Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιαν 2018

Κοπή πίττας Παραρτήματος Σαλαμίνος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίττας του Παραρτήματος Σαλαμίνος από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ταξχο (ΠΖ) εα Αργύριο Μιχαλάκη.
Παρέστησαν: το μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ Αντγος (ΠΒ) εα Βασίλειος Σταθόπουλος, που επέδωσε αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στον διατελέσαντα πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ταξχο (ΤΧ) εα Μιχαήλ Κορρό (2014-17), νυν πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο Υπτγος (ΥΠ) Αναστάσιος Τσιάλτας ως εκπρόσωπος του Κου Α/ΓΕΣ, 

ο πρώην ΥΦΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος εα Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ, ο Επίτιμος Αρχηγός Λιμενικού Σώματος Ναύαρχος εα Χρήστος Δελημιχάλης ΛΣ, ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΝ Υπνχος Δημήτριος Λαδουκάκης ΠΝ, μέλη του Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΣ, απόστρατοι Αξκοί της Πολεμικής Αεροπορίας και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.
            Κατά την τελετή βραβεύθηκαν οι μαθήτριες Κουτσοδήμου, Δελημιχάλη και Γούναρη, θυγατέρες μελών του Παραρτήματος, οι οποίες αρίστευσαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.
Τα δύο φλουριά στην πίττα, που συνοδεύονταν από μια εικόνα, κέρδισαν η Δήμαρχος Σαλαμίνος Κα Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου και ο εκ των μελών του Παραρτήματος Ανχης (ΕΜ) εα Νικόλαος Κουτσοδήμος.
Ακολούθησε συνεστίαση μελών του Παραρτήματος σε κέντρο της περιοχής Βασιλικών Σαλαμίνος".
Ταξχος (ΔΕ) εα Όθων Κυπριωτάκης
Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου
Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΣ


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/1/18 08:02

    Ακόμα και κει, το που θα πέσουν τα φλουριά,''στημένο'' είναι! Καλό το σαλιάρισμα αλλά και λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει! Αντε και του χρόνου γερόντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/18 08:51

      Έχεις απόλυτο δίκιο... Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί θα γίνω κακός.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.