Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιαν 2018

Όταν σου κάνω κριτική δεν είναι απαραίτητο να είμαι εγώ κακοπροαίρετος. Σκέφτηκες ποτέ πως μπορεί να είσαι εσύ ο ψεύτης!

Είναι γεγονός φίλες και φίλοι πως η κριτική σε όποιο επίπεδο δεν είναι πάντα ευχάριστη πολύ δε περισσότερο αν είσαι και δημόσιο πρόσωπο.
Η ενασχόληση με τα κοινά προϋποθέτει, ψυχραιμία, ανοχή στην κριτική έστω κι αν κάποια φορά σε αδικεί ή αν το θες υπερβάλλει!
Όταν μάλιστα ο πολιτικός εν πλήρη συνείδηση άλλα λέει προεκλογικά κι άλλα πράττει στην συνέχεια… δεν είναι μόνον αναξιόπιστος, είναι αχαρακτήριστος!

Δεν υπάρχει δεν το γνώριζα δεν το σκέφτηκα κι άλλες παρόμοιες φτηνές δικαιολογίες μια και το ”έγκλημα” ήδη έγινε, μας υπέκλεψε την ψήφο μας με τούτα και με τ’ άλλα και επιστροφή δεν έχει.
Θα υποστεί λοιπόν την βάσανο της κριτικής λόγω της επιπολαιότητας του ή ακόμα χειρότερα λόγω της πονηριάς του.
Μπήκε ο νέος χρόνος που λιγότερο ή περισσότερο είναι και προεκλογικό έτος στα δημοτικά μας πράγματα, ας κάνουν λοιπόν οι πολιτικοί μας ταγοί την αυστηρή αυτοκριτική τους κι όχι μόνον οι επικεφαλείς των συνδυασμών αλλά πολύ περισσότερο οι δημοτικοί μας σύμβουλοι που κατά κανόνα ψηφίζουν άκριτα κι απερίσκεπτα κατά τα κέφια του αρχηγού, δεν τους δώσαμε τον σταυρό μας γι’ αυτό, αλλά για να χουν κρίση και φωνή μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και περίσκεψη τα δύσκολα είναι μπροστά.

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/1/18 21:55

    σημερα στην κοπη της πιτας στην δημαρχεια το απολυτο αλαλουμ κυρια δημαρχε ξεκινησαμε το 2018 με κομωδια και ετσι θα σου παει ολος ο χρονος τι πραγματα ηταν αυτα η απολυτη ξεφτυλα να τον χαιρεσαι τον μαριδακη ηταν σωστη η επιλογη να τον εχεις σε αυτην την θεση μια πιτα την εκανε τσιρκο
    συγχαρητηρια καλοταξιδο το 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/18 22:32

      Σιγά ρε φίλε ένα τσίρκο είναι όλοι τους που να έβλεπες το φινάλε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/18 23:13

      καπετανακη καλοριζικη η θεση στη δημαρχεια απο αντιδημαρχος του τσαβαρη
      βοηθος τελεταρχη του μαριδακη
      σημερα στην κοπη της πιτας κανονιζες σε ποιον/αν θα δωσουν κομματια και σε τι θεσεις θα καθησει ο καθενας και ποιους /ες θα εκφωνησουνε καλα μωρε πανω στην ταραχη σου ξεχασες τον κολλητο σου που σε βαζει πρωτοσελιδα στην εφημεριδα του και την αρχισυντακτρια - ανεργη βοηθο του .ποσες εκπληξεις με γελια μας επιφυλασεις ακομα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/1/18 23:18

      αν μιλας για την γωγα δρυγουτη δηλωνει ανεργη αλλα ειναι αρχη - αρχη συντακτρια της εφημεριδας με μισθο απο τον εκδοτη τσεβα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/18 23:32

    Το πολιτικό μας σύστημα είναι άρρωστο εξ αιτίας της απόλυτης υποταγής των συμβούλων στις εντολές του δημάρχου. Η απόλυτη ξεφτίλα. Ψηφίζουμε συμβούλους για να ψηφίζουν κατά συνείδηση, όχι για να κατεβάζουν τα βρακιά τους.
    Να ξανάρθετε για ψήφο ληγούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/18 18:40

      Καλο αυτο μου αρεσει θα σε βαλω στο συνδυασμο το καινουργιο ! εκει να δεις ολοι του 20ρικου ειναι !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/18 16:12

      Σωστά ! όποιος δεν συμφωνεί με την άποψη του 23:32 κατεβάζει τα βρακιά του, ενώ αυτοί που ψηφίζουν με την άποψη του είναι ακέραιοι. Α ρε μπούρδα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/18 10:29

    Η κοπή πίτας της Δημοτικής αρχής χθές το απόγευμα συγκέντρωσε αρκετό κόσμο. Τα χαμόγελα επανήλθαν στους δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας. Φυσικά στο τέλος λίγο οι βλακείες του Μαριδάκη , λίγο οι γυφτο χοροί της Δημάρχου με τις Σταυρούλες , τις Τέτες τις Ειρήνες , τις παρλαπίπες , του Σκιαθίτιδες κ.λ.π. χάλασαν την ατμόσφαιρα. Από την σοβαρότητα στον γάμο του καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/18 10:39

      Η άχρηστη άρχισε να λέει τα παραμύθια της για το πόσο καλή δήμαρχος είναι, γελάγανε και οι καρέκλες. Σε λίγο θα μας πει ότι έκλεισε και το νταμάρι του συνεταίρου της. Φουσκώσανε τα μυαλά της όπως φουσκώνει το μαλλί της στο κομμωτήριο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/18 10:47

    Κοπή πίτας και κομμάτια στους Προέδρους των Συλλόγων , εχθρούς και φίλους. Κομμάτια όμως για τους Διευθυντές του Δήμου και τους υπαλλήλους κανένα. Και καλά ο Μαριδάκης κοιμάται. Η Δήμαρχος δεν ξέρει. Οι άλλοι Δημοτικού Σύμβουλοι γιατί δεν αντιδράσατε !! Ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου υπάρχει ή όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/18 11:04

    Κάθε είδους εκδήλωση που γίνετε στο δήμο γίνεται για να χορεύουν οι γνωστοί αυλοκόλακες και κλακαδόροι... Απόλυτα φυσιολογικό. Πρέπει να δικαιολογηθούν τα 6.000 ευρώ κονδύλι για βασιλόπιτες και μπισκοτάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/18 11:12

      Μικρά ανθρωπάκια που νομίσανε ότι γίνανε κάποιοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/18 11:47

      Καλημερα και Καλή Χρονια Ο Δημαρχος Σπανομουλος με Τους Αντιδημάρχους Κοινοπραξία και Άγγελου ανέθεσαν
      Στον μεγαλο και ειδικο στα πανηγύρια Καπεν.......Ακη να οργανώσει ένα πανήγυρη για να διασκεδασει τους πικραμένους
      Κατοίκους και ως φαίνεται σαν ειδικός το πέτυχε. Τα κοριτσια ( από 50 και άνω χόρεψαν πήδηξαν σαν πεταλούδες της καλής χαράς ) διασκέδασαν τους παρευρισκομένους έβγαλαν λόγους ποιητικούς, λόγους που θα μείνουν στη Σατυρικής ιστορικής Σαλαμίνας . Ο Καραγκιόζης και η Αγλαΐα έσυραν το Χορό και τα κολλητηρια ακολουθούσαν χοροπηδώντας σαν κατσίκια ,λιγο τους χάλασε την παράσταση ο ψευτο ήρωας που κατά τον Απρίλιο θα του αφαιρέσουν τα παράσημα .... και ούλο αυτό το γλέντι βρε παιδιά τόσο λίγο στοιχισε 6000 ευρουλακια τσάμπα πράγμα άντε και του χρόνου στα Καλύβια σας Υ.Γ τι βλίτο χόρεψε !!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/1/18 11:31

    ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ 6.000ΕΥΡΩ ΑΓΑΠΗΤΕ 11:04 ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΝΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΝΑ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΓΗΜΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΧΗΜΑ. ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ. ΒΛΑΚΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/18 11:39

      Εαν ήταν για το λαό της Σαλαμίνας αγαπητέ θα τα ετρωγαν οι δημότες και θα χόρευαν οι δημότες.Και επειδή δεν ξέρεις καλά οι βασιλόπιτες και τα φαγητά καθώς και τα ποτά είναι χορηγίες....Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες...Μόνο εσύ δεν το ξερεις. Και φού πέρασες καλά μπράβο σου. Και αφου χόρεψες πάλι μπράβο σου....Αλλά οι χοροι και τα πανηγύρια δεν θα κρατησουν για πολύ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/1/18 11:57

    Τα Τσαβαράκια πανικοβλήθηκαν από τη χθεσινή συγκέντρωση για τη πίτα της Δημοτικής αρχής. Καλός κόσμος και αρκετός κόσμος. Δερτούζος - Ντίνα Μπεγνή και ο γνωστός προδοτάκος Γρηγόρης Καπετανάκης παρευρέθηκαν. Τα πολλά λάθη του Μαριδάκη ευτυχώς δεν τίναξαν στον αέρα τη βραδιά... Ας ελπίσουμε να ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/1/18 12:17

    23:13-11:47-11:57 Είναι να σας λυπούνται, πάντα φτωχοί στο μυαλό είσαστε και το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι η συκοφαντία η λάσπη και με πιο τρόπο θα καταστρέψετε αυτό το νησί, αλλά να ξέρετε ότι ο λαός της Σαλαμίνας σας έχει βάλει πρώην και νυν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα επανέλθω αν χρειαστεί με λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/1/18 13:16

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ F/B ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ??????
    Ε ΡΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/18 13:29

      ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ??? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ???

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/1/18 13:41

    12:17 Τιποτένιος - Σιχαμένος - Αρπαχτή - βαρεμένος - αλητεία - Ρεμούλα - Ήταν - Σουρωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/18 17:42

      Τσίρκο - κωμωδία - μαφία - αλητεία.
      Κομπίνα - ρεμούλα - απάτη - αρπαχτή.
      Βρωμόχερη, λαδιάρης, αλανιάρης, μπεκρής, νταβατζής.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/18 18:46

      Για τον μπαταρολο λες ....προσεχε γιατι βαζει για δημαρχος ..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/18 20:02

      Όχι για άλλον βαραη καμπάνα αυτός είναι ανύπαρχτος χαχα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/1/18 20:21

      χαχαχαχα σα φαγκρί από τη πολύ μπέκρα είχε γίνει ο μπαταρόλος τις γιορτές

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/1/18 23:34

      ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/18 17:10

    Ρε ουστ...... ποσο ηλιθιοτητα ακομα!!!..Για αυτο δεν προκειται ποτε αυτο το νησι να παει μπροστά...λογο μιζεριας ζήλειας κακίας και κακής ποιότητας ανταγωνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/18 20:15

    Μο μανάρα Ρούλα, οι γιορτές τελείωσαν και τα σκουπίδια στις γειτονιές βουνό! Πότε πότε λες να αποφασίσουν οι τεμπελχανάδες της καθαριότητας να τα μαζέψουν; Μόνο να σφυράνε για δωράκι τις παραμονές των γιορτών ξέρουν;
    Τα σκουπίδια ξεχείλησαν και σκορπίζονται από τα σκυλιά και τον αέρα!
    Αντε μανάρα βάλτους να δουλέψουν λίγο και άσε τις πίτες και τα κομμωτήρια!
    Να το πούμε και στον Μηνά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/18 20:50

      Μω μανάρι μ δεν προφταίνει τώρα κάνει παράνομες μεταφορές αποβλήτων του Σπανόπουλου μόλις τελειώσει θα ρθεί κι από σας
      Α ξέχασα δεν θα ρθει γιατί η νταλίκα δεν υπάρχει πια κάηκε ολοσχερώς

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος4/1/18 20:47

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
    Όποιος γνωρίζει παρακαλείτε να ενημερώσει τον λαό της Σαλαμίνας γιατί είναι πολύ σοβαρό.
    Ο Δήμος με εντολή ποιου αλήθεια μετάφερε παράνομα απόβλητα του Σπανόπουλου εκτός Σαλαμίνας, (ποιος τα κονόμαγε αλήθεια από την παράνομη μεταφορά;) και χθες ή σήμερα έγινε έκρηξη στην νταλίκα του Δήμου (εκτός νησιού) η οποία και τελικά κάηκε ολοσχερώς.
    Κατ αρχάς να μας ενημερώσει αν οι υπάλληλοι του Δήμου είναι καλά στην υγεία τους!
    Και δευτερευόντως να μας ενημερώσει η ίδια η Δήμαρχος επισήμως για το συμβάν και να μας πει σε ποιόν θα καταλογισθεί η ζημία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/18 01:41

    Η νταλίκα κάηκε από την πολύ φροντίδα των δημοσίων υπαλλήλων!
    Αντε πάμε γι άλλη! Οι μαλ@@ες δημότες πληρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/18 09:30

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ Ή ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ.ΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΓΚΕΓΚΕ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΑΡΙ??????????????ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/18 10:29

    Προσεξε εσύ που θελεις νασαι μουτσος και ξερο ψωμι με τον τσαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/18 10:32

    ΡΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/1/18 11:25

    Τι τιτλο θα επιδεΙξεις στις καφετεριες της παραλιας;
    ΜΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ;
    ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΜΑΚΑΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΝΕ.
    ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.