Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιαν 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ Δ.Κ. ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η Δημοτική Κοινότητα Σεληνίων Σαλαμίνας μας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/18 15:18

    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΝ «ΤΣΑΧΠΙΝΟΚΩΛΑΡΑΚΙΑ» Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΡΑΜΠ. «ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΟΚ ΜΑΝ;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/18 19:10

    Πανηγυρίζουν δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής στο Twitter: Τρέμουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος!
    Μπορεί οι δημοσιογραφίσκοι του καθεστώτος να φροντίζουν επιμελώς την μη αναφορά της Χρυσής Αυγής σε οποιοδήποτε ζήτημα, κατά προφανή παράβαση του νόμου, όμως χθες δεν κρατήθηκαν και έσπευσαν να συμπεριλάβουν ανάμεσα στα πρώτα θέματά τους την αναστολή του λογαριασμού της Χρυσής Αυγής στο twitter, σπεύδοντας παράλληλα να συσχετίσουν την αναστολή αυτή με πιθανά «ρατσιστικά» σχόλια και άλλες φαιδρότητες που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια.
    Χαίρονται και δεν το κρύβουν γιατί νομίζουν ότι με τον αποκλεισμό και την φίμωση θα περιοριστεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής, την οποία βλέπουν στα μυστικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων και τους κάνει και ανησυχούν βαθύτατα. «Θα τραβάμε τα μαλλιά μας», είχε πει χαρακτηριστικά και εξαιρετικά εύστοχα μία δημοσιογράφος του Alpha σχετικά με το ζήτημα.
    Νομίζουν οι μωροί ότι η απήχηση της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό Λαό εξαρτάται κατ’ ελάχιστο τρόπο από τον τρόπο που αυτοί που προβάλλουν τις ειδήσεις. Ξεχνούν προφανώς ότι στο σύνολο των δημοσκοπήσεων οι πολίτες δείχνουν ξεκάθαρα την απαξία τους για τα ΜΜΕ. Κοινώς, αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και ολοένα γίνονται περισσότεροι φτύνουν κατάμουτρα τα ΜΜΕ, το Twitter, το Facebook και όλους τους άλλους πυλώνες της παραπληροφόρησης.
    Ας τους τα ξαναπούμε μια φορά ακόμα, μπας και αντιληφθούν την πραγματικότητα: Οι παράνομοι και προκλητικοί αποκλεισμοί μονάχα ισχυρότερους μας κάνουν. Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε απευθείας επαφή με τον Λαό και δεν εξαρτόμαστε από τους νταβατζήδες της παραπληροφόρησης.
    Οπότε, ας είναι λίγο πιο φειδωλοί στους πανηγυρισμούς γιατί στο τέλος "θα τραβάνε τα μαλλιά τους"...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/18 19:11

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει εκρηκτική άνοδο στην Βόρεια Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει νέο ανάχωμα
    Στη Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνονται πλέον ότι το ζήτημα της Μακεδονίας μας δεν έχει ξεχαστεί ακόμα από τους Έλληνες, όπως λαθεμένα είχε προβλέψει ο πατέρας του σημερινού προέδρου της. Ταυτόχρονα, αντιλαμβάνονται ότι η δική τους θέση υπέρ της προδοσίας, ασχέτως με την συνήθη διγλωσσία τους, είναι παντελώς αντιδημοφιλής επάνω σε αυτό το μείζον Εθνικό Θέμα.
    Τρίτον, αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα που ήδη δημιούργησαν από τα σπάργανά τους για ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, το κόμμα του Πάνου Καμμένου, είναι εντελώς γραφικό και πλέον δεν έχει καμία δυνατότητα να απορροφήσει ψηφοφόρους. Έτσι, και με γνώμονα ότι η αμερικανική πρεσβεία, αλλά και το παρελθόν της ΝΔ, δεν τους αφήνει να παραστήσουν επιτυχώς τους «μακεδονομάχους», από ό,τι φαίνεται προσανατολίζονται στην δημιουργία νέου «φρέσκου» αναχώματος για να μην γίνει πρώτο κόμμα στην Βόρεια Ελλάδα η Χρυσή Αυγή.
    Αυτό μας αποκαλύπτει με άρθρο του ο Άρης Ραβανός (που ξέρει τα νεοδημοκρατικά εκ των έσω) στην εφημερίδα «Το Βήμα», όπου γράφει ότι «σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, άρχισαν να κυκλοφορούν σε πολιτικά και επιχειρηματικά γραφεία τις τελευταίες ημέρες, και ενώ εξελίσσεται έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για το όνομα της πΓΔΜ». Ο στόχος αυτού του νέου νεοδημοκρατικού αποκόμματος θα είναι «να στεγάσει σκληρούς δεξιούς ψηφοφόρους που αυτή τη στιγμή δεν ικανοποιούνται πολιτικά από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ».
    Το πόσο «σοβαρή» μπορεί να είναι μία κίνηση από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται στην ιδεολογική διακήρυξη που αποκάλυψε ο Ραβανός και η οποία αναφέρει ότι το νέο κομματίδιο τάσσεται με την «εθνική κόκκινη γραμμή, όπως αυτή διαμορφώθηκε πριν από 10 χρόνια στο Βουκουρέστι, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή». Βέβαια, το ότι αυτή η «κόκκινη γραμμή» περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία erga omnes με χρήση του όρου «Μακεδονία» τεχνηέντως αποσιωπάται, αλλά δείχνει ξεκάθαρα το καραγκιοζιλίκι της όλης υποθέσεως.
    Δεν μάθανε οι άμοιροι οι νεοδημοκράτες το μάθημα που τους έχει πολλάκις δοθεί από την Χρυσή Αυγή, οπότε ας τα επαναλάβουμε: α) Όποιος καταλήγει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή δεν επιστρέφει ποτέ στους κόλπους των συστημικών κομμάτων, β) τα αναχώματα εν τέλει καταλήγουν να αυτοδιαλύονται καταποντισμένα από την απαξία και την γραφικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/18 20:05

    Έτσι ξεπουλάνε την Μακεδονία μας: Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε γιορτή ψευτομακεδόνων στην Πέλλα με αλυτρωτικά ανθελληνικά τραγούδια
    Πατώντας πάνω στην έξαρση του εθνομηδενισμού με κυβερνητική αβάντα, τα ελάχιστα ντόπια όργανα της σκοπιανού αλυτρωτισμού ξεθάρρεψαν και κάνουν επίδειξη ανθελληνικής προπαγάνδας. Έτσι, λοιπόν, αναστάτωση έχει προκαλέσει στους Μακεδονικούς συλλόγους στην βόρεια Ελλάδα η επιλογή του... πολιτιστικού συλλόγου "Αρκούδες Μέτσκες" να γιορτάσει στις 30 Δεκεμβρίου τις «τζουμπρίνκες» στο δημοτικό στάδιο της Έδεσσας.
    Η εκδήλωση έγινε χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τον Δήμο και την Πυροσβεστική, καθώς στις γιορτές τους τραγουδούν τραγούδια με αλυτρωτικό περιεχόμενο. «Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, αλλοιώνουν την εικόνα του Έλληνα Μακεδόνα» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου.
    Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα όταν ανέβηκαν στο facebook σχόλια από συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές υποστήριζαν ότι ο δήμαρχος και η πυροσβεστική προσπάθησαν να διακόψουν την εκδήλωση, αλλά με την παρέμβαση ενός τοπικού Μακεδόνα βουλευτή δήμαρχος και πυροσβεστική υποχρεώθηκαν σε φυγή!
    Ακολούθησε και... παραγγελιά από την βουλευτή, καθώς πρόκειται για τη Θεοδώρα Τζάκρη. Ειδικά η αποστροφή πως «οι Πόντιοι θα πρέπει να καλμάρουν και ότι θα τους υποχρεώσουμε εμείς» έκανε πολλούς στην Πέλλα να φθάσουν στα όρια της έκρηξης.
    Όπως αποκάλυψαν οι συμμετέχοντες στους διαλόγους τους, στην εκδήλωση συμμετείχε και στέλεχος του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να... καταγράψει το έθιμο!
    Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα «την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Βουλευτής κα Τζάκρη Θεοδώρα η οποία και χόρεψε, ενώ αργότερα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Βουλευτής κ. Σηφάκης Ιωάννης».
    Η Θεοδώρα Τζάκρη ήταν γνωστή μέχρι τώρα για δύο πράγματα: α) για την αδυναμία της στις ακριβές τσάντες και γόβες, β) για την ευκολία να μεταπηδήσει από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και τους ψίθυρους που ακούγονταν στο παρελθόν για την (ας την πούμε έτσι) «καλή σχέση» που είχε με διάφορους περιθωριακούς κύκλους ψευτομακεδόνων.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια Ευγενία Νατσουλίδου, η οποία θεωρεί τον εαυτό της ως «Μακεδόνισσα» και έχει επαφές με τον γνωστό για τις απόψεις και τις θέσεις του Παναγιώτη Δημητρά, αποκαλεί την Τζάκρη όχι ως Θεοδώρα, αλλά ως «Todorka», με σλαβική δηλαδή ονομασία. Μαζί με την Τζάκρη την εκδήλωση «νομιμοποίησε» και κάποιος άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Σηφάκης. Να τους χαίρεται και τους δύο (και τον «πατριωτισμό» τους βεβαίως…) σύσσωμο το «Συνταγματικό τόξο».
    Την ώρα που μεθοδεύεται το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους σφετεριστές σκοπιανούς, τα διάφορα ελάχιστα εναπομείναντα όργανα της σκοπιανής προπαγάνδας προσπαθούν να βγουν από το καβούκι της ανυπαρξίας τους. Ό,τι κι αν κάνουν, μάταιος ο κόπος τους. Η Μακεδονία είναι Μία και Μόνο Ελληνική, όσες προδοσίες κι αν κάνουν εις βάρος της οι εγχώριοι πολιτικάντηδες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/18 10:02

    Η απόλυτη ξευτίλα του Κουλη

    Περήφανε Νεοδημοκράτη, πως το αντέχεις αυτό!

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τους προέδρους των τεσσάρων Νομαρχιακών Οργανώσεων στο νομό Θεσσαλονίκης είχε σήμερα η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά για να τους μεταφέρει οδηγία της Πειραιώς για τη στάση των γαλάζιων στελεχών στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Μάλιστα η κα. Ευταξά ζήτησε από τους προέδρους των ΝΟΔΕ να μεταφέρουν την κεντρική οδηγία της ΝΔ σε όλα τα στελέχη που ανήκουν στις οργανώσεις τους.
    Η οδηγία της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ προς τα κομματικά στελέχη της αφορά::

    να μην υπογράφουν κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το θέμα της ονομασίας
    να μην συμμετέχουν σε συλλαλητήρια και να αποφεύγουν να εκφράζουν άποψη μέχρι
    να υπάρξει η επίσημη κομματική θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/18 22:00

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ ΑΓΙΑΣΜΟ.ΚΑΛΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ.ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ.ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.