Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Φεβ 2018

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού, πολύ περισσότερο να δώσει άλλοθι σε αντιλαϊκές πολιτικές, όπως προσπαθεί να κάνει ο κ. Τσίπρας, όπως έκαναν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, λέγοντας ότι η αιτία της κρίσης, των μνημονίων και των λαϊκών προβλημάτων είναι απλά και μόνο η διαφθορά και κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί και όχι ένα σύστημα, μια συνολική οικονομική και κοινωνική πολιτική, που έχουν στο DNA τους το κυνήγι του κέρδους, όλα αυτά δηλαδή τα οποία υπηρετεί και ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη συνέπεια.

Είναι καθαρό ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει στη Βουλή τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση Novartis και θα συμβάλλει – όσο περνάει απ’ το χέρι του – για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου υπάρχουν.
ΑΘΗΝΑ 12/2/2018
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

31 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ12/2/18 21:17

    "Ήξεις, αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις". Από τη μία παιχνίδια αποπροσανατολισμού και από την άλλη ψηφίζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/2/18 23:36

    ΔΥΟ. Κ . ΚΑΙ ΕΝΑ Ε .ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/18 08:49

    ΑΡΗΣ!Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/18 09:18

    Πόσο πιό ξεκάθαρα να το πει το ΚΚΕ;

    "Ο καπιταλισμός είναι ένα οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων, όπως και οι επενδύσεις σε οικονομικά αγαθά, παραγωγή, κατανομή, το εμπόριο και υπηρεσίες, κατέχονται από ιδιώτες, με κυρίαρχο κίνητρο/στόχο το ΚΕΡΔΟΣ." (Πηγή: wikipedia.org)

    Όσο γουστάρετε και ψηφίζετε αυτό το κοινωνικοπολιτικό σύστημα οι γιατροί και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα έχουν μόνο σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ και θα μοιράζονται τα χρήματά σας.

    Τι σας ενοχλεί λοιπόν που χάσαμε ως κράτος 30δις (λεφτά που έφυγαν από τις τσέπες σας);

    Κορόιδα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/18 10:51

    Καλέ μου φιλε,δεν είναι απαραίτητο ουτε σου επιβαλει κανεις να δωσης ψήφο στο ΚΚΕ.Οπου και να ανηκεις,εννοώ πολιτικο χώρο,η κομμουνιστική ιδεολογία υπάρχει μέσα σου,αν φυσικά εχεις βοηθήσει συνανθρωπο,αν είσαι αιμοδοτης,αν δεν χαλας πολλά χρήματα,για διασκεδαση,αν δεν εχεις ακριβό αυτοκίνητο,αν φιλοξενεί στο σπίτι σου,ιδικά το καλοκαίρι οικογένειες που δεν έχουν ουτε αυθερετο,στο νησί μας,κτλ.Αυτά είναι τα πιο απλα μπροστά στην θεωρια και την πράξη.Και μην ξεχνάς οτι η χώρα μας,λόγω γεωπολιτικής,και στρατηγικης θέσης,δεν θα έχει ποτε κομμουνιστική ηγεσία.Δεν συνεχειζω άλλο γιατί δεν έχω υποχρέωση,να γράψω πως λειτουργει αυτό το παρεξημενο ιδεώδες.Αρκεί που χιλιαδες Ελληνες,το έχουν μέσα στα σωθικά τους,και το Συνταγματικό Δικαίωμα της Αποχής.ΟΧΙ ΑΡΙΣΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ,ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.Και όπως λέει ο Λαος μας"κάνε το καλό,και ριχτο στο γυαλο-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/18 13:29

    Ακόμη μία προδοτική δήλωση Μπουτάρη: Να αλλάξουμε και εμείς τα ονόματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το ΚΤΕΛ!
    Άναυδους άφησε άπαντες ο Μπουτάρης στο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης όταν δήλωσε ότι φρονεί πως πρέπει και εμείς να αλλάξουμε όνομα στο αεροδρόμιο και το ΚΤΕΛ, γιατί «οι τουρίστες νομίζουν ότι κατεβαίνουν στα Σκόπια».

    Αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, φρόντισε να επαναλάβει τις αρλούμπες του, προτείνοντας να ονομαστεί το αεροδρόμιο «Νίκος Γκάλης», σπεύδοντας να δικαιολογήσει την προδοσία του λέγοντας «ήδη έχουν πάρει» τα όσα δίνει η κυβέρνηση.

    Επιπρόσθετα, παρέθεσε και το «πονηρό» αντεθνικό επιχείρημα «τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας, θα γίνουν της Τουρκίας… Και τους ρίχνουμε στα νερά των Τούρκων…».

    Βέβαια, δεν είδαμε την ίδια σπουδή για να μην πάρουν «πόντους» οι τούρκοι στα Βαλκάνια όταν ο Μπουτάρης καθιστούσε την Θεσσαλονίκη τόπο προσκυνήματος των απανταχού τούρκων ή όταν συμπαραστεκόταν στις προσπάθειες των τούρκων πρακτόρων να τουρκοποιήσουν την Θράκη μας.

    Ο Μπουτάρης και οι λοιποί εθνομηδενιστές, που παριστάνουν τους «δημοκράτες», ας κρατήσουν τα χέρια τους κοντά από την Μακεδονία μας και ό,τι άλλο αυτή περιλαμβάνει. Κατά πρώτον, ο Ελληνικός Λαός τους έχει δείξει την σαφέστατη θέση του για το ζήτημα, την οποία οφείλουν να υπηρετήσουν. Κατά δεύτερον, δεν διαθέτουν την αρμοδιότητα να αποφασίσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο αφορά τις μελλοντικές και τις παρελθούσες γενιές των Ελλήνων.

    Οπότε, εθνομηδενιστές, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/18 15:26

      "..Ήταν ένα κράμα όλων των βαλκανικών εθνοτήτων τότε η Μακεδονία. Έλληνες, Βούλγαροι, Ρουμούνοι, Σέρβοι, Αλβανοί και Μουσουλμάνοι, ζούσαν φύρδην μίγδην κάτω από το βαρύ ζυγό των Τούρκων. Η γλώσσα τους ήταν η ίδια, μακεδονίτικη, ένα κράμα και αυτή από σλαβικά και ελληνικά, ανακατωμένα με λέξεις τούρκικες. Όπως και στα Βυζαντινά χρόνια, οι πληθυσμοί ήταν ανακατωμένοι τόσο, που δύσκολα χώριζες Έλληνα από Βούλγαρο – τις δύο φυλές που κυριαρχούσαν.."

      Απόσπασμα από το βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα τα «Μυστικά του βάλτου»

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/18 21:05

      Αφού η γιαγιά του Σαμαρά μας πληροφορεί ότι δεν υπήρξε φυλετική ανάμιξη,παρά μόνο πολιτιστική,και με το ιστορικό δεδομένο ότι η Μακεδονία είναι κομμάτι της Ελλάδος,δεν μένει παρά να διεκδικήθει και η υπολοιπη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/2/18 13:35

    H Ευρώπη προσφέρει στο Ισλάμ το σκοινί με το οποίο θα την κρεμάσει
    Η πληθυσμιακή έκρηξη των μουσουλμάνων στην Αφρική και στην Ασία αντισταθμίζεται από το αυξανόμενο πληθυσμιακό έλλειμμα στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα χάσμα από το νότο προς τον βορρά το οποίο με φυσική συνέπεια ωθεί προς την ισορροπία και την κάλυψη του κενού. Ο πληθυσμός της Ευρώπης όχι μόνο μειώνεται συνεχώς, αλλά πεθαίνει μη αναστρέψιμα. Αλλά δεν είναι μόνο η φυσική συνέπεια που ωθεί στην κάλυψη του κενού με πληθυσμιακές μετακινήσεις από νότο προς βορρά. Οι πληθυσμιακές αυτές μετατοπίσεις, η ροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων κυρίως από την Αφρική και την Ασία προς την Ευρώπη, είναι ένα μέτρο που αποφασίστηκε, υποστηρίζεται και επιθυμεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, με σκοπό τον εξισλαμισμό και την εξολόθρευση της υπάρχουσας Ευρώπης και την εξόντωση των αυτοχθόνων λαών της.

    Η ροή εκατομμυρίων Αφρικανών και Ασιατών που κινούνται προς την Ευρώπη με την ανοχή αλλά και την επιθυμία της ΕΕ έχει ως στόχο τον εξισλαμισμό των μελλοντικών γενεών της ηπείρου. Αυτοί που έρχονται είναι κυρίως μουσουλμάνοι και έρχονται χωρίς γυναίκες, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκτήσουν απογόνους με ευρωπαίες λευκές γυναίκες. Τουτέστιν ο μελλοντικός Ευρωπαίος που έχει προγραμματιστεί από την σιωνιστική Παγκόσμια Τάξη και το παραμάγαζο της με το όνομα ΕΕ θα είναι μουσουλμάνος με σκουρόχρωμο δέρμα. Όποιος οπαδός του συνταγματικού τόξου αμφισβητεί τα προαναφερθέντα, ακολουθούν μερικά απλά στατιστικά στοιχεία που ελπίζουμε να τον πείσουν. Πρώτον, τα τέσσερα πέμπτα των λαθρομεταναστών, προσφύγων κλπ. που έρχονται στην Ευρώπη είναι μουσουλμάνοι. Δεύτερον, το 65% που αιτούνται επισήμως άσυλο είναι άνδρες. Τρίτον, από τους άνδρες που αιτούνται άσυλο το 72% είναι άνδρες ηλικίας κάτω των 30 ετών.

    Η πολυπολιτισμικότητα που εκπροσωπείται και προωθείται σε ολόκληρη την Ευρώπη από αριστερούς και νεοφιλελεύθερους, μαζί με την ιδεολογική επιρροή των πολιτών από τα σιωνιστικά ΜΜΕ υπέρ της πολύχρωμης συνύπαρξης θρησκειών και πολιτισμών, είναι μια στρατηγική αραίωσης των ευρωπαϊκών αυτόχθονων πληθυσμών μέσω της προώθησης της λαθρομετανάστευσης. Η πολυπολιτισμικότητα δημιουργεί τις συνθήκες για απεριόριστη ροή μουσουλμάνων από Αφρική και Ασία και προσφέρει στο Ισλάμ το σκοινί με το οποίο στο εγγύς μέλλον θα κρεμαστούν οι Ευρωπαίοι και πρώτοι-πρώτοι οι Έλληνες, οι οποίοι δυστυχώς πιστεύουν ακόμη ότι οι «συνταγματικές» τους κυβερνήσεις διαμορφώνουν το εθνικό τους πεπρωμένο μέσω του «δημοκρατικού» συστήματος.

    Αλλά τι συμβαίνει όταν ορισμένοι Έλληνες καταλαβαίνουν τι σημαίνει πολυπολιτισμικότητα και ασκούν το νόμιμο δικαίωμα τους να αντιτίθενται στην μετανάστευση Αφρικανών και Ασιατών και στον εξισλαμισμό της πατρίδας τους; Ονομάζονται και συκοφαντούνται από τους ιδιοτελείς του συνταγματικού τόξου ως νεοναζί ή φασίστες. Λοιπόν καλύτερα νεοναζί και φασίστες, παρά μουσουλμάνοι με σκουρόχρωμο δέρμα που θα ζούμε σε μια χώρα με την ονομασία Ισλαμική Δημοκρατία της Ελλάδας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/18 15:22

      Κοίτα!
      Είναι προφανές ότι έχεις απωθημένα λόγω της μειονεξίας που νιώθεις απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Είτε αυτοί είναι Αφρικανοί, είτε Ασιάτες, είτε Ανατολικοευρωπαίοι, είτε Βορειοευρωπαίοι ή οτιδήποτε άλλο.
      Και αυτή σου την μειονεξία την βγάζεις με τα ρατσιστικά σου και ναζιστικά σου παραληρήματα και τα φαντάσματα που βλέπεις στον ξύπνιο(;) σου.
      Τώρα αν αυτά (ποιός ξέρει και τι άλλο!!!) στα καλλιέργησαν οι γονείς σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον αυτό δεν μας αφορά.
      Μήπως θα σε βοηθούσε το να έβλεπες έναν ψυχίατρο;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/2/18 21:24

    Δεν θέλουν ψυχίατρο.Οταν ξεμεθυσουν απο το εμφιαλωμένο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,να διαβασουν τι είπε ο Σκοπιανος ΥΠΕΞ.(ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ).Εκτός αν πεινουν χύμα και νοθευμένο.ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩΧΕΙΡΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,Η ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ"ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ"? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΝΑ ΥΨΩΣΗ ΑΝΑΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/18 21:46

      "πείνουν", "κατωχειρώσουν", "δωθεί", "υψώση"...
      Φίλε Αρβανίτη.
      Μάθε πρώτα ελληνικά και μετά υπερασπίσου εμάς τους πραγματικούς Έλληνες!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/2/18 21:33

    Δεν θέλουν ψυχίατρο.Οταν ξεμεθυσουν απο το εμφιαλωμένο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,να διαβασουν τι είπε ο Σκοπιανος ΥΠΕΞ.(ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ).Εκτός αν πεινουν χύμα και νοθευμένο.ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩΧΕΙΡΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,Η ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ"ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ"? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΝΑ ΥΨΩΣΗ ΑΝΑΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/2/18 23:48

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ 21:46.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ?ΜΠΟΡΩ."ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΚΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΡΕΜΠΕΣΚΙΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΙΣΙΑ ΡΕΕΕΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΤΑΡΙΑ,ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΣΟΥ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΙΛΕ,ΟΥΣΤ ΚΕΦΤΕ,ΟΥΣΤ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/18 12:01

      Μπα!
      Παρεξηγήθηκες επειδή σε είπα Αρβανίτη(-ισσα);
      Αλλά αν δεν ήσουν δεν θα παρεξηγιόσουν!
      Ε, λοιπόν στο είπα για να νιώσεις κι εσύ το πόσο άσχημο είναι να είσαι ρατσιστής και να διαχωρίζεις Σκοπιανούς, Έλληνες, Μακεδόνες, Αλβανούς, Αφρικανούς, Αρβανίτες....

      Μάθε λοιπόν ότι όλοι είμαστε άνθρωποι (αν και για εσένα έχω σοβαρές αμφιβολίες)
      Αλλά τι να το κάνεις;
      Όλοι οι ρατσιστές την ίδια μούρη έχετε!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/18 15:18

      Τελικά ρε 12:01
      Ναι οφείλω να στο αναγνωρίσω είσαι και πολύ λαμάκας

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος14/2/18 15:23

    ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑ*12:01

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/18 18:58

      Φασίστας της ΧΑ επειδή δεν ξεχωρίζω λευκούς από μαύρους; Σκοπιανούς από Έλληνες; Αλβανούς από Ελβετούς;
      Διεθνιστής μάλιστα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/18 20:43

      Άμα είσαι μάγκας άντε στη Νιγηρία και περπατά στον δρόμο να δεις τι θα πει ρατσισμός,αλλά όπως σε κόβω θα σ αρέσουν...οι συνέπειες κουνελακι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/2/18 09:44

      Κι εσύ άμα είσαι μάγκας, στείλε το παιδί σου να σπουδάσει στις ΗΠΑ
      https://www.newsit.gr/kosmos/florinta-17-nekroi-dekades-traymaties-sto-neo-makeleio-se-sxoleio-19xronos-o-drastis-pics-vids/2418197/

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/2/18 13:03

      Για αυτό σου λέω άντε να μιλήσεις αλλού για φασισμό και βαρβαρότητα όχι εδώ.εδώ ο ανθρωπισμος Είναι έμφυτος.αν έχεις ευαισθησίες άντε στην πλατεία Ταξίμ να φωνάξεις ότι ο Ερντογάν είναι δουλέμπορος και φασίστας να σε παραδεχτουμε

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/2/18 19:30

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/2/18 22:54

    Τελικά είσαι οχι μονο χαζος,αλλά και πολυ τούβλο.Δεν γράφτηκε για τα μουτρα σου,το σχόλιο για τον Βαρουφακη,ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/2/18 00:23

    *ΑΝΩΝΥΜΕ,20:43.ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ.ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.ΚΟΜΟΤΗΝΗ'ΞΑΝΘΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΤΑ"ΑΓΚΥΡΑΣ"ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/18 09:45

      Στους αγράμματους μόνο τη συμπάθειά μου μπορώ να εκφράσω.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος15/2/18 00:31

    *ΑΝΩΝΥΜΕ,20:43.ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ.ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.ΚΟΜΟΤΗΝΗ'ΞΑΝΘΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΤΑ"ΑΓΚΥΡΑΣ"ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/2/18 00:51

    SALAMIS+NEWS,Το σχόλιο για τον Παναγόπουλο,γιατί εκανε - φτερά -μόλις δημοσιεύτηκε?λυπάμαι αλλά έγραψα ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς έκανες και χάθηκε το σχόλιο από το blog γεγονός είναι πως κι εγώ το αναζήτησα για να το διαγράψω και δεν τον βρήκα
      Προφανώς έκανες το άκρον άωτον... δημοσίευση και διαγραφή ο ίδιος.
      Πάντως να ξέρεις αν το είχα βρει είναι υπέρ βέβαιον ότι θα το είχα διαγράψει για λόγους αρχής.
      Αν έχεις να πεις κάτι τόσο σοβαρό και αληθές κατά την άποψη σου τότε μόνον επώνυμα

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος15/2/18 15:43

    SALAMIS-NEWS...ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΓΡΑΨΑ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ,ΤΟ ΚΑΘΕΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΗΤΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 2007,ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2015,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΑΣ?ΚΑΙ ΚΡΆΤΗΣΤΕΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/2/18 00:04

    Καλημέρα ( κουκε ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.