Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Απρ 2018

Την αντίθεσή τους στις προγραμματισμένες ιδιωτικοποιήσεις που επιχειρεί η ελληνική κυβέρνηση και η τρόικα, εκφράζουν με σημερινή τους δήλωση, 13 ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας της Αριστεράς


   
·    
Κοινή δήλωση στήριξης του αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ από ευρωβουλευτές της Αριστεράς, GUE/NGL.
·       Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της ενέργειας.
Την αντίθεσή τους στις προγραμματισμένες ιδιωτικοποιήσεις που επιχειρεί η ελληνική κυβέρνηση και η τρόικα, εκφράζουν με σημερινή τους δήλωση, 13 ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, GUE/NGL, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα, οι ευρωβουλευτές της Αριστεράς, αφού σημειώνουν ότι «Από το 2010, διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις σε συνεργασία με την Τρόικα των διεθνών δανειστών, εφαρμόζουν καταστροφικά μέτρα λιτότητας, όπως η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας», υπογραμμίζουν ότι «τώρα, με το 3ο πρόγραμμα "διάσωσης", έχει έρθει η ώρα για την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, στο όνομα του ανταγωνισμού στην αγορά ενέργειας και της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους».

Στη συνέχεια της δήλωσής τους, οι ευρωβουλευτές της GUE/NGL εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους «αγώνες των εργατών και του ελληνικού λαού ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας» και ζητούν την «ακύρωση των προγραμματισμένων ιδιωτικοποιήσεων, οι οποίες θα επιδεινώσουν σίγουρα τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι:

«Η παραγωγή ενέργειας, τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, το φυσικό αέριο και τα διυλιστήρια, πρέπει να βρίσκονται υπό δημόσιο έλεγχο και ιδιοκτησία. Πρέπει να ανήκουν στο λαό και να εξυπηρετούν τις ανάγκες του».

Ακολουθεί η δήλωση των ευρωβουλευτών της Αριστεράς:


Η ενέργεια είναι δημόσιο αγαθό και ιδιοκτησία του λαού.
Όχι κερδοσκοπική ευκαιρία για συμφέροντα και ολιγάρχες

Από το 2010, διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις σε συνεργασία με την Τρόικα των διεθνών δανειστών, εφαρμόζουν καταστροφικά μέτρα λιτότητας, όπως η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Δεκάδες δημόσιες υποδομές - αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηρόδρομοι και τηλεπικοινωνίες - έχουν λεηλατηθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι των ιδιωτικοποιήσεων που θέτουν τα Μνημόνια.

Τώρα, με το 3ο πρόγραμμα "διάσωσης", έχει έρθει η ώρα για την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, στο όνομα του ανταγωνισμού στην αγορά ενέργειας και της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.

Όλες οι εταιρείες ενέργειας - η ΔΕΗ, ο ΑΔΜΗΕ, η ΔΕΠΑ, η ΔΕΣΦΑ, τα ΕΛΠΕ - βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης, με τους εργαζόμενους να αντιστέκονται. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ξεκίνησαν απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στη μετάβαση του δημόσιου αγαθού της ενέργειας στα συμφέροντα της αγοράς και στους Έλληνες και ξένους ολιγάρχες.

Είμαστε αλληλέγγυοι με τους αγώνες των εργατών και του ελληνικού λαού ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.

Ζητάμε την ακύρωση των προγραμματισμένων ιδιωτικοποιήσεων, οι οποίες θα επιδεινώσουν σίγουρα τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Η παραγωγή ενέργειας, τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, το φυσικό αέριο και τα διυλιστήρια, πρέπει να βρίσκονται υπό δημόσιο έλεγχο και ιδιοκτησία. Πρέπει να ανήκουν στο λαό και να εξυπηρετούν τις ανάγκες του.

Νίκος Χουντής, Λαϊκή Ενότητα, Ελλάδα.
Σοφία Σακοράφα, Ανεξάρτητη, Ελλάδα.
Paloma Lopez, Ενωμένη Αριστερά, Ισπανία.
Marina Albiol, Ενωμένη Αριστερά, Ισπανία.
Miguel Crespo Urban, Podemos, Ισπανία.
Xabier Benito Ziluaga, Podemos, Ισπανία.
Estefania Torres Martinez, Podemos, Ισπανία.
Sabine Losing, Die Linke, Γερμανία.
Luke Flanagan, Ανεξάρτητος, Ιρλανδία.
Eleonora Forenza, Κομμουνιστική Επανίδρυση, Ιταλία.
Younous Omarjee, Ανυπότακτη Γαλλία (France Insoumise), Γαλλία.
Maria Lidia Senra Rodriguez, Εναλλακτική Αριστερά Γαλικίας, Ισπανία.
Stefan Eck, Ανεξάρτητος, Γερμανία.

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/18 20:05

    ΕΝΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/18 22:12

    ΠΩ ΠΩ το παληκάρι τι έπαθε!!!!! Πείτε το του Γκρίνια με τρόπο, μη πάθει έφραγμα και του Στάμου να ψάξει για άλλο δήμαρχο!
    Οι ρίγες της στολής του θα είναι πράσινες ή μπλε; Οι κλαδικές έχουν μπερδευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 00:29

      Αυτός, καλύτερα να ψάξει για γιατρό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/18 07:11

      22,12 Αληθεια ποιος θα ειναι ο επομενος υποψηφιος δημαρχος του θα κατεβει μαζι του στις επομενες εκλογες ο black cat της Κουλουρης?Ωιμε αλι και τρισαλι του καημενου.Aπο τωρα ειναι χαμενος. Ας κοιταξει πισω του(Ραπτη Τσαβαρη) μηπως και προλαβει κατι.Ερε Γκρινια που εχει να πεσει.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/18 22:50

    Πια ήταν η κατηγορία ; παράβαση καθήκοντος ; πλαστογραφία ; η απιστία ; εκπίπτει απο δημοτικός σύμβουλος ;; Ο νέος υποψήφιος μπορεί να μάς Ενημέρωση ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/18 23:27

      Τι ξέρει απ΄αυτά ο νέος υποψήφιος μωρέ; Αυτός δεν ξέρει πού πέφτει το Δημαρχείο !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/18 16:40

      Όλα είναι παραμύθια ούτε εκπίπτει και στις εκλογές θα ναι εδώ πιο δυνατός από ποτέ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/18 23:42

    Αχ κακούργα τι μας έκανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/18 07:50

    Τι σού έκαναν Γιάννη μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/18 08:13

    Ο βατσιμάνης κούκες συμβούλεψε τον μπεκρούλιακα, άμεση''αλλαγή στρατοπέδου'' και να αρχίσει από σήμερα να γλύφει τα..πόδια του δικηγόρου.
    Θάματα και πράματα θα δούμε μετά τη πτώση του παραθεριστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 15:08

      Να δούμε αρχιστράτηγο πίσω από το κοπελακι που βλέπει ... όνειρα και παίζει τον πολιτικό από το Facebook και τι στον κόσμο!!!!!
      Χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/4/18 11:14

    Από πότε η ειλικρίνεια ονομάζεται προδοσία;
    Ακου φίλε, οταν τα πράγματα στριχμόνονται πρέπει να είναι κανείς πολύ βλάκας ή μαζόχας για να ταυτιστεί με το θύτη χωρίς να φταίει, γιατί τότε θα πάει κι αυτός μέσα για συγκάλυψη.
    Εκεί που διαφέρουν Τσαβαρής και Καπετανάκης είναι ο αντρισμός. Ο μεν πρώτος ενοχοποίησε την εξαίρετη υπάλληλο του Δήμου κα Νικολαϊδου ότι τάχατες αυτή πλαστογράφησε το μισθωτήριο ενώπιον των Καπετανάκη, Παπαθεοχάρη και Μπερή, ο δε δεύτερος είπε την αλήθεια διαψεύδοντας τον Τσαβαρή. Ο μεν Τσαβαρής έδωσε στεγνά και αισχρά την υπάλληλο για να σώσει το τομάρι του, ο δε Καπετανάκης έβαλε το στήθος του να αποκατασταθεί η αδικία. Αν αυτό για σένα είναι προδοσία για μένα είναι γενναιότητα. Το ότι ο Καπετανάκης είπε την αλήθεια αυτό δεν αμφισβητείται. Και ο Παπαθεοχάρης και ο Μπερής ηταν παρτόντες στο δικαστήριο και μπορούσε ο Τσαβαρής να τους επικαλεστεί σαν μάρτυρες για να καταρρίψει την κατάθεση του Καπετανάκη. Δεν το έκανε όμως γιατί προφανώς αυτοί θα του είχαν πει ότι σε τέτοια περίπτωση θα έλεγαν την αλήθεια δηλ. αυτά που είπε και ο Καπετανάκης. Τελικά έβαλε τη Λούλα για υπεράσπιση του για να πει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το .... έγκλημα.
    Στη ζωή λίγη σημασία έχει αν τιμωρηθείς ή όχι. Εκείνο που μετράει είναι να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου κι όχι να τις μεταθέτεις σε άλλους άδικα για να σωθείς εσύ. Αυτό λέγεται ανανδρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 11:37

      μιλάει για ειλικρίνεια ο μεγαλύτερος ψεύτης και απατεώνας μηνάς. ουστ κοπρόσκυλο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/4/18 12:10

    Καπετάν...Άκη για τις βόλτες σου μην ξεχνάς να πέρνεις μαζί σου την κάρτα ελευθερας που δεν δικαίου σε τι κρίμα άνθρωποι που την έχουν πραγματικά ανάγκη να μην μπορούν να την πάρουν και να πληρώνουν και ο εν λόγο με σύνταξη να περνάει τα φέρρυ και να καμαρώνει αντί να ντρεπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/4/18 12:14

    Καπετανάκης ο ολοτπυμπας της πολιτικής εκεί που είναι με τον Τσαβαρη τον βλέπεις κολλητό της Να νου και εκεί που στηρίζει τον Μητσοτάκη και το παίζει κολλητός του ψηφίζει Πασοκ Καμαρωστε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/4/18 12:32

    12:10- 12:14 Νουλα έρχεται η σειρά σου δεσμευσει, διαλυσες ένα συνδυασμό αλίμονο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 13:04

      Σε καίει τελικά ο Τύπος.....καραμέλα στο στόμα τον εχεις

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/4/18 14:24

    13:04 Σιγά το νούμερο που θα μπορει να γίνει καραμέλα ρουφιανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/4/18 15:01

    Νουλας....Ο αρχιρουφιανος και γλίτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/4/18 15:45

    O ΣΤΑΜΟΣ έχει βάλει το καρό σακάκι και έχει πάρει τους δρόμους και τα βουνά , ψάχνει να βρει άλλον αρχηγό λεβέντη και παλικάρι γιατί αυτός μάζεψε και κοντινέ εκλογικά δεν έχει καμιά τύχη και τον Στάμο εδώ που τα λέμε δεν τον πέρνου τα χρονιά να γίνει και αυτός αντιδήμαρχος ρε αδελφέ, όλοι έγιναν αυτός τίποτα το έχει καημό .Τώρα όσο αφόρα τον γιο θα δούμε κάποιος θα του υποσχεθεί ότι θα τον βολέψει στο δήμο έχει ο θεός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/4/18 16:03

    KAΠΕΤΑΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/4/18 18:24

    Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!
    Οι “καλύτεροι” προδότες της Ιστορίας!

    Ο Αρτέμης Μάτσας έμεινε στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου ως ο καλύτερος…προδότης. Στα περισσότερα από τα «πολεμικά» ή «κατοχικά» αυτά δράματα, σκηνοθετημένα συχνά από σημαντικούς σκηνοθέτες ο Αρτέμης Μάτσας ήταν στο ρόλο του κακού ή του δοσίλογου .
    Στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ. ο Ξέρξης βλέποντας να εξοντώνονται τα επίλεκτα τμήματα του στρατού του στη μάχη των Θερμοπυλών, είχε φτάσει σε αδιέξοδο. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ένας άνδρας από τη Μηλίδα, ο Εφιάλτης, γιος του Ευρύδημου, ελπίζοντας μια γενναιόδωρη ανταμοιβή, ήρθε να πει στον βασιλιά τα σχετικά με το μονοπάτι (Ανοπαία ατραπό) και οδήγησε τους Αθανάτους του Υδάρνη από το μονοπάτι αυτό στα νώτα των Ελλήνων.


    Ο Πήλιος Γούσης ήταν ο άνθρωπος που το 1803 οδήγησε τον Αλή Πασά να κυκλώσει τους αδούλωτους Σουλιώτες.

    "Με τη βοήθεια ενός Σουλιώτη προδότη, του Πήλιου Γούση, ο Αλής κατέλαβε τη στρατηγική θέση του χωριού Αβαρίκο και κύκλωσε τους Σουλιώτες.

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 20:02

      18:24 αν έχεις άντερα γράψε το όνομά σου λαμόγιο και θα σου απαντήσω επωνυμα ποιος είναι ο μεγαλύτερος προδότης του νησιού και καταστροφέας του άντε μπράβο δεν έχετε δει ακόμα τίποτα αυτά που του αξίζουν αυτά θα πάρει.Αυτα περι προδοσίας προδότη της Σαλαμίνας.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος26/4/18 18:46

    Μετά την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου το οποίο καταδίκασε σε δυο χρόνια φυλακή τον τέως δήμαρχο ο περίγυρος του θρηνεί .
    O Γκρίνιας κλαίει ασταμάτητα ,ο Νούλας απειλεί , ο Γαβριήλ είναι απαρηγόρητος ,Ο Μπερής πίνει ουίσκι ,ο Παπαθεοχάρης φωνάζει τα λεφτά μου,η Λούλα έβαλε μαύρα ,ο Σταμπουλής έκλεισε το μαγαζί, η Μίχα δεν το πιστεύει ,ο Λευτεργιάνος θα τους βάλει όλους φυλακή, ο Νάνος θα γκρεμίσει την δημαρχεία ,ο Κοτσέλης θα τους δείρει όλους ,ο Αδριανός ζητεί ανένδοτο αγώνα ,η Διαμαντίδου έπεσε σε βαριά μελαγχολία ,ο Στάμος τρέχει ασταμάτητα και όλοι μαζί θέλουν να κατακρεουργήσουν τον Καπετανάκη τον τέως συναγωνιστή τους .Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 22:36

      πισο απο την ανονιμια σου γραφησ οτι θελει ρε κολοτρι,,δα αλλα κατσε δεν ειναι μακρια το σκοταδι ολοι αυτοι που αναφερεισ θα σου τον ακουμπισουν ρε τα παντελονια ειναι περιεργα ρουχα εσυ τα φορασ για να μην κρυονησ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/18 23:20

      Σιγά ρε "πλοίαρχε" γαμώ τα πτυχία σου μας έβγαλες το μάτι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/4/18 23:26

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/4/18 07:59

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος26/4/18 19:18

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ , ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/4/18 21:11

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!! ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΦΛΑΜΙΓΚΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΞΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/4/18 21:18

    Ο Μαστροκόλιας έχει καταπιεί τη γλώσσα του. Ενα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά το αφεντικό του δεν το ΄χει κάνει ανάρτηση, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/4/18 21:36

    Κανένας δεν μπορεί να ξεφεύγει πάντα , όσο και να προσπαθεί έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που τα βάζει όλα σε τάξη !! Και ο Τσάβες δεν αποτελεί εξαίρεση όπως και όλοι μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/4/18 21:47

    Ίσως έφτασε η ώρα ώστε ο Τσάβες να ξεκαθαρίσει την ηγετική του ομάδα που του εισηγήθηκε τη ρίξει με μια σειρά στελεχών χωρίς την αναπλήρωση τους .Εάν δεν το πράξει τότε η πορεία του συνδυασμού του είναι προδιαγεγραμμένη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/18 01:20

      χα.χα.χα.χα.χα. Για ποιά πορεία μιλάς ρε βλήτο; Εφώ έχει βουήξει το νησί, εσύ χαμπάρι δεν έχεις πάρει; Η πορεία είναι μόνο μία, Κορυδαλλός.

      Διαγραφή
  22. Ο Φώτης ο Λάμπρου που έχει να θρέψει τόσα στόματα τι να πει ο καημένος. Κάθετε αμίλητος και που και που φωνάζει .Καταραμένοι να είστε για το κακό που κάνατε στο παιδί θα το βρείτε από τον θεό, όσο για σένα Καπετανάκη κρίμα τα ψάρια που έφαγες θεόστοιχειωμένε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/4/18 07:56

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΣΗ!!! ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΜΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΤΗ!
    ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/4/18 11:01

    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/4/18 16:45

    ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΑΝΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΙΚΟΠ ΠΡΟΤΟΒΑΥΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΜΟΥΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ Η ΙΔΙΑ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΩΓΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΡΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΗΛΙΣΤΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/4/18 16:32

    Δεν υπάρχει έλεος με εσάς.Η έχετε άγνοια, η το κάνετε επίτηδες. Που ζητε?στην Σαλαμίνα'Κουλουρη,καφενεία, παραλία,δημαρχείο μεσα'εξω,συνάξεις ανα ομάδες για αποφάσεις, καμμία δουλεια,η μονιμη,σπίτι,ύπνος,και ΦΤΟΥ κι απ'την αρχή.Λοιπον για δεύτερη και τελευταία φορά.ΕΠΩΝΥΜΟ, ΦΩΤΗ.Τρια αδέλφια. ΛΑΜΠΡΟΣ.ΛΑΖΑΡΟΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ'ΙΩΑΝΝΗΣ.Έμειναν οι δυο πρωτοι.Το 2000 συγχωρέθηκε Ο ΑΝΔΡΕΑΣ'ΙΩΑΝΝΗΣ.Και ξανά.ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ??? ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ? Η ΨΙΤ ΚΑΛΕ?Είναι αγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.