Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Φεβ 2018

ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ "Ο ΑΠΟΛΛΩΝ"

Το Σάββατο, 27  Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8 μ.μ  πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας στη λέσχη του Συλλόγου, λεωφόρος Φανερωμένης αριθ. 33, 4ος όροφος, ενώ  φίλοι , μέλη , χορωδοί, το Δ.Σ και επίσημοι καλεσμένοι παρευρέθησαν στην τελετή.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον πατέρα Τιμόθεο Νομικό και το μοίρασμα των κομματιών της βασιλόπιτας ο Πρόεδρος κ. Γ. Βιλλιώτης, αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο του Συλλόγου, καθώς και στις επιτυχίες της χορωδίας μας κατά το προηγούμενο έτος. Στη συνέχεια η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Νάνου Ισιδώρα , καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης κος Χατζηπέρος Τάκης που πήραν το λόγο, επαίνεσαν το έργο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ευχήθηκαν για το νέο έτος 2018 περισσότερες επιτυχίες.
Επακολούθησε συνεστίαση με εδέσματα και γλυκά , που είχαν ετοιμάσει εξ ιδίων τα μέλη  του συλλόγου, κρασί και αναψυκτικά και η βραδιά κύλισε με πολύ κέφι, γλέντι και χορό ακούγοντας ζωντανή μουσική από την τραγουδοπαρέα του συλλόγου.
Σαλαμίνα 2 Φεβρουαρίου 2018
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ε. ΑΡΑΚΑ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/2/18 10:29

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ,ΤΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ??????
    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/18 22:32

    αχαχαχχχαχαχαχ ψιλά γράμματα για τη δήμαρχο
    σιγά μην αξιολογήσει ανθρώπους
    παρτούλα πορτούλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.