Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2018

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΡΟΥ

Συνεχίζοντας τον προγραμματισμό και τις εργασίες αποκατάστασης ζημιών από τη θεομηνία του Δεκέμβρη του 2014 και αντιπλημμυρικής θωράκισης του νησιού του Πόρου, υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του Δήμαρχου Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη ύψους 300.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου σε διάφορες περιοχές του Δήμου Πόρου, με παρεμβάσεις σε υφιστάμενα τεχνικά έργα απορροής ομβρίων που έχουν υποστεί βλάβες ή είναι ανεπαρκή.
Η Περιφέρεια Αττικής στοχευμένα εκτελεί έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση, τα οποία δεν είναι έργα βιτρίνας, αλλά έργα ουσίας. Για την περιοχή του Πόρου έχει διαθέσει 1.315.000€.

Αυτά, είναι έργα απαραίτητα μεν, αλλά δεν αρκούν. Για το λόγο αυτό, βρισκόμαστε στη διαδικασία εκπόνησης μελετών προκειμένου να θωρακιστεί στο μέγιστο δυνατό επίπεδο το νησί του Πόρου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.