Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Δεκ 2017

Νέο σκάνδαλο σε εξέλιξη (;;;) εξυφαίνεται από την Δημοτική πλειοψηφία με φωτογραφική προκήρυξη

Μόνο που αυτή την φορά δεν θα περάσει έτσι απλά από την αυθαίρετη πλειοψηφία, θα λογοδοτήσουν όλοι για την ψήφο τους κι αυτό, γιατί είναι ήδη ενημερωμένοι για παράβαση του νόμου και δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνώριζαν, γιατί ψήφισαν, μετά λόγου γνώσεως όσοι ψήφισαν.
Ψήφισαν λοιπόν να νοικιάσουν 2,5 στρέμματα στην γούβα Μπατσί, αλλά να ‘χει και κτίσμα μέσα 500 μ2 για ”αμαξοστάσιο” του Δήμου, βλέπεις όλα τα ‘χε η Μαριορή το καθρεφτάκι της έλειπε.

Μόνο που όλως συμπτωματικά υπάρχει εκεί ΕΝΑ και μοναδικό τέτοιο κτίσμα προς διάθεση, ω ποία σύμπτωσης!
Ενοίκιο που ενέκριναν; Μόνο 7.000 ευρώ τον μήνα ούτε λίγο ούτε πολύ και μάλιστα μη διαπραγματεύσιμο!
Τώρα εσύ φίλε Σαλαμίνιε υπολόγισε 12 μήνες με 7.000 = 84.000 Ευρώ τον χρόνο, δηλαδή στα δυο χρόνια ούτε λίγο ούτε πολύ ο χρεοκοπημένος Δήμος μας, θα πληρώσει το αστρονομικό ποσόν των 168.000 Ευρώ.
Δεν θα σταθώ στο γεγονός πως απέκλεισαν παράνομα οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Σαλαμίνας, θα σταθώ στο ποσόν και μόνον!
Με αυτό το ποσόν ο Δήμος θα αγόραζε εκεί στην ίδια βιομηχανική περιοχή στην γούβα Μπατσι, δικό του χωράφι θα έφτιαχνε δικές του εγκαταστάσεις και δεν θα πλήρωνε ενοίκια μια ζωή!!!! Ίσως δεν το σκέφτηκαν, όμως ποτέ δεν είναι αργά.
Δεν θα κρίνω καν την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου χώρου που στην πράξη δεν θα χωρέσει ούτε 15 αυτοκίνητα του Δήμου από τα 80 που υπάρχουν. Θα σταθώ μόνον στο οικονομικό που τόσο απερίσκεπτα ψήφισαν ή όχι και τόσο;
Δεν θα σας κουράσω άλλο, έτσι κι αλλιώς έρχονται εξελίξεις επί του θέματος κι ευχάριστες δεν θα ‘ναι για τους συνυπεύθυνους που ψήφισαν μετά λόγου γνώσεως!!!

67 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/17 23:29

    Μηνάς άρπαξε να φας.
    Ρούλα κλέψε νάχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/12/17 07:25

    Ρε Καπετάνάκη δεν ντρέπεσαι ρε κάθαρμα να ψηφίσεις επειδή στο ζήτησε ο μηνάκο νανο να ξαναπληρώσουμε για την σύνδεση του σπιτιού μας με την αποχέτευση;
    Εγώ ρε κάθαρμα πέρνω σύνταξη από το ναύσταθμο 1100 ευρω και έχω άνεργα τα δύο μου παιδιά και έχω συνδεθεί και ξοφλήσει την χρέωση που μου είχε ζητήσει ο δήμος.
    Κύριοι της αντιπολίτευσης βγάλτε στον αέρα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν στο συμβούλιο και στην οικονομική επιτροπη αυτό το αίσχος
    Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/17 07:52

    Ρε αρχήπεινάλα Καπετανακη όπου υπαρχει μάσα πρώτος και καλύτερος Ρε δεν έχεις >Τσίπα
    μέσα σου Έχεις καταντήσει σαν την αρκούδα που ότι της λεει ο Γύφτος ο Μηνακος Χορεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 14:19

      Θα σου πω εγώ ποιος είναι ο αρχηπειναλας και αρχηαπατεωνας αλλά την κατάλληλη ωρα.Θα τα ξερασεις όλα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/17 07:59

    δηλαδη σε 10 χρονια θα εχουμε δωσει 1.000.000€ και θα ειμαστε ακομα στο ενοικιο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/12/17 08:50

    Στη φωτο φαίνεται η νταλίκα του Αγγέλου. Στο λαιμό να σας κάτσει το νταμαρόλαδο κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 10:51

      ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ. ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 16:46

      Τα γαϊδούρια δεν καταλαβαίνουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/12/17 19:44

      Εγώ πάντως είδα ότι το νταμαρόλαδο το κρατούσε και το έπινε ο κοκκινιδάκης.
      Μέχρι τώρα έπινες σπανόλαδο, τώρα πίνεις και νταμαρόλαδο παλιολούγκρα.
      Στο λαιμό να σου καθίσει μεθύστακα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/12/17 10:40

    Ο χώρος είναι ακατάλληλος σύμφωνα με την εισήγηση του ΔΣ. Θέλουν χώρο για 80 οχήματα του δήμου και το συγκεκριμένο ακίνητο δεν χωρά ούτε 20. Ποιον κοροιδεύεις κυρία δήμαρχε όταν αναφέρεις για νοικοκύρεμα; 7000 ευρώ το λες νοικοκύρεμα για ακίνητο που δεν σου κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/12/17 10:41

    ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΗΜΟΤΗ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΗΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΘΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 11:18

      Άξιος Γιάννη, το σκυλί εκεί που τρώει εκεί γαυγίζει. Πρόσεξε μην φορέσεις βραχιολάκια για τις κομπίνες του Μηνά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 19:55

      Εδώ ρε βλάκα πρόκειται για ένα καινούργιο τεράστιο αξιοπρεπές κλειστό χώρο με όλα τα κομφορ που θα χρησιμοποιειθεί όχι μόνο για αμαξοστάσιο αλλά για συνεργείο, αποθήκη, γραφεία κι ενδιαίτηση των εργαζομένων.
      Εάν συγκρίνω τα 3.000 ευρώ το μήνα που έδωσε ο τσαβαρής στον παπαδά για ένα χέρσο αγροτεμάχιο, τότε τα 7 χιλιάρικα είναι λίγα.
      Όσο για την παράβαση καθήκοντος, πες του ότι είναι πολύ βλάκας για να νομίζει ότι θα φοβίσει κανέναν με τις απειλές του. Ας κοιτάξει πώς θα αντιμετωπίσει τις δικλες του λαμογιές γιατί ο Γενάρης και ο Φλεβάρης είναι κοντά και τον βλέπω να φεύγει με βραχιολάκια από τη Σκουζέ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/12/17 10:54

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εθνική προδοσία προαναγγέλλει ο Νίμιτς
    Ένα βήμα πριν την μεγάλη προδοσία της Μακεδονίας μας βρίσκεται το "συνταγματικό τόξο", καθώς πυκνώνουν οι πληροφορίες για... λύση σχετικά με το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων.
    Σε συνέχεια των ανθελληνικών και ανιστόρητων δηλώσεων Τσίπρα, ο οποίος αναγνώρισε στους σλαβοσκοπιανούς καταγωγή από τον Μεγάλο Αλέξανδρο και τους αρχαίους Μακεδόνες (!), έρχονται πληροφορίες για κινητικότητα στο επίμαχο ζήτημα.
    Όπως αποκαλύπτει ο "βηματοδότης" οι αμερικανοί έχουν δώσει προθεσμία έως το καλοκαίρι για να εξευρεθεί λύση (σχετικά με το θέμα των Σκοπίων), αλλιώς θα προχωρήσουν στην ένταξη στο ΝΑΤΟ με την ονομασία της ΠΓΔΜ.
    Το μόνο πρόβλημα είναι πώς θα ξεπεραστεί η κωλοτούμπα του Πάνου Καμμένου, αλλά αυτό λύνεται εύκολα, καθώς σε περίπτωση άρνησης συναίνεσης από το πατριδοκάπηλο μόρφωμα των Ανέλ υπάρχουν οι ψήφοι από το λοιπό "συνταγματικό τόξο", το οποίο θα βάλει την υπογραφή του σε μια ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού το νέο όνομα των Σκοπίων θα είναι η "Νέα" η "Βόρεια Μακεδονία".
    Την διαφαινόμενη προδοσία αποκάλυψε και ο ο διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών για την ονομασία των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης πρέσβη Αδαμάντιο Βασιλάκη και των Σκοπίων, Βάσκο Ναουμόφσκι.
    Ο Νίμιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την επερχόμενη προδοσία, καθώς δήλωσε για το ζήτημα της ονομασίας: «Τον επόμενο χρόνο το θέμα μπορεί και πρέπει να επιλυθεί. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ η θετική ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο πλευρές πηγάζει από τις δύο πρωτεύουσες, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση στα Σκόπια έχει θέσει το ζήτημα σε υψηλή προτεραιότητα και σκοπεύει να βελτιώσει τις σχέσεις με την Ελλάδα».
    Ο Νίμιτς δήλωσε πως οι οι διαπραγματεύσεις θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα με συναντήσεις τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο που θα γίνουν στη Νέα Υόρκη, αλλά μπορεί και σε ευρωπαϊκό έδαφος.
    Από την πλευρά του ο σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ δήλωσε αδιάλλακτος ότι «εμείς δεν έχουμε φθάσει στο σημείο να συζητάμε για ορισμένα νέα ονόματα ή κάτι παρόμοιο. Αυτό που πιστεύουμε ότι θα συζητηθεί αυτές τις ημέρες είναι η επιβεβαίωση της επιθυμίας των δύο πλευρών να εισέλθουν ουσιαστικά σε επίλυση του προβλήματος που έχει η Ελλάδα με το συνταγματικό μας όνομα».
    Με λίγα λόγια και ενόψει της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το "συνταγματικό τόξο" έχει ξεπουλήσει από τώρα το όνομα της Μακεδονίας μας, για την οποία χιλιάδες Μακεδονομάχοι ήρωες θυσιάστηκαν.
    Εμείς θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/12/17 11:17

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΓΓΥΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ???????ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ?????ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ???????? ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ??????ΟΧΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/12/17 11:41

    Ο χώρος είναι ακατάλληλος σύμφωνα με την εισήγηση του ΔΣ. Θέλουν χώρο για 80 οχήματα του δήμου και το συγκεκριμένο ακίνητο δεν χωρά ούτε 20. Ποιον κοροιδεύεις κυρία δήμαρχε όταν αναφέρεις για νοικοκύρεμα; 7000 ευρώ το λες νοικοκύρεμα για ακίνητο που δεν σου κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/12/17 15:03

    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 100%ΝΟΜΙΜΟ...Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ.ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ...ΑΝΑΜΕΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 16:16

      η Πολεοδομια ελεγχει την νομιμοτητα. ουτε η Δημαρχος ουτε η ΤΕχνικη Υπηρεσια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 16:42

      Η Δήμαρχος είναι προϊσταμένη της πολεοδομίας. Κλέψε νάχεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/12/17 18:44

      Στην εισήγηση γιατί αναφέρει τόσα φωτογραφικά στοιχεία για το ακίνητο και δεν αναφέρει τίποτα περί νομιμότητας;;;; Μηνά είσαι μια Σουπιά εσυυυύ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/12/17 18:56

      Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
      ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
      ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/12/17 15:35

    κυριε καπετανακη πολιτικο στελεχος νδ οπως κατα δηλωση σας λετε και ημοτικος συμβουλος σαλαμινας μελος ης οικονομικης

    κυριε καπετανακη ως μελος της οικονομικης του δημου ψηφισατε την εισηγηση της κυριας ναννου για αναδρομικα για την αποχετευση που εχουν πληρωσει και εξοφλησει πολλους απο αυτους τους ζητατε σημερα να ξαναπληρωσουν 700 εως 1000ε αναδρομικα ακι εσυ εισαι ο πρωτος που το ψηφισε στην οικονομικη ετσι θα παει μπροστα η νδ με στελεχοι σαν και εσας για παραδειγμα καποιος στη λ.φανερωμενης πληρωσε συνδεση 1470ε πριν 2 χρονια και το εχει εξοφλησει και τωρα με αυτο που ψηφισες καπετανακη θα ξαναπληρωσει 680ε ακομα και μετα απο αυτο εχεις το θρασος να ζητας και ψηφο και να λες οτι θελεις να κατεβεις βουλευτης η αντιπεριφερειαρχης η οτι αλλο κατσει στο δρομο σου ψηφισε και αλλα τετοια και θα δεις τι θα παρεις απο ψηφους στη σαλαμινα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 15:55

      ΟΚ μη το γα@#$% τώρα, μην είσαι άδικος,
      Αγράμματος άνθρωπος είναι δεν ήξερε και ψήφισε αν είχε καταλάβει εσύ τι νομίζεις θα ψήφιζε;
      ΟΧΙ βέβαια αγράμματος είναι λαμόγιο ΟΧΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 18:13

      ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ 15:35 Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΤΟ 2013 ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ??????? ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800 ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 2.300 ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ????? ΑΙ ΤΑ 800ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ??????????? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/12/17 18:45

      15:35 νούμερο και απατεώνα γράψε ότι θέλεις το ποιος είναι αγράμματος θα το καταλάβετε σύντομα, μα πολύ σύντομα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/12/17 18:55

      Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
      ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
      ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/12/17 18:46

    7000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ;;;; Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ; ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 80 ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ 20 ΟΧΗΜΑΤΩΝ;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/12/17 18:48

    Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 19:04

      ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΖΑΒΑΡΑΚΟ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ????? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ.
      ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣΣΣΣΣΣΣ
      ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ 800 ΑΡΙΑ ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 19:44

      ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/12/17 19:16

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο 18:48 ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ;;;
    ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ....
    ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ 2014
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑΝΑΚΙΑ,ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 19:21

      ΦΕΡΣΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος15/12/17 19:20

    Κυρία Δήμαρχε της Σαλαμίνας μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν χρειάζεται να ξανακατέβετε για Δήμαρχος. Τζάμπα κόπος.Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/12/17 19:37

    Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/12/17 19:53

    ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΖΑΒΑΡΑΚΟ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ????? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ.
    ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣΣΣΣΣΣΣ
    ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ 800 ΑΡΙΑ ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/12/17 20:03

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
    ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/12/17 20:04

    Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/12/17 20:05

    Κυρία Δήμαρχε της Σαλαμίνας μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν χρειάζεται να ξανακατέβετε για Δήμαρχος. Τζάμπα κόπος.Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 20:34

      Ποιός σου πε ότι θα ξανακατέβει; Μόνη της θα είναι και ex officio θα είναι άλλα 5 χρόνια Δήμαρχος. Πιστεύεις εσύ ότι θα κατέβει κανάς άλλος; Πρέπει να είναι πολύ χαζός και άσχετος, αλλά και να βρεθεί κάποιος να κατέβει, πάλι από την πρώτη Κυριακή θα βγεί η Νάννου η οποία έδειξε ότι είναι πολύ σκληρό καρύδι και το μπάχαλο που λέγεται Δήμος θα το αναστήσει. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η μόνη από όλους τους δημάρχους που πέρασαν, που έχει αναταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του Δήμου θέτοντας γερές βάσεις για το αύριο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 21:40

      Μπράβο ρε φίλε 20:34,με έκανες και γέλασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/12/17 10:05

      Μηνάς, 20:05, το νταμαρόλαδο σου έκαψε τον εγκέφαλο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/12/17 10:07

      Μηνάς, 20:34, το νταμαρόλαδο σου έκαψε τον εγκέφαλο.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος15/12/17 20:06

    ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/12/17 20:08

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
    ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/12/17 20:10

    ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 20:25

      Τι βλακείες λες κι εσύ ρε κόπανε; το κόστος σύνδεσης του vacuum ποτέ δεν ήλθε για ψήφιση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/17 21:42

      ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
      ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:04
      Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
      ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
      ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ


      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:05
      Κυρία Δήμαρχε της Σαλαμίνας μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν χρειάζεται να ξανακατέβετε για Δήμαρχος. Τζάμπα κόπος.Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/12/17 21:48

      ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
      ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:04
      Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
      ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
      ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ


      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:05
      Κυρία Δήμαρχε της Σαλαμίνας μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν χρειάζεται να ξανακατέβετε για Δήμαρχος. Τζάμπα κόπος.Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:06
      ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:08
      ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
      ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:10
      ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!



      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος15/12/17 20:21

    Κάποιος πρέπει να πάει τον τσαβαρή για παράβαση καθήκοντος και απάτη, γιατί ενώ έκανε ο ίδιος τη μελέτη και τον διαγωνισμό, ενώ υπέγραψε ο ίδιος τη σύμβαση και ήξερε ακριβώς πόσο θα πληρώνει τον εργολάβο, αυτός δεν χρέωνε τους πολίτες με το ίδιο ποσό για ψηφοθηρικούς λόγους ενόψη των εκλογών που στο τέλος τις έχασε πανηγυρικά και χρεοκόπησε και το Δήμο. Δοξάστε τον, αλληλουία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 21:38

      Μηνάκο 20:21,20:25,20:38, σου έχει φύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια λαμόγιο,την πολιτική πουστιά που έκανε4ς με το Παρατηρητήριο θά το πληρώσεις χρυσάφι λαμόγιο.
      Αυτό το χαράτσι που σας ζητάει το Παρατηρητήριο είναι και το Πολιτικό σας ΤΕΛΟΣ
      ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος15/12/17 20:38

    Γιαννάκι λαμογιάκι, τι θα γίνει με το ΒΟΥΛΕΥΜΑ θα το βγάλεις στον αέρα ή να έρθουμε το Φλεβάρη στο δικαστήριο για να μάθουμε τις απατεωνιές σου; Τι συμβαίνει, πολύ γρήγορα σε καθίζουν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/17 21:50

      ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
      ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:04
      Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
      ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
      ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ


      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:05
      Κυρία Δήμαρχε της Σαλαμίνας μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν χρειάζεται να ξανακατέβετε για Δήμαρχος. Τζάμπα κόπος.Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:06
      ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:08
      ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
      ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


      Απάντηση

      Ανώνυμος15/12/17 20:10
      ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!


      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος15/12/17 21:44

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
    ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος15/12/17 20:04
    Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ


    Απάντηση

    Ανώνυμος15/12/17 20:05
    Κυρία Δήμαρχε της Σαλαμίνας μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν χρειάζεται να ξανακατέβετε για Δήμαρχος. Τζάμπα κόπος.Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/12/17 21:47

    ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
    ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος15/12/17 20:04
    Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΤΟ 2013 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΠΗΡΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ VI ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2492|2013
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΑΠΕ (ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ


    Απάντηση

    Ανώνυμος15/12/17 20:05
    Κυρία Δήμαρχε της Σαλαμίνας μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν χρειάζεται να ξανακατέβετε για Δήμαρχος. Τζάμπα κόπος.Ένας φανατικός ψηφοφόρος σου.

    Απάντηση

    Ανώνυμος15/12/17 20:06
    ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος15/12/17 20:08
    ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ
    ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΗΝΑΚΟ
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑΚΙΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    Απάντηση

    Ανώνυμος15/12/17 20:10
    ΡΕ 19:04 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/12/17 23:33

    Γιαννάκι λαμογιάκι, τι θα γίνει με το ΒΟΥΛΕΥΜΑ θα το βγάλεις στον αέρα ή να έρθουμε το Φλεβάρη στο δικαστήριο για να μάθουμε τις απατεωνιές σου; Τι συμβαίνει, πολύ γρήγορα σε καθίζουν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/12/17 08:04

    Γράψτε όσο θέλετε .
    Δύο χρόνια θα την έχετε ακόμα πάνω + άλλα πέντε που θα βγει ξανά θα βαρεθείτε να γράφετε .
    Ρούλα κοίτα τη δουλειά σου και άσε τους εμισθους του Τσεβας να γράφουν μπούστο αναλύσεις. ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/17 11:00

      Καλά πιο λαμάκας πεθαίνεις πρόσεχε και κόφτο δεν είδες ο δικός σας έμεινε εντελώς καραφλός και συνεχίζει ακάθεκτος
      Έμαθε στην "κίνηση" τι να κάνουμε και δεν μπορεί να το σταματήσει τώρα

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος16/12/17 08:07

    Οι απαντήσεις της δημάρχου στην αντιπολίτευση στα δημοτικά συμβούλια είναι καταπέλτης και αποστομωτικές .///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/17 08:34

      Μαμα,τα γραφω καλα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/12/17 11:02

      Καλά γιε μου συνέχισε έτσι μόνο που θα βγάλεις μαλλιά στην παλάμη κι όχι στο κεφάλι γιέ μου όπως ο μπαμπάς, άξιος συνεχιστής

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος16/12/17 09:50

    ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΣΟΥΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ? ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥΤ ΜΗΝΑΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ!!!!!!!!! ΜΙΣΑ-- ΜΙΣΑ ΑΣΦΑΛΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/12/17 11:24

    Ta dimina na pljrosete prin ta xristougena eseis THA fate autoi den exoyn anages;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/12/17 15:02

    ΜΗΝΑΚΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΑΠΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΜΗΣΙ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΧΕΙΣ ΞΑΝΑ .......ΝΟΙΩΣΕΙ
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/17 16:14

      Σώπα ρε μεγάλε γαμ&α 15:05 τώρα μας φοβισες λαμόγιο ε λαμόγιο.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος16/12/17 15:49

    Το προσωπικό του Δήμου θα πληρωθεί τα Χριστούγεννα;;;
    Χρωστάς λέει 3 μήνες υπερωρίες και κάτι χρόνια σε ρουχισμό κ γάλατα;;;
    Προτεραιότητα στους προμηθευτές έεεε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος17/12/17 10:02

    Παίζει όλα αυτά σχόλια να είναι από 2 μπακαουκες μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος18/12/17 12:55

    Πόσο θράσος έχει αυτός ο άνθρωπος θεέ μου Τσαβαρής , δεν παίζεται με τίποτα, αλλά δεν φταίει αυτός αλλά αυτά τα νούμερα που τον ακολουθούν ακόμα, κρίμα και πάλι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.