αφού μέχρι την στιγμή που γραφόταν το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου, αρκετοί φοιτητές παραμένουν υπό σύλληψη.
    Ζητούμε επίσης από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων να καταδικάσουν την αδικαιολόγητη στάση της κυβέρνησης του Σύριζα, που χρησιμοποιώντας απαράδεκτες μεθόδους προσπάθησε να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των Κυπρίων φοιτητών.
    Το Κίνημά μας δηλώνει ευθαρσώς ότι συμπαρίσταται στον αντικατοχικό αγώνα των Κυπρίων φοιτητών ενάντια σε κάθε μορφή ομοσπονδίας, με στόχο την απελευθέρωση.





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.