Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Δεκ 2017

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Η πρόεδρος που υπογράφει την πρόσκληση δεν εμφανίστηκε ποτέ και φυσικά δεν εμφανίστηκε και η πλειοψηφούσα δημοτική αρχή

Την πρόσκληση 22ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ
Αυτή την πρόσκληση είδαμε όλοι στα blogs της Σαλαμίνας και σπεύσαμε. Διότι όλοι βλέπουμε καθημερινά τις νταλίκες του λατομείου να πηγαινοέρχονται γεμάτες και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιόν αφορούν οι αποφάσεις που βγαίνουν!!
Έτσι λοιπόν χτες το απόγευμα όλοι οι ευαισθητοποιημένοι με το περιβάλλον, και όχι μόνο, πολίτες συγκεντρωθήκαμε να ακούσουμε τι συμβαίνει επιτέλους με το λατομείο «φάντασμα».
Να δούμε πως βλέπουν σήμερα τα πράγματα οι πάλε ποτέ αγωνιστές ενάντια στο λατομείο και σημερινοί «γαργαριστές» της κατάστασης που επικρατεί.
Και βέβαια το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε.

Η πρόεδρος που υπογράφει την πρόσκληση δεν εμφανίστηκε ποτέ και φυσικά δεν εμφανίστηκε η πλειοψηφούσα δημοτική αρχή.
Μήπως τελικά η απουσία τους, παραπέμπει σε μια προσπάθεια ένοχης ΠΟΛΙΤΙΚΑ αποσιώπησης,  σχετικά με το θέμα Αγγέλου το οποίο μη ξεχνάμε ότι σέρνεται εδώ και πολλά χρόνια;
Βέβαια η ημερομηνία της πρόσκλησης είχε κάτι που πρέπει να επισημανθεί. Παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου, εσπερινός, προσκύνημα, περιφορά της εικόνας…. πως να τα προλάβουν οι άνθρωποι όλ’ αυτά;
Προφανώς η πρόεδρος του Δ.Σ. δεν είχε ενημερωθεί για την γιορτή και γι αυτό έβαλε την συνεδρίαση αυτή τη μέρα ή αναγκάστηκε να δώσει  μια μέρα για το δημοτικό συμβούλιο, για το θεαθήναι.
Η χτεσινή εικόνα του Δ.Σ. έδειξε για μια ακόμη φορά την απαξίωση του Δήμου απέναντι στους δημότες του.
Και βέβαια αυτό είναι εμφανές.
Αυτό που δεν φαίνεται είναι η απαξίωση των δημοτικών αποφάσεων που ενώ ψηφίζονται δεν υλοποιούνται ή καταλήγουν στις καλένδες. Και ιδιαίτερα αποφάσεις που αφορούν σε διαπαραταξιακές επιτροπές  (λατομείο, Κυνόσουρα, εισιτήρια κ.α), που συνήθως η ίδια η δήμαρχος προτείνει και συστήνει.
Χτες Δ. Σ. για το λατομείο, που δεν έγινε. Και σήμερα δικαστήριο μετά από μήνυση της αστυνομίας κατά του Αγγέλου με μάρτυρες κατηγορίας πολίτες, που πάλι δεν έγινε. Αναβλήθηκε.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ
Ο κος ΑΓΓΕΛΟΥ
Ο κος Αγγέλου που  επιχειρεί ανενόχλητος από όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται, και με αρωγό τον Δήμο Σαλαμίνας, που αλλού τυρβάζει.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ     06/12/2017

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/17 22:14

    Ρε αναμούν γραφικοί, άκου εδώ να λένε μαζευτήκαμε για να ακούσουμε, από ποιόν περιμένεις να ακούσεις μωρέ. Πάντως αυτά που γράφετε δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα της συνεδρίασης. Τα πεπραγμένα του 2011 ή του 1821 μπορείτε να τα διαβάσετε στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη. Ρε πάτε καλά; εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσείς γυρίζετε στο παρελθόν, τι έγινε πριν 7 χρόνια; Ήμαρτον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Βλάμης6/12/17 22:38

      Ρε Λαμόγιο εσείς βγάλατε την πρόσκληση δεν την έβγαλε η αντιπολίτευση βρωμιάρα
      Αφού την έβγαλες το μετάνοιωσες και λάκισες;
      Αμ δεν θα την γλυτώσεις έτσι εύκολα εσύ και οι υποτακτικοί σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/17 20:26

      ΡΕ ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/17 22:40

    ΜΠΡΑΒΟ στην Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. που επισημαίνει την παραποντιά σας και τους φόβους σας.

    Όπως γράφετε 4 χρόνια στα χανά σας τον λαό της Σαλαμίνας έτσι κι αυτός, εκεί ακριβώς θα σας γράψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/17 23:01

    Όλοι σας εισαστε μια μάντρα Κωλ@@@@@@@ ολοι τα εχετε πιάσει
    και παίζετε θέατρο εις βάρος μας. Αρχή ξεφτίλες ολοι εκει μέσα που το λέτε Δ/Σ, Αν εχετε από αυτα που εχουν οι άνδρες 3 άτομα στη ΣΔΟΕ κεντρικά με ΦΩΤΟ και τους κανετε όλους Να τρέχουν να κρυφτούν εσείς εισαστε μπλα μπλα και τηγανίτα τίποτα Σαβούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/17 23:22

    Νάνοι κλέφτες, ψεύτες απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/12/17 09:14

    Πολύ θα το ΄θελες να ΄ταν έτσι,ε;
    Το ποιοί είναι οι κλέφτες οι ψεύτες και οι απατεώνες το λέει το ομόφωνο ΒΟΥΛΕΥΜΑ του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά. Εκεί θα τρίβετε τα μάτια σας. Ο Τσαβαρής έχει προκληθεί πολλές φορές αλλά δεν το βγάζει στον αέρα να μάθει ο κόσμος το βίο και τη πολιτεία του δια χειρός Εφετών. Σε λίγο θα κτυπήσει η καμπάνα και θα ΄ναι πολύ δυνατή που θα διαπεράσει και τις ωτοασπίδες που φοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/17 09:26

      βγάλτο εσύ αρχικλέφτη μηνά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/17 11:16

      H Σαλαμίνα δεν ανήκει ούτε σε τσαβαρή ούτε σε νάννου. Νομίζετε ότι είναι τσιφλίκι σας; Κάνετε μεγάλο λάθος. Νταλίκες μπαίνουν και βγαίνουν δεκάδες κάθε μέρα στο νησί. έχετε ομολογήσει από το μικρόφωνο του δημοτικού συμβουλίου ότι είναι κλεμμένα υλικά. για τα μπάζα που εισάγει κάνετε μόκο. την ίδια στιγμή η δήμαρχος μαζί με τους συμβούλους της δεν πατάει στο δημοτικό συμβούλιο.
      Κανένας σεβασμός στον δημότη. Καμία ικανότητα να αντιμετωπίσετε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Θράσος τεράστιο να βγαίνετε και να βρίζετε τους προηγούμενους, κρύβοντας τις παραλείψεις σας. Δεν κάνετε για άρχοντες αυτού του τόπου. Είστε λίγοι έως ανύπαρκτοι. Σηκωθείτε και φύγετε γιατί καταστρέφετε το νησι μας.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/12/17 11:33

    ΓΡΑΨΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΕΞΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/12/17 12:07

    Ακολουθούν τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφούσας δημοτικής αρχής που απουσίαζαν.
    ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ-ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ – ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΓΚΛΙΣΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ (ΠΑΚΗΣ), ΚΟΡΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΜΠΙΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    Απουσίαζε και η δήμαρχος κα ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/17 18:16

      ΦΙΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/12/17 12:22

    Η δήμαρχος της Μάνδρας δεν πήγε στο ΔΣ ενω είχαν πάει οι σύμβουλοι της παράταξής της και έγινε χαμός. Τους έδειξαν μέχρι τα κανάλια. Και σε εμας δεν πάτησαν όλοι μαζι εκτός από την κα Μπινιάρη. Μου θυμίζουν τα πρόβατα που πάνε όλα μαζί. Αυτοί είναι ικανοί να είναι σε απαρτία μόνο όταν είναι να μας αυξήσουν κατά 50% τα δημοτικά τέλη και να βάλουν τον δήμο σε επιτήρηση. Για τα προβλήματα του τόπου όταν έχουν να κάνουν με μεγάλα συμφέροντα, λακίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/12/17 12:46

    Η μεγαλυτερη ξεφτιλα!!!Που ειστε.ρε παλικαρια ολοι.σας?Σας είπε το αφεντικό να μην πάτε και κιοτεψατε?Και τωρα ας απευθυνουμε χαιρετισμο στους αντρες...Σπυρο,Γερασιμο,Μιχαλη,Ιωαννη,
    Αντωνη,Πακη,Κωνσταντινε...Κτλ..κτλ...Ντροπη σας...ξεφτιλιστηκατε κανονικα.Τα παντελόνια δεν.ειναι για το.κρυο!!!Τωρα ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΆΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/12/17 13:25

    Ποιους θα ακούγαμε στο συμβούλιο τον Τσαβαρή, τον Παπαθεοχάρη, τον Καπετανάκη η τον Δερτούζο .Όλοι τους γλείφτες και συνεργάτες του Άγγελου στο έσχατο σημείο του αυτόεξευτελισμού και σήμερα δηλωμένοι εχθροί του .Ανα χαθείτε καραγκιόζια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/17 13:53

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΦΥΓΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ @#$%%^ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/12/17 13:46

    ΑΘΩΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 20 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΟΥΛΟΜΙΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΩΡΕ!!!!!! ΞΕΙΚΙΝΑΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/12/17 13:57

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΚΟΙΝΟΣ ΑΦΑΝΤΗ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Βλάμης7/12/17 16:04

      Ρε μην του βάζεις ιδέες κουτός είσαι;
      Αυτός είναι ικανός για όλα

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/12/17 14:59

    ΜΗΝΑΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22-11-2017,ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΛΕΙΜΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!!!!
    ΑΜ ΘΥΜΑΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΛΕΙΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΥΘΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ....ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕΣ....
    ΤΩΡΑ ΜΗΝΑΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ@ΛΟΤΡ@ΠΙΔΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/17 15:19

      Να είσαι σίγουρος ότι θα τα πούμε Τσαβαρη, θα έχεις πολλές εκπλήξεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/17 15:28

      ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΑΚΟ;;;;;
      ΠΙΕΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ...ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/17 15:43

      ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΚΙ ΑΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ???????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/17 16:14

      Η Γιώτα δεν νομίζω να υποκύψει σε πιέσεις κανενός όσο αφορά το θέμα των πλαστογραφιων στο Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π,αφενός γιατί δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία της και αφετέρου γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Τσάβες εάν δεν κάνει σωστά την δουλειά της δεν αστειεύεται.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/12/17 16:24

      Η Γιώτα γνωρίζει και είναι μια εξαίρετη υπάλληλος. Ο Τσάβες γνωρίζει ότι η Γιώτα θα κάνει πολύ καλά την δουλειά της και για τις δικές του πλαστογραφίες με την κοντοκουρεμένη, κουνιάδος πρόεδρος κλπ και ότι δεν αστειεύεται;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/12/17 20:22

      ΜΗΝΑΚΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ....ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΜΕ ΚΑΠΝΟ ΤΣΑΒΕΣ , ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/12/17 22:41

      Κοιμησου Γιάννη...ειναι.νυχτα ...εχεις και ζαχαρο!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/12/17 15:02

    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/12/17 15:30

    ΓΙΩΤΑ......ΠΡΟΣΕΧΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/12/17 15:35

    ΜΗΝΑΚΟ Κ@Λ@ΤΡΥΠ@ΔΑΚΟ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΠΥΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΛΕΙΜΑ...ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ....ΚΛΑΨΕ...ΜΗΝΑΚΟ....ΚΛΑΨΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/17 15:48

      ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ Κ@Λ@ΤΡΥΠ@ΔΑΚΟ ΑΝΤΕ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος7/12/17 15:54

    καπεταν....ακη δεν ντρεπεσαι λιγακι να συστηνεσαι ως υποψηφιος βουλευτης της νδ και μεσα σε εκκλησια κιολας και μετα να σε προσφωνουνε ως υποψηφιο ποιος σου εδωσε το χρισμα ξεγραψου πρωτα απο το πασοκ που πηγες το 2016 και ψηφισες για φωφη λοβερδο και μετα πες οτι εισαι νδ
    τσιπα δεν εχεις επανω σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/17 16:00

      το γεγονος εγινε εχτες το πρωι στην γυαλα και οι πιστοι ξεκαρδιστηκαν στα γελια απο την εμφανιση σου και τον τροπο που κορδοθηκες την ωρα που σε προσφωνησαν

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.