Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιαν 2018

Η Δημ. Κοινότητα Αιαντείου κόβει την πίτα της την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 11 το πρωΐ στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας


26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/1/18 22:25

    Στραβός , κοντός , κακός και ανίκανος , ποιός είναι ;;;;Χρόνια Πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/18 13:17

    Κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος: Kαλό παιδί ο Καμμένος, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα όσο εμείς δίνουμε την Μακεδονία στους σκοπιανούς
    Το πλήρες εύρος της κυβερνητικής αναλγησίας στο να δουλεύουν «ψιλό γαζί» τον κοσμάκη αναδείχτηκε από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Τζανακόπουλου, στο Euronews. Σας τις παραθέτουμε, πριν πούμε το οτιδήποτε άλλο:
    «ο βασικότερος όρος για να μπορέσουμε να το επιλύσουμε είναι ακριβώς να οικοδομηθεί η ευρύτερη, δυνατή συναίνεση εντός του πολιτικού συστήματος. Από εκεί και πέρα ξέρετε ότι η κυβέρνηση αυτή, αποτελείται από δύο πολιτικούς φορείς, οι οποίοι έχουν διαφορετικές πολιτικές διαδρομές, διαφορετική πολιτική καταγωγή, διαφορετικές ιδεολογικές τοποθετήσεις, αλλά παρ όλα αυτά η τοποθέτηση του κ. Καμμένου σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει την εξεύρεση μίας λύσης καθώς τήρησε μια πολύ υπεύθυνη στάση, λέγοντας το εξής, ότι παρά το γεγονός ότι έχει τις επιφυλάξεις του σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο, δεν έχει τη διάθεση να πυροδοτήσει μία κυβερνητική, πολιτική κρίση, αλλά αντιθέτως θέτει ως όρο, ακριβώς αυτό που σας έλεγα εγώ προηγουμένως, την ευρύτερη δυνατή συναίνεση στο πλαίσιο του πολιτικού συστήματος. Εφόσον αυτή βρεθεί ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα φέρει αντίρρηση σε ό,τι αφορά την επίλυση του ζητήματος».
    Αυτό που μας λέει ο Τζανακόπουλος είναι ότι η πολιτική σύνθεση της προδοσίας έχει ήδη κλείσει. Θα ψηφίσουν Σύριζα, ΠαΣοΚ, Ποτάμι και ΚΚ€, ενώ ο Καμμένος θα παριστάνει εκ του ασφαλούς τον «μακεδονομάχο», ξέροντας ότι εν τέλει οι σκοπιανοί θα πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας. Υπήρξε, δε, πολύ «υπεύθυνος», «καλό παιδί» δηλαδή, ο Καμμένος αφού ενώ μπορεί δεν θα ρίξει την κυβέρνηση των ανθελλήνων για να μην περάσει η προδοτική λύση.
    Κοινώς, όλα για την καρέκλα, όπως αντίστοιχα δεν έλεγε λέξη όταν ως υπουργός της ΝΔ, αυτή υιοθετούσε ως πάγια θέση την σύνθετη ονομασία της προδοσίας. Να χαίρονται τον «μακεδονομάχο» τους οι λίγοι εναπομείναντες ψηφοφόροι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/18 17:54

    SOSOSOSOSOSOSOSOSOS ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    Γεγονότα τα οποία δεν δικαιολογούν άγνοια

    Το πολύ γνωστό γεγονός ότι η Παλαιά Διαθήκη μεταφράσθηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική.
    Η Χριστιανική θρησκεία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός που η Ελληνική γλώσσα, χάρη στον Αλέξανδρο και τους διαδόχους του, είχε γίνει παγκόσμια και τη χρησιμοποίησε σαν το κυριότερο μέσο για τη διάδοσή της ώστε να γίνεται κατανοητή από τα διάφορα έθνη.
    Τα τρία Ευαγγέλια και οι Πράξεις των Αποστόλων γράφηκαν εξ αρχής στην Ελληνική, ενώ το Ευαγγέλιο του Ματθαίου, το οποίο γράφηκε στην Αραμαϊκή, μεταφράστηκε πολύ νωρίς στην Ελληνική.
    Το γεγονός ότι ο Απόστολος Παύλος άρχισε τις Αποστολικές του περιοδείες από τη Μακεδονία.
    Η εξήγηση είναι ότι επειδή ο Μέγας Αλέξανδρος και οι διάδοχοί του είχαν διαδώσει στο εξωτερικό τον Ελληνικό πολιτισμό και την Ελληνική παιδεία, στο σπίτι του Παύλου μιλούσαν την Ελληνική και ο ίδιος είχε διδαχθεί Ελληνικές επιστήμες.
    Ο Holzner στο βιβλίο του που αναφέρεται στον Παύλο γράφει : «Κάποτε από τη Μακεδονία ήλθε ο νεαρός ήρωας (Αλέξανδρος) με τα 22 του χρόνια και έφερε τα δώρα της Δύσης, την Ελληνική γλώσσα και Φιλοσοφία, στην Ανατολή. Τώρα η Δύση αξίωσε το πιο πολύτιμο δώρο από την Ανατολή, τη διδασκαλία του Ναζωραίου……».
    Η ιστορία και η πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας ως «Ελληνιστική εποχή» επηρέασε την ιστορία της ανθρωπότητας.
    Όπως αναφέρει σε ειδική μελέτη του 1955 το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων και το Πανεπιστήμιο LUND της Σουηδίας, η ιστορία της Μακεδονίας δεν είναι ιστορία μόνον των Ελλήνων αλλά και όλων των Ευρωπαίων, δεδομένου ότι οι Μακεδόνες διέδωσαν τον Ελληνικό πολιτισμό στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.
    Η θέση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως
    Η Ευρωπαϊκή Ένωση το Δεκέμβριο του 1991 και τον Ιούνιο του 1992 στις προϋποθέσεις που καθόρισε για την αναγνώριση του νέου κράτους των Σκοπίων περιέλαβε τον όρο να μη χρησιμοποιηθεί η λέξη Μακεδονία στο όνομά τους.

    Κατόπιν των ανωτέρω δεν δικαιολογείται , ούτε επιτρέπεται η υφαρπαγή από τους Σκοπιανούς, ούτε και σαν συνθετικό του Ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», για τον κρατικό και εθνικό τους προσδιορισμό. Δεν επιτρέπεται επίσης και η σκόπιμη άγνοια ή παράβλεψη της ιστορικής πραγματικότητας, από τρίτες χώρες, μικρές ή μεγάλες, για εξυπηρέτηση των όποιων συμφερόντων τους. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε κάποια παραχώρηση εάν μας έφερναν έστω και ένα γραπτό ή μη μνημείο, χάρτη ή άλλο εύρημα, προ του 1944 που να μην είναι Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/18 20:39

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
    Όποιος γνωρίζει παρακαλείτε να ενημερώσει τον λαό της Σαλαμίνας γιατί είναι πολύ σοβαρό.
    Ο Δήμος με εντολή ποιου αλήθεια μετάφερε παράνομα απόβλητα του Σπανόπουλου εκτός Σαλαμίνας, (ποιος τα κονόμαγε αλήθεια από την παράνομη μεταφορά;) και χθες ή σήμερα έγινε έκρηξη στην νταλίκα του Δήμου (εκτός νησιού) η οποία και τελικά κάηκε ολοσχερώς.
    Κατ αρχάς να μας ενημερώσει αν οι υπάλληλοι του Δήμου είναι καλά στην υγεία τους!
    Και δευτερευόντως να μας ενημερώσει η ίδια η Δήμαρχος επισήμως για το συμβάν και να μας πει σε ποιόν θα καταλογισθεί η ζημία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/18 01:24

      Τι λες ρε μακάκα βραδυάτικα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/18 09:47

      Μωρή γνωστή Λούγκρα 01:24
      Αντί να βρίζεις δε δίνεις και καμιά απάντηση;
      Πάλι τα κονόμισες εις βάρος του λαού της Σαλαμίνας;
      Αι σιχτίρ χαμάδες της Κούλουρης

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/18 22:12

    Ο ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κος ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ-ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/18 09:49

      Ο πλέον αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας που θα κληθεί η φουκαριάρα να απαντήσει
      Εκεί δεν θα έχει τον Μηνά δίπλα να την βοηθήσει ούτε θα πάνε παρέα μέσα, μόνη της θα πάει το βούρλο κι ο Μηνάς θα της κουνάει το μαντίλι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/18 11:32

      Όλο μακακίες είσαστε. Το ποιός θα πάει μέσα περιμένετε και θα το ακούσετε σε λίγες ημέρες. Γενάρης και Φλεβάρης είναι φωτιά και λάβρα για κάποιον. Φιλιά.

      Διαγραφή
    3. Γιάννης Σκιαθίτης5/1/18 11:59

      Ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας διαψεύδω πλήρως τα ανώνυμα και ψευδή σχόλια τα οποία προκαλούν την ανησυχία των πολιτών της Σαλαμίνας χωρίς να υπάρχει λόγος. Για όποιον επιθυμεί μπορεί να έρθει στο αμαξοστάσιο του Δήμου για να δει με τα μάτια του τις 3 νταλίκες. Ας σταματήσουν πλέον τέτοιου είδους σχόλια που δεν περιέχουν ίχνος αλήθειας. Και επιτέλους όποιος γράφει και νομίζει ότι είναι αλήθεια αυτά που γράφει να βάζει το όνομα του. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Σκιαθίτης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/1/18 13:04

      φορτηγο του δημου καηκε.....................................

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/1/18 14:21

      κ Γιάννη Σκιαθίτη 5/1/18 11:59
      Δεν απαντάτε σε βασικά ερωτήματα, πιαστήκατε από την λέξη νταλίκα και δεν απαντάτε
      1.- αν και πως κάηκε το φορτηγό του Δήμου;
      2.- τι μετέφερε και με ποίου την εντολή;
      3.- είχαν σχέση για το ατύχημα τα εύφλεκτα υλικά του Σπανόπουλου;
      4.- η μεταφορά των όποιων υλικών Σπανόπουλου προς την χωματερή είναι ευθύνη του Δήμου;
      Επιτέλους σοβαρευτείτε κ Αντιδήμαρχε και μην τα παίρνετε όλα τόσο αστεία γιατί το προκείμενο είναι πλέον του δέοντος σοβαρό για το οποίο και εσείς θα κληθείτε να απαντήσετε αρμοδίως
      Περίσσεψε η επιπολαιότητα στο Δήμο μας, τι πιστέψατε βγήκε το θέμα στα μπλοκ χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις; ή πιστέψατε πως αυτές θα μείνουν σε κάποιο συρτάρι

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/18 12:21

    Σκοπιανή προβοκάτσια διοργανώθηκε στην Έδεσσα από κάποιους εξτρεμιστές και ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για εξεύρεση λύσης στο όνομα, καθώς ο «πολιτιστικός» σύλλογος Αρκούδες Μέτσκες αποφάσισε να γιορτάσει στις 30 Δεκεμβρίου τις τζουμπρίνκες στο δημοτικό στάδιο πόλης χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τον Δήμο και την Πυροσβεστική, επειδή στους εορτασμούς αυτούς τραγουδούν τραγούδια με σλαβικό αλυτρωτικό περιεχόμενο.

    «Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, αλλοιώνουν την εικόνα του Έλληνα Μακεδόνα» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου.

    Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα όταν ανέβηκαν στο facebook σχόλια από συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές υποστήριζαν ότι ο δήμαρχος και η πυροσβεστική προσπάθησαν να διακόψουν την εκδήλωση, αλλά με την παρέμβαση ενός τοπικού Μακεδόνα βουλευτή δήμαρχος και πυροσβεστική υποχρεώθηκαν σε φυγή!
    Ακολούθησε και... παραγγελιά από την βουλευτή, καθώς πρόκειται για τη Θεοδώρα Τζάκρη. Ειδικά η αποστροφή πως οι Πόντιοι θα πρέπει να καλμάρουν και ότι θα τους υποχρεώσουμε εμείς έκανε πολλές καρδιές στην Πέλλα να φθάσουν στα όρια της έκρηξης.

    Όπως αποκάλυψαν οι συμμετέχοντες στους διαλόγους τους στην εκδήλωση συμμετείχε και στέλεχος του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να... καταγράψει το έθιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/18 12:25

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ Ή ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ.ΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΓΚΕΓΚΕ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΑΡΙ??????????????ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/18 13:18

    κυριε καπετανακη ως μελος της οικονομικης του δημου ψηφισατε την εισηγηση της κυριας ναννου για αναδρομικα για την αποχετευση που εχουν πληρωσει και εξοφλησει πολλους απο αυτους τους ζητατε σημερα να ξαναπληρωσουν 800 εως 1000ε αναδρομικα ακι εσυ εισαι ο πρωτος που το ψηφισε στην οικονομικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/18 13:25

      κυριε καπετανακη πολιτικο στελεχος ΝΔ οπως κατα δηλωση σας λετε

      ψηφισατε να ξαναπληρωσουν 800 εως 1000ε

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/1/18 13:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/18 21:27

    Ε, τι να κάνει κι αυτός, ακολουθεί τον αρχηγό του. Αφού το ψήφισε ο Τσαβαρής μπορούσε να πάει κόντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/18 21:33

      τι λες ρε μ@λ@κα πότε ψήφισε ρε Γκεμπελίσκο την αναδρομική αύξηση ο Τσαβαρής κ@ριόλ@;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/1/18 22:02

      ΜΗ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/1/18 07:19

      Όχι μωρή βρωμιάρα 22:02
      Ότι έχεις για τον Τσαβαρή από όποια εποχή στην δημοσιότητα τώρα μη σου πω στον Εισαγγελέα τρισάθλια βρωμιάρα λυσάξατε πια.
      Μωρή λεχρίτισα θα είχες για τον Τσαβαρή εσυ και δεν θα τα έβγαζες;
      Εκτός κι αν ψάχνεσαι για συμψηφισμούς, οπότε λάθος πόρτα χτύπησες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/1/18 09:44

      3/8/2011
      Για τον Τσαβαρή η αλλαγή του συστήματος από βαρυτικό σε VACUUM ζημίωσε τον δήμο με ένα ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ. Ως υπεύθυνους για αυτή την ζημιά κατηγορεί τους κ.κ. Ευάγγελο Αγαπίου και Σπυρίδωνα Σοφρά, πρώην δημάρχους Σαλαμίνας, καθώς και τον εκπρόσωπο της αναδόχου του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», κ. Χαράλαμπο Κουκάκη.

      ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΖΙΤΑΚΑΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ VACUUM ???? ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΕΥΡΩ ?????
      Η ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!

      ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΣΣΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ 6/1/18
      07:19

      ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

      ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ VACUUM.

      ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟ 2018

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/1/18 16:22

      Ρε Καραγκιοζάκο, 09:44 ότι έχεις στον εισαγγελέα υπηρεσίας και ανέξοδα, γυφτο συμψηφισμούς μην περιμένεις

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/1/18 23:56

      00:44 το τέλος σύνδεσης δεν ήταν 800 ήταν 2200 ευρώ, αλλά πού να τολμήσει να το πεί.
      η νάννου δεν έκανε καμία αύξηση, ίσα ίσα μείωση έκανε γιατί δεν χρέωσε το 20% υπέρ του Δήμου. αυτά για να ξέρουμε τι λέμε.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/18 23:22

    Μαστροκολια ο 21:33 είναι του επιπέδου σου να τον χαίρεσαι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/1/18 00:35

    Και βέβαια ψήφισε γιατί εγώ ήμουν εκεί. Εσύ διάβασε την απόφαση του ΔΣ στη διαύγεια και μετά έλα να και πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.