Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2018

Σεμινάριο διατροφολογίας αθλητών από τον ναυταθλητικό όμιλο Γυάλας το Σάββατο 14 Απριλίου 2018


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/18 15:22

    Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία και την πρόσκληση. Αλλά που μας καλείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/18 20:30

    Γιώργο απο το Κρανιδι...εισαι εκπρόσωπος Τύπου της Ρουλας.Ρε ανοητε παψε να ξεφτυλιζεσαι ετσι...Γερασες Γιώργο και τις ρουφιανες δεν τις ξεχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστουμε για τα καλλα σας λογια Κε 15:22. Οπως θα γνωριζεται, ολες οι δραστηριοτητες του Ομιλου μας πραγματοποιουνται στις αθλητικες μας εγκαταστασεις που θα ζηλευαν αρκετοι! (Βλεπεται ακομη ειμασται μικροι για να εχουμε τζαμπα την Αιθουσα Μπογρη !) Εχουμε πολλους εθελοντες , αν κ ανεργοι, και ευτυχως ισως τον καλυτερο προπονητη στην Ελλαδα! Παντως ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/18 20:51

      Δεν υπάρχει ναυταθλητικος στη σαλαμινα μικρος,ξέρουμε τα παιδια σας ξέρουμε τις επιτυχίες σας ξέρουμε και τον προπονητή σας,μεγάλη μας τιμή για το νησι ο ομιλος της γυαλας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/18 22:35

      ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΑΜΕ...ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ.ΤΙ ΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.ΓΙΝΑΥΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/18 15:59

    ΕΓΩ ΨΦΦΙΖΩ ΄΄ΝΑΙ΄΄ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ, ΟΜΩΣ ΄΄ΜΑΥΡΟ΄΄ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.