Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Δεκ 2017

SHOOT FOR HOPE: αγώνας θεσμός, αγώνας για καλό σκοπό! Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έπειτα της απήχησης και σημαντικής συμβολής που είχε, ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚΟΠΟΣ) διοργανώνει τον 3ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα με την επωνυμία «Shoot For Hope».
Έπειτα της απήχησης, ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚΟΠΟΣ) διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Shoot For Hope.
Η φιλοσοφία του αγώνα είναι η συνεισφορά τροφίμων σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη. 

Συμμετέχοντας λοιπόν στον φιλανθρωπικό αγώνα Shoot For Hope την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου μπορείς να προσφέρεις τρόφιμα μακράς αποθήκευσης σε συνανθρώπους σου, για μία κίνηση ελπίδας μέσα στις γιορτινές ημέρες. Τα τρόφιμα που θα προσφέρουν οι συμμετέχοντες, τα οποία αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5 τόνους, θα μοιραστούν σε άπορους και στους πλυμμηροπαθείς της Μάνδρας και της Νέας Πέραμος.
SHOOT FOR HOPE: αγώνας θεσμός, αγώνας για καλό σκοπό!
By on Νοέ 29, 2017
§  Facebook
§  Twitter
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έπειτα της απήχησης και σημαντικής συμβολής που είχε, ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚΟΠΟΣ) διοργανώνει τον 3ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα με την επωνυμία «Shoot For Hope».
Έπειτα της απήχησης, ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚΟΠΟΣ) διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Shoot For Hope. Η φιλοσοφία του αγώνα είναι η συνεισφορά τροφίμων σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Συμμετέχοντας λοιπόν στον φιλανθρωπικό αγώνα Shoot For Hope την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου μπορείς να προσφέρεις τρόφιμα μακράς αποθήκευσης σε συνανθρώπους σου, για μία κίνηση ελπίδας μέσα στις γιορτινές ημέρες. Τα τρόφιμα που θα προσφέρουν οι συμμετέχοντες, τα οποία αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5 τόνους, θα μοιραστούν σε άπορους και στους πλυμμηροπαθείς της Μάνδρας και της Νέας Πέραμος.
Που πας για να συνεισφέρεις;
To Shoot For Hope θα διεξαχθεί στο σκοπευτήριο του διοργανωτή συλλόγου αναμένοντας να τον στηρίξουν αρκετοί φίλοι σκοπευτές από όλη την Ελλάδα. Το σκοπευτήριο βρίσκεται στην περιοχή Γκίνανι του Αιαντείου Σαλαμίνας. Ακτοπλοϊκώς συνδέεται με την Νέα Πέραμος μέσω του πορθμείου που βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι της Παναγιάς Φανερωμένης και μόλις 10 λεπτά μακριά από το σκοπευτήριο, και με το Πέραμα μέσω του πορθμείου των Παλουκίων Σαλαμίνας, μόλις 9 χλμ μακριά. Σύμφωνα με το Shooters Map, oι συντεταγμένες του σημείου είναι: 37.898313, 23.452098
Συμμετοχή χωρίς κόστος παραβόλου
Αντί της αξίας του παραβόλου (25 ευρώ) για τον αγώνα Level II που ετοιμάζει ο ΣΚΟΠΟΣ, καλούνται σκοπευτές και θεατές να προμηθευτούν τρόφιμα μακράς αποθήκευσης, ώστε να μοιραστούν στους συμπολίτες μας. Ο διοργανωτής έχει φροντίσει οι συμμετέχοντες σκοπευτές να μην φύγουν με άδεια χέρια, αφού έπειτα από κλήρωση μεγάλοι χορηγοί θα προσφέρουν πολλά δώρα σε όλους!

Αρωγοί της προσπάθειας είναι η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας, όπου και αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι της στον αγώνα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/17 15:09

    ΕΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

    Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ


    ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    Ω ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

    ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

    ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ω ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/17 15:36

      ΠΛΑΣΤ.....ΤΣΑΜΠΑΡΗ...Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/17 18:52

    ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!

    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!

    ΕΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

    Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ


    ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    Ω ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

    ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

    ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ω ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/17 22:06

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ....ΑΛΗΤ....ΑΚΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.