Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Φεβ 2018

Ανακοίνωση του συνδυασμού Ν.Η.Σ.Ι, για την υποβάθμιση των ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων


Ν.Η.Σ.Ι. (Νέες Ημέρες Σύγχρονες Ιδέες) Οι δεσμεύσεις μας για τις Δράσεις ΟΛΠ κ COSCO στη Σαλαμίνα Αγαπητοί συμπολίτες,
Έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια που το Ελληνικό κράτος μέσω του Ο.Λ.Π, βιάζει το σώμα της Σαλαμίνας και το μολύνει συνεχώς. Ναυπηγεία μέσα σε κηρυγμένους αρχαιολογικούς χώρους, (ζώνη Α και Β), καταστροφή και υποβάθμιση του Αρχαίου Λιμένα Αμπελακίων (Κλασσικής Πόλης-Νεώρια) και του ΤΥΜΒΟΥ των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, εγκαταλελειμμένα πλοία, ναυάγια και slops μέσα στην θαλάσσια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί Α Αρχαιολογική Ζώνη.

Δεν παραγνωρίζουμε τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων Δημοτικών Αρχών του παρελθόντος, συλλόγων, ομάδων πολιτών και είμαστε βέβαιοι πως αν δεν ήταν οι προσπάθειες αυτές η κατάσταση θα ήταν ακόμη χειρότερη. Δεν είναι ώρα να σταθούμε στην ανεπάρκεια Δημοτικών Αρχών, που άφησαν να χαθούν ευκαιρίες και δεν αγωνίστηκαν για τα ιερά του τόπου μας ως όφειλαν.
Ο συνδυασμός μας καταθέτει σήμερα τις θέσεις και τις προτάσεις του, που αποτελούν ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ προς εσάς για το συγκεκριμένο ζήτημα:
1. Απαιτούμε την απομάκρυνση των ναυπηγείων από την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως Α΄ Αρχαιολογική Ζώνη και τον καθαρισμό του θαλάσσιου χώρου που έχει, επίσης, χαρακτηριστεί Α΄ Αρχαιολογική Ζώνη και έχει εξαιρεθεί από τη παραχώρηση προς τη COSCO, από Ναυάγια, εγκαταλελειμμένα πλοία και από τα slops. Αξιοποιούμε προς το σκοπό αυτό κάθε πολιτικό και νομικό όπλο που διαθέτουμε και απαιτούμε πάνω απ’ όλα την εφαρμογή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ, που παραβιάζεται κατάφορα και δη του άρθρου 24 που ορίζει ότι ‘Η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση του Κράτους και δικαίωμα του καθενός... ’.
2. Συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Πολιτισμού για την αποκατάσταση και ανάδειξη του χώρου της Α΄ Αρχαιολογικής Ζώνης, με χρηματοδότηση από Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα, των έργων περίφραξης, καθαρισμού και ηλεκτροφωτισμού του χώρου.
3. Διεκδικούμε ανταποδοτικά έργα για το νησί μας για τους χώρους που παραχωρήθηκαν από τον ΟΛΠ στη COSCO. Στο MASTER PLAN της COSCO για την ανάπτυξη των περιοχών που της παραχωρήθηκαν, ενώ υπάρχει λίστα με υποχρεωτικές και προαιρετικές επενδύσεις που η COSCO αναλαμβάνει να υλοποιήσει, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στη Σαλαμίνα.
4. Απαιτούμε την τήρηση της Νομιμότητας για τις υφιστάμενες ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις και τη διακοπή όσων έργων επεκτάσεων και προσχώσεων εκτελούνται κατά τυχόν παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.
5. Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη προστασία της περιοχής της Κυνόσουρας που έχει χαρακτηριστεί ως ‘Β Αρχαιολογική Ζώνη’.
6. Διαμορφώνουμε στρατηγικό σχέδιο ιστορικής ανάδειξης και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής αξιοποιώντας μελέτες ομάδων μηχανικών, ιστορικών, αρχαιολόγων και άλλων ειδικών και εξειδικευμένων επιστημόνων, που ήδη εργάζονται προς το σκοπό αυτό.
7. Δίνουμε διεθνή διάσταση στο θέμα της υποβάθμισης και της καταστροφής των Ιστορικών περιοχών με τρόπο ορθολογικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο απευθυνόμενοι στους αρμόδιους φορείς.  Έχουμε ΧΡΕΟΣ και είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να προστατεύσουμε τον τόπο μας ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ  και όχι ΕΠΑΙΤΩΝΤΑΣ.
Γιώργος Παναγόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος

88 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/2/18 15:11

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ . Ο ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ! ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/18 16:29

    Γιατι δεν βαζεις εσυ για Δημαρχος αφου δεν εισαι νουμερο?? Μπας και φτιαξεις το Δημο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/18 22:07

      TI ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗς ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗς ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ! ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ !!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/18 22:24

      ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ
      ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/18 17:23

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΘΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κ.ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ Κ ΑΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/18 17:54

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2006
      ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ
      ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ, ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/18 17:56

      Σπουδαια επιχειρηματα.Εσυ πρεπει να εισαι πολυ σπουδαιος άνθρωπος.Μπράβο ...ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτο το σπουδαιο σχολιο, ο Παναγοπουλος θα το ξανασκεφτεί να κατέβει Δήμαρχος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/2/18 18:00

      ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/18 17:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/18 18:53

    Όταν δεν ξέρεις που πιστεύεις , δεν ξέρεις τι γράφεις και πότε τα γράφεις !!! ( του υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/18 19:01

      υπάρχουν και κάποιοι που την Καθαρή Δευτέρα δεν παίζουν με το π.... τους ούτε πετάνε αετό αλλά ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου τους

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/2/18 19:52

    Συριζανελ ,κρυφοχρυσαυγίτες , άσχετοι νεολαίοι της Ν.Δ ,ψευτομορφωμένοι , σοβινιστές και θρησκευτικές αιρέσεις είναι η σύνθεση του νέου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/18 20:13

      μεγάλε ξέχασες να γράψεις ότι ο νέος στην σύνθεση έχει και δημοκρατική συμπαράταξη, ένωση κεντρώων, δωδεκαθεϊστές, μουσουλμάνους, βουδιστές, τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες ..... είναι πολύ μακρύς ο κατάλογος

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/18 20:21

    Μάθε να διαβάζεις μικρέ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/18 20:24

    Δηλαδή όλες οι δημοτικές παρατάξεις ως τώρα δεν έχουν ασχοληθεί; κοιμούνται; πριν λίγες μέρες έγινε δημοτικό συμβούλιο με θέμα όλα όσα ο κύριος παναγοπουλος αναφέρει. Εκεί γιατί δεν κατέθεσε τις απόψεις του; γιατί τις κρατάει σε αρχείο; για να ωφεληθεί στις επερχόμενες εκλογές άραγε; κύριε παναγοπουλε το να κατανοητε κάποιο πρόβλημα είναι σεβαστό οι λύσεις αν υπάρχουν κατατίθενται και συζητιούνται δεν παραμένουν σε αρχείο. Το συγκεκριμένο θέμα υπήρχε και υπάρχει και θα υπάρχει. Μην κάνεις και συ ότι έκανε ο τσιπρας λέμε αυτά που θέλει ο κόσμος για να εκλεγουμε δείχνουμε ότι μπορούμε και να το κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/18 20:37

      Μεγάλε για ποιες δημοτικές παρατάξεις μιλάς; της Ρούλας και του Τσαβαρή; Αυτοί είναι από την ΠΑΡ(Ω) και οι δυο. Ο Σοφράς τι να κάνει πήρε τα ανταλλάγματα που ήθελε και τελείωσε.
      Η ΝΑΥΜΑΧΗΑ και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ τι να κάνουν;
      Ο Παναγόπουλος δεν λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Λέει την πραγματικότητα που ο Τσαβαρής και η Νάννου αποκρύπτουν για τους δικούς τους λόγους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/18 20:39

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ; ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/2/18 22:09

      Μεγάλε 20:37 στην ανακοίνωση μιλαει 50 χρόνια πίσω εσυ στο τζαβαρη και τη Ρούλα εμεινες;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/2/18 20:46

    @Μια ζωή την εχουμε, κοιτα παρατήρησε,μέχρι τα 40 σου,κι'υστερα μπατηρησες-Μες τον ψεύτικο ντουνιά, πεξε μου διπλοπενια,και ο μήνας έχει εννια@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/18 21:02

      -Να'ταν η θάλασσα κρασί, και τα βουνά μεζέδες,κι'βαρκες κρασοποτηρα,να πεινουν οι λεβέντες-

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/2/18 20:54

    Ο μηνσς εχει 9 αλλα ο Μηνας τα εχει 14!! Θα σας βαλει παλι ολους στο τσεπακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/2/18 21:11

    *Πεφτεις σε λάθη,τι εχεις πάθη και κάθε μέρα βριζης και γελάς,με πληγωνεις,και πρέπει να σε βρη τιμωρία σοβαρή*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/2/18 21:30

    @ΑΝΩΝΥΜΕ 20:45@ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΑΠΟΧΗ...@ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ,ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΡΥΓΗΡΟ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/18 21:49

      @ΥΓ.ανανυμε 20:54,ο λουλας,για τον πρωην κάπταιν πως εγραψες ότι τον λένε Μηνα;ξέρουμε εναν αλλά αυτός πουλάει εσώρουχα γυναικεία,μέσα σε καλάθι,που απο κάτω έχει λαθρεα μποκαλακια,με φτηνό πατσουλι,στην Πλατεια Βαθης θα τον βρης,ακολουθησε την γυναικα του,να μην χαθης,του παίρνει τα λεφτα@.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος19/2/18 23:33

    ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .ΤΗ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ ΕΞΩ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ .ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ! ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/2/18 23:35

    Σε δύο μήνες αλλάζει ο νόμος για τις δημοτικές εκλογές ,τότε θα δούμε τις υποψηφιότητες των δημάρχων , δημοτικών συμβούλων και κυρίως των ανεξάρτητων συμβούλων ,με μονοσταυρία παρακαλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/2/18 23:46

    Μου φαίνεται ότι κανείς από τους πρώην και κανείς από τους μελλοντικούς ''ηγέτες μας''δεν έχει καταλάβει ότι η Κούλουρη έχει ψοφήσει σαν νησί από την δεκαετία του '50!
    Από τότε που κάποιος ηλίθιος δήμαρχος φρόντισε το νησί να εξαιρεθεί από νόμους που υποχρέωναν την διατήρηση του παραδοσιακού χαρακτήρα κτιρίων, δρόμων, λιμένων όπως έγινε σε Αίγινα, Πόρο Υδρα, Σπέτσες, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα κ.α!
    Είμαστε το μοναδικό νησί με τους ποιο αδιάφορους κατοίκους σε ότι αφορά το περιβάλλον, δηλ. στην διατήρηση των δασών, αρχαιολογικών χώρων και της καθαριότητας!
    Όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι αποδείχτηκαν λίαν επιεικώς ατομιστές, ανεπαρκείς και κλέφτες!
    Είμαστε το τελευταίο νησί που θα ήθελε κάποιος (εκτός των γύφτων) να έρθει!
    Τώρα λοιπόν που έγιναν όλα τσιμέντο, είναι αργά και πλήρως αδύνατο να γυρίσεις πίσω.
    Οσοι λοιπόν από τους νέους υποψήφιους τάζουν Κυνοσούρες, αρχαία, τουρίστες και άλλες παπαριές, να ανοίξουν τα γκαβά τους να φτιάξουν πρώτα τους κατεστραμμένους δρόμους, να τελειώσουν τα αντιπλημμυρικά έργα, να κάνουν υποχρεωτικές όλες τις συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης, να βάλλουν σε τάξη και πρόγραμμα το μάζεμα των σκουπιδιών και κάμερες παντού, να στέλνουν τους βρωμιάρηδες που πετάνε σκουπίδια στο αυτόφωρο!
    Μόνο αυτοί οι υποψήφιοι θα θεωρούνται σοβαροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 00:00

      ΜΗΝΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ! ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ .

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος20/2/18 00:09

    Καλημέρα 23:46.Πολυ σωστός ο λογος σου,και με πολλές αλήθειες.Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/2/18 01:23

    ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ Η ΤΙΝΑ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/2/18 07:42

    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΕΙΤΟΝΑ...Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 09:08

      Πληρωμα με καπετανιους ΡΟΥΛΑ ΤΣΆΒΕΣ?Αυτοι ριξανε το πλοιο στα βραχια!!!Και πηραν και λαφυρα τα χρηματα των δημοτων.Κοιταξου στο καθρεπτη σου και παραδεξου το...δεν ντρεπεσαι για οτι εχεις κανει?

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος20/2/18 07:59

    Κύριε Παναγόπουλε όταν λέτε να φύγουν τα ναυπηγεία ενοήτε και του Θεοδωρόπιυλου,Παναγιωτάκη,Σπανόπουλου κλπ;;;
    Γιατί δεμ γίνεσαι πιό συγκεκριμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 09:10

      Διαβασε ξανα την ανακοινωση του κου Παναγοπουλου .Αν δεν εισαι βλακας θα καταλαβεις...αν παλι θελεις να πεις στον κοσμο οτι ο Παναγοπουλος θα φερει ανεργια τοτε εισαι απλα λακαμας κ ψευτης.Διαλεξε τον ρολο σου

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος20/2/18 08:11

    NAI KAI AYTA ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 08:15

      Καλά ρε παραλία και τόσος κόσμος που θα πάει για μεροκάματο;
      Τόση ανευθυνότητα;
      Δεν συμφωνώ με ότι έγινε μέχρι τα σήμερα ας μας έλεγε ο κ Παναγόπουλος για το αύριο στην πρώτη του ανακοίνωση, έχει όραμα για τον τόπο; Ή θα πάει κι αυτός στα τετριμμένα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/18 09:02

      Ξεκάθαρα φαινεται οτι ο ιδιος ρωταει :αν εννοει ο Παναγοπουλος τα συγκεκριμένα ναυπηγεία και ο ίδιος απανταει ΝΑΙ ΣΘΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.Ολα αυτα ρε βρωμιαρηδες για να ριξετε λασπη.Ο Παναγοπουλος ειναι υπερ της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ...τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο. Δεν χρειάζεται,ο κοσμος σας ξερει και σας βαρεθηκε.Ο κοσμος διαβάζει την ανακοινωση...οχι εσας ανοητοι. ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.Σας σιχαθηκαμε ρε!!!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος20/2/18 08:12

    Κύριε υποψήφιε μετά από αυτή την πρόχειρη,βιαστική και αόριστη ανακοίνωση απέδειξες ότι είσαι πιό λίγος κι από το λίγο.Καί επειδή συντάκτης και εμπνευστης είναι ο φαρμακοτρίφτης να τον προσέχεις.
    Βλέπε γηροκομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 09:05

      ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ...ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος20/2/18 09:05

    Κε Παναγοπουλε,ευχομαι να κανετε το ονειρο σας πραγματικοτητα και να εκλεγειτε.θελω ομως να σας κανω ΜΙΑ μονο ερωτηση.Ολα αυτα τα χρονια που πιστευω οτι ζειτε στη Σαλαμινα,εχετε ερθει ΠΟΤΕ σε καμμια συγκεντρωση απο τις πολλες που εγιναν στην Κυνοσουρα ολα αυτα τα χρονια? εχετε ερθει ΠΟΤΕ σε καταληψη του λατομειου, εχετε ερθει ΠΟΤΕ σε διαμαρτυρια για τα εισιτηρια των φερρυ,εχετε ερθει ΠΟΤΕ σε διαμαρτυρια για το κλεισιμο των δημοσιων υπηρεσιων στη σαλαμινα κλπ κλπ. Πως και μας θυμηθικατε τωρα και .....βγαζετε και ανακοινωσεις και...κανετε και υποδειξεις. ΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 09:14

      Καλημερα και σε εσενα λαμογιο.Καο εσυ που πηγες τι καταφερες ρε κλεφτη?Δεν εκλεισαν οι δημοσιες υπηρεσιες, δεν συνεχιζει να λειτουργει παρανομος το λατομειο, δεν θα ερθει η κοσκο δεν δεν δεν?Ο κοσμος βαρεθηκε τις γελοιες συγκεντρωσεις της πλακας...θελει σοβαροτητα και αγαπη για τον τοπο του.Εσεις δεν εχετε τιποτα απι τα 2...γιατι απλα σας ενδιέφερε η μασα κ ολα τα αλλα να καουν.

      Διαγραφή
    2. Υπαρχουν και ανθρωποι 09:05 που δουλευουν διαφορα θεματα και προγραμματα χωρις να επιδειωκουν την δικη σου προβολη. Εσυ δεν καταφερες τιποτα μεχρι τωρα φωναζοντας και κλεινοντας δρομους. Ασε τωρα εναν ανθρωπο με γνωσεις και οχι δημοσιους υπαλληλους και νοικοκυρες οπως οι υπολοιποι να κανει κατι. Να τον δουμε και να τον κρινουμε μετα ολοι μας.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος20/2/18 09:38

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ.......ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 09:41

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/18 15:39

      ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒ ΞΑΠΛΩΝΕ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ??

      ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΑGIOΖΙ???

      ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ Η ΝΥΝ ΕΛΕΓΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙΚΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ??

      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ??

      ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ?

      ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΣΕΛ??

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος20/2/18 09:44

    Εγω θα ηθελα να πω πως πρωτη φορα, ενας νεος άνθρωπος, εχει τοσο ξεκαθαρες αποψεις.Εγω προσωπικα εχω πειστει για τις προθεσεις του.Ολοι οι αλλοι που του κανετε επιθεση,φοβαστε μηπως χασετε το βαζο με το μελι?Αφηστε τα ψεματα και αφηστε τον λαο να αποφασισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/2/18 10:28

    ΑΟΣΜΟΣ,ΑΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 11:20

      Άοσμος άκαπνος από αρπαχτές και λαμογιές, άπειρος από ρεμούλες και φαγοπότι και ευτυχώς όχι άλλος ένας ίδιος με τους προηγούμενους...

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος20/2/18 10:35

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΝΟΜΙΖΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 10:43

      Μάλλον εισαι και εσύ ένας ακόμα γραμματιζούμενος της Κούλουρης που θα μας μάθει ορθογραφία αφού αλλάξει βρακάκι απο τα κακάκια του που έχει κανει επάνω του. Μια χαρά τίτλο έχει γράψει ο ανθρωπος.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος20/2/18 10:51

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΥΓ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ 2 "Υ" ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος20/2/18 12:54

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗ ΤΗΝ ΣΓΟΥΡΔΑ-ΠΑΧΗ,ΣΗΜΜΑΘΗΡΙΑ ΣΟΥ,ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 13:08

      Μαλλον θα της ειχε φαει την τυροπιτα.Ρε σουργελα τι αλλες βλακειες θα πειτε?Σοβαρευτειτε και ασχοληθείτε με τον Δημο...οσος χρονος σας απομενει.

      Διαγραφή
  29. Ρε πια συμμαθητρια νουμερα. Ο ανθρωπος ειναι 40 χρονων δεν ειναι 10 να μαλωνει με τις συμμαθητριες του. Ελεος!!!!!!!! Μας εχετε κατακλεψει και θα ασχοληθουμε με τις συμμαθητριες του Παναγοπουλου. Εσας σας κραζει ολη η κουλουρη και δεν ξεκουμπιζεστε να μας αδειασετε την γωνια. Ρε ουστ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος20/2/18 14:10

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΑΦΗ ΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΟΓΟ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.... ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 14:12

      Ενταξει Γιαννακι, εσυ μην τον ψηφισεις.Ριξε μονοσταυρια στην Λουλα...ουτως η αλλως μονο αυτη σου εμεινε.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος20/2/18 17:52

    Το αμπέλι θέλει αμπελουργό
    το σπίτι νοικοκύρη
    και το καράβι στο γιαλό
    θέλει καραβοκύρη
    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ-ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    Εσύ κύριε Παναγόπουλε είσαστε ΑΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και φυσικά δεν έχετε "κουμαντάρει" ούτε βάρκα στο λιμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 18:02

      Αλλα ντ' αλλα της Παρασκευης το γαλα.Ρε βλαξ ,θα αφησεις τις παροιμιες να κατσεις να δουλεψεις? Ασε τα καραβια ρε μουτσο...

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος20/2/18 17:55

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/18 18:04

      Και εσυ λογια ελεγες...αλλα τελικα τα αρπαξες και εκανες μοκο...λαμογιο

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος20/2/18 20:54

    ΑΓΝΩΣΤΕ 13:12---ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1977.ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΒΓΗΚΕ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ.Ο Δ.ΔΕΛΗΜΗΤΣΟΣ---ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΙΚΟΛΑ'ΙΔΗΣ,ΠΟΥΤΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,Κ.ΚΑΡΝΕΣΗ,Δ.ΑΥΓΕΡΗΣ,ΕΦΗ ΣΓΟΥΡΔΑ,ΑΥΤΟΙ-ΑΥΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ,ΠΑΛΟΥΚΙΑ.ΜΕΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΟ.ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,Ο Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ,ΡΩΤΗΣΤΕΤΟΝ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/2/18 21:02

    Ούτε βάρκα στο γιαλό.. Καλό και πετυχιμένο..δυστυχώς Γιωργάκη έτσι είναι. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος20/2/18 21:25

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος20/2/18 21:48

    (ΜΑΓΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ,ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ'ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΑΣΕΒΕΙΑ.ΘΡΑΣΣΟΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ.ΕΥΧΗ ΜΑΣ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος20/2/18 23:42

    ΠΟΙΟ -ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ-ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ-30-7-1977-ΤΟΥ ΔΕΙΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΑΣΣΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΠΝ-ΙΤΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος21/2/18 00:12

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ SALAMIS-NEWS.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου καλημέρα αυτό δεν μου λέει κάτι
      Δώσε ημερομηνία και ώρα σχολίου και φυσικά την ανάρτηση και θα διαγραφούν άμεσα
      Σε ευχαριστώ

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος21/2/18 10:53

    SALAMIS-NEWS.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα
      Εγώ γίνομαι καθημερινά δέκτης από 2 με 3.000 επισκέπτες, λες να τα προφταίνω όλα τα σχόλια σε λεπτομέρειες;
      Χθες μόνον είχα 4.358 εισόδους αναγνωστών το βρίσκεις λογικό να παρακολουθώ τα πάντα;
      Εσύ τα είδες και ξέρεις, γιατί δεν μου λες ποια είναι να τα σβήσω να τελειώνουμε, τι ζητάς από εμένα να τα πάρω όλα απ την αρχή από δημοσιεύσεως;
      Αυτά δεν γίνονται στο ξανάπα δώσε δημοσίευση ημερομηνία και ώρα απαραιτήτως ώστε να πάω χωρίς χρονοτριβή και να τα διαγράψω.
      Άλλη λύση δεν σου ΄χω, λες να έβλεπε προσβλητικά σχόλια και να τα άφηνα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/18 14:14

      μαστροκολε ο ιδιος ειναι που εγραψε τα ονοματα των συμμαθητών του θα τα χε πιει τα εκανε μουτι και θελει τωρα να τα σβησεις,δεν καταλαβες;αφου εισαι παλια .......α στο κουρμπετι,τωρα ετσι και πει σβησε αυτο και αυτο το σχολιο θα καρφωθει,τα ιδια εχει κανει και στο πρεςς

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος21/2/18 14:08

    SALAMIS-NEWS.NA ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΑΚΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΠΙΛΕΥΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ.ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ.Η ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΩΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο Κ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΩΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ.ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/18 14:19

      χαχαχα τι θελεις να σου σβησει μωρη λουμπινα αυτα τα σχολια που γραφεις τα ονομα των συμμαθητων και βριζεις τους γονεις τους;; νομιζεις δεν ξερουμε οτι τα χεις γραψει εσυ;εχουμε 8 χρονια στα μπλοκς ρε κοπανε απο τον τροπο που γραφεις και βαζεις τις τελειες σε καταλαβαινουμε κοπανε ,λες ο μαστροκολος δεν εχει καταλαβει;επιτηδες στα αφηνει να σε κανει ρομπα

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος21/2/18 14:25

    αλλη φορα να μην πίνεται και να γραφετε σχολια γιατι ο μαστροκολος απο οτι ειδατε τιμωρεί,ειναι θαυμαστης του ψωμιαδη ζορρο βγαινει και μαστιγώνει αλακες κοπανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος21/2/18 14:30

    και κατι τελευταιο ο παναγοπουλος σε συγχωρεί για τις κιες που εγραψες μου το πε εμενα αλλα θα πας να τον ψηφίσεις οικογενιακως εσυ η μανα σου η πεθερα σου ο συμπεθερος ,ολοι,αλλιως θα ρθει θα σε βρει και θα σε τιμωρησει θα σου φαει και σενα την τυροπιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος21/2/18 14:54

    SALAMIS-NEWS.ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΈ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛ.ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΜΠΛΕΤ.ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ BLOGS SALAMIS-NEWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος21/2/18 15:38

    ΑΝΩΝΥΜΕ 14:19 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΝΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ s.press.ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ Η ΑΣΧΗΜΑ ΓΛΕΝΤΑΤΟ.ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος21/2/18 16:08

    ΔΥΣΤΥΧΏΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ 'Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΓΩΓΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος21/2/18 16:41

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ?ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΣ Η ΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ Η ΑΓΩΓΗ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΞΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΤΗΛ.ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΑΡ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.ΥΓΕΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/18 16:55

      ΥΓ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ.ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος21/2/18 21:13

    AVADI POPOLO ALA RISPOSTA,PADIERA ROSSA LA LIBERTA,VIVA IL COMUNISSIMO.E MORTO PATERAS ADREA GALLO,IL GENOVA,PORTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος21/2/18 21:31

    BIANCONERI LA PIKOLA.VIVA LA NAPOLI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος21/2/18 23:00

    Βγήκανε τ'αστρα κι'οι κοπέλες με τ'ασπρα ανεβαίνουν στην πανω γειτονιά.Τα Παλληκαρια σταματουνε τα ζάρια κι'ανταμωνουν στου δρόμου την γωνια.Στου παραδείσου τα μπουζούκια θα με πας και αφού χορεψουμε και πάψει ο σαματας,εφτά τραγούδια θα σου πω για να μου πης και να σου πω το σ'αγαπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος21/2/18 23:47

    Να βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει στα εργοστάσια μπροστά και στα σκουπίδια πλα'ι,να μπερδευτω με τους εργάτες, να πω τον πόνο μου στις γάτες,και στην φουφου του καστανα στάχτη να γίνεις σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος22/2/18 00:00

    Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κανει να μοιαζης πυρκαγιά, ελα και μην κοιτάς την ωρα τα νιάτα είναι δώρα,που καίνε σαν φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος22/2/18 00:52

    Όλη μέρα στα λιμάνια και στα ναυπηγεία στου θανάτου τα καζάνια στα μηχανουργεία, στο πετσί μας η μουτζουρα που δεν λέει να φύγει η ζωή βαριά σκοτουρα,και η ζωή μας λίγη, λιωνουν τα νιάτα μας στην βιοπάλη με τα κομμάτια μας δένει τ'ατσαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος22/2/18 02:03

    Στο καφενείον Η ΕΛΛΑΣ ο σαλτιπαγκος πουλά τα νούμερα φτηνά,δραχμη τα ακροβατικά,οι αλυσίδες δωρεάν,το πήδημα θανάτου δυο δραχμές χωρίς σκοινιά, περαστε κόσμε,περαστε κοσμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος22/2/18 03:32

    Bonjour les pecheurs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.