Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Απρ 2018

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, μιλώντας στον ρ/σ Κανάλι 1 του Πειραιά καλούμενος να σχολιάσει την επικαιρότητα, δήλωσε μεταξύ άλλων


Ν. Χουντής:
·       «Η κυβέρνηση, πιστή στις μνημονιακές δεσμεύσεις και με δική της πρωτοβουλία, προχωράει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ»
·       «Καθαρή έξοδος από τα Μνημόνια έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει»
Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, μιλώντας στον ρ/σ Κανάλι 1 του Πειραιά (Κασσιμάτης, Μπαρδούνιας), καλούμενος να σχολιάσει την επικαιρότητα, δήλωσε μεταξύ άλλων :
«Καθαρή έξοδος από μνημονιακού τύπου επιτήρηση δεν θα υπάρχει επειδή έχουμε δεσμευτεί με μεγάλα πλεονάσματα μέχρι το 2060, επειδή θα χρωστάμε το 75% στους ευρωπαίους δανειστές, επειδή η ευρωζώνη μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε μια φυλακή, θα υπάρχει μια συνεχής επιτήρηση, από τους προϋπολογισμός μέχρι τις δημόσιες δαπάνες. Επομένως καθαρή έξοδος έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει».
«Καθαρή έξοδος όσο υπάρχει αυτό το θεσμικό πλαίσιο δεν μπορεί να υφίσταται. Καθεστώς επιβολής πολιτικών θα υπάρχει έτσι και αλλιώς».
«Η συζητήσεις περί παράτασης του προγράμματος είναι μια «απειλή», προκειμένου να ικανοποιηθούν γρήγορα τα προαπαιτούμενα, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει καθυστέρηση».
«Αυτό πρακτικά εκφράζεται με την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στην κατεύθυνσή της πλήρους ιδιωτικοποίησης. Με τις προσπάθειες να κλείσουν το θέμα των κόκκινων δανείων με ένταση των πλειστηριασμών».
 «Η συζήτηση περί παράτασης του προγράμματος ουσιαστικά είναι να επισπευστούν οι «μεταρρυθμίσεις», οι μνημονιακές δεσμεύσεις και όσα προαπαιτούμενα καθυστερούν».
«Άλλωστε, πρέπει να θυμηθούμε την πρωθυπουργική παραίνεση στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση, να ολοκληρώσουν τα προαπαιτούμενα».
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω link :
Το Γραφείο Τύπου
19.04.2018

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/4/18 12:46

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ ; ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ; Ντροπή 4 χρόνια τις ίδιες βλακείες. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/18 12:56

    Πρόσκοπε συνέχισε να ακούς τη Ραπαντζίκου και θα φας καλά σαν τον Μαριδάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/4/18 14:49

    EΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙς ΤΕΧΝΕς ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΗΔΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ,,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/4/18 15:19

    Στίς 24/4/18 ελάτε στή σκουζέ να δείτε το μανάρι νά απολογείται θά φτιάξετε καινούριο συκώτι !!!! Πάρτε και καμιά πλάκα μαλτέζικη μαζί σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/4/18 15:53

    Διαβάζω στα Σελήνια που αγαπάμε την αγωνία των κατοίκων για την υποβάθμιση της παραλίας με την κατασκευή τριών αντλιοστασίων, εκ των οποίων ένα στο πέτρινο θεατράκι που αποτελεί τόπο αναψυχής, άθλησης και κόσμημα των Σεληνίων. Θέλω να ρωτήσω αν είναι αλήθεια και αν συμφωνεί η τοπική κοινότητα και ο πρώην δήμαρχος κύριος Τραυλός. https://www.facebook.com/groups/1078189075542336/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/4/18 09:48

    Τι βλακεία είναι πάλι αυτή; Πού θέλεις ρε φίλε να γίνουν τα αντλιοστάσια, στο βουνό; Ημαρτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.