Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Μαρ 2018

Στάση εργασίας στους Δήμους και πανελλαδικό συλλαλητήριο για τους συμβασιούχους


Στάση εργασίας στους Δήμους (από τις 11 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου), την Τρίτη 27 Μαρτίου, και πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην Ομόνοια, προκηρύσσει το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α Αττικής, κάνοντας λόγο για κοροϊδία των ΙΔΟΧ, και επικείμενες απολύσεις τους, στη σχετική με τις προαναφερόμενες δράσεις ανακοίνωσή της.

Στην ίδια ανακοίνωση, το “ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ” «απαιτεί» την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ΑΣΕΠ για τις 8.166 μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα Δήμων και νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετατροπή όλων των συμβάσεων Ορισμένου σε Αορίστου Χρόνου «χωρίς όρους και προϋποθέσεις».
Η συνέχεια στην πηγή: epoli

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/18 16:25

    Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για την άποψή μου, αν ενοχλεί, λυπάμαι που η παραπληροφόρηση και το ξεκατίνιασμα μεταφέρθηκε στο salamina press, αλλά αισθάνομαι δικαίωση γιατί πίστεψα κάποτε τον φερόμενο διαχειριστή του salamis news. Κι αν ενοχλούν τα γεγονότα που προβάλλει, τουλάχιστον μιλά με αποδείξεις. ΕΛΕΟΣ SALAMINA PRESS!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/18 16:47

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ : Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ! ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εύλογο το ερώτημα σου μόνο που δεν έχουμε την γνώση των στοιχείων για να σου απαντήσουμε, μόλις έχουμε νεότερα θα επανέλθουμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/18 22:49

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/18 19:22

    Salamis-News.ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ.ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ.ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΟ ΑΝΟΜΟ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/18 23:44

    Γιατί σταμάτησες τις μακακίες σου; άντε γράψε κι άλλες, τσάμπα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/3/18 16:59

    ΑΝΩΝΥΜΕ 23:44. Σ'ΕΜΕΝΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΜΑΘΕ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ.ΞΕΡΕΙ Σ ΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΑΘΗΣ.ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΑ €.ΑΝ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.