Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΩΝ 2.500.000€ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συγκάλεσε σύσκεψη, σήμερα, στο γραφείο του, για το συντονισμό των εργασιών αναφορικά με το έργο της βελτίωσης και συντήρησης του κύριου οδικού δικτύου της Σαλαμίνας, πρ. 2.500.000€, το οποίο θα ανακουφίσει κατοίκους και επισκέπτες του νησιού απαλλάσσοντας τους από τη συνεχή –επί σειρά ετών- ταλαιπωρία.

Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Φασουλής, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών των Π.Ε. Πειραιά και Νήσων Αθανάσιος Μοσχολέας, η Νομική Σύμβουλος των Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων Όλγα Σαββίδου, η επιβλέπουσα μηχανικός Αγγελική Κωνσταντάρα αλλά και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας. 
Στόχος του εν λόγω έργου είναι η βελτίωση και συντήρηση του κύριου οδικού δικτύου του νησιού που έχει υποστεί σοβαρές φθορές, κυρίως λόγω παλαιοτέρων εργασιών αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων αλλά και λόγω παλαιότητας.
Παράλληλα, θα αντιμετωπισθούν επείγοντα προβλήματα οδικής ασφάλειας µε την εγκατάσταση στηθαίων ασφαλείας, την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, την κατασκευή διαγραμμίσεων κ.λπ.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αποσκοπούν στον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων στο εν λόγω έργο προκειμένου να εκτελεστεί σωστά, μεθοδικά και στοχευμένα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/18 21:04

    Σήμερα ήταν μία τραγωδία για τον Πέτρο , ενώ ο εργολάβος έλεγε ότι έπερνε εντολές μόνο από τον Πέτρο ,αυτός έλεγε στην πρόεδρο του δικαστηρίου ότι δεν ήξερε τίποτα για το έργο ! ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΤΡΟ ...
    Και να ΄ταν μόνο αυτό; Ενώ έλεγε συνεχώς ότι εγώ δεν είμαι μηχανικός και δεν ξέρω από τέτοιες εργασίες, άρα τι να επιβλέψω, στο τέλος είπε ότι το έργο παραλήφθηκε από τον ίδιο, τον Παπά και τον ψάλτη της εκκλησίας. Και στην άλλη ερώτηση που του υπενθύμισαν ότι σύμφωνα με το Πρακτικό της συνεδρίασης της Δ.Κ.Αμπελακίων είχε πεί και αυτός και η Πρόεδρος Κιαβουράκη ότι το έργο γινόταν από χορηγούς που το χρηματοδότησαν, ο καπετάν-Πέτρος απάντησε ότι εννοούσα ότι θα χρηματοδοτηθεί. Ρε Πέτρο τι πάει να πει εννοούσα, για βλάκες τους πέρασες τους δικαστές ή τελείως αγράμματος είσαι; Το χρηματοδότησαν είναι χρόνου παρελθόντος ενώ το θα είναι μέλλοντος. Πότε λες αλήθεια, τότε ή τώρα; Και πώς είναι δυνατόν να κλείνεις δουλειά 50.000 ευρώ χωρίς να έχεις πάρει φράγκο από τους χορηγούς; Πώς είναι δυνατόν να δουλεύει ο άνθρωπος ενάμιση μήνα με υλικά που τα αγοράζει ο ίδιος και να μην έχει ζητήσει χρήματα; Πώς είναι δυνατόν να λες ότι από τη στιγμή που μας σταμάτησε η αστυνομία εγώ δεν ξέρω τι έκανε ο Δήμος; Τις λουκουμάδες και τα παλαμάκια που είπες ότι δεχόσουνα από τους πολίτες, τσάμπα τα δεχόσουνα; Ρε ουστ από δω, παλιοψεύτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/18 22:05

    Ο εργολάβος προσπάθησε να σώσει το αφεντικό και έθαβε τον Πέτρο Ο οποίος δεν ήξερε τι έλεγε , τα έχουν φορτώσει όλα στο Πέτρο και αυτός ορκιζόταν σαν μικρό παιδί ο βλάκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/18 22:10

    Ρε Ταμτάκο έχετε πάθει κολούμπρα με την επερχόμενη νέα αθωωτική και δεν ξέρετε πια τι γράφετε σαν ανώνυμα ποντίκια
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/18 22:36

    Εσύ πώς γνωρίζεις ότι έρχεται αθωωτική ρε λαμόγιο ;; Αυτό το σχόλιο θα κατατεθεί στο δικαστήριο ρε ψευτόμαγκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/18 23:43

      Ίσα μωρή πορδή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/18 08:33

      Σιγά ρε Ταμτάκο και μας κατατρόμαξες, μετά να σε δω που θα βρεις κρεβατι να κρυφτείς

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/4/18 08:59

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/18 10:53

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/18 15:46

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/4/18 10:23

    Ποσο μπορει να επηρεΖεται ενας αντρας.ειναι ανικανος να τον εμπιστευθεις.κοιτα ποιοι τον κουμανταρουν. Αυτους που θεωρει ενα τιποτα τωρα βολεφτηκαν.τωρα η κυρα μουγκα γιατι μασαει.αλλαξε ο μανολιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως.μια χαρα στο εφτιαξε.δεν βρωμας.να περνανε καποιοι για δανεικα.πολυ γρηγορα νεα και φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/4/18 18:28

    Κύριε Παπαθεοχάρη μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου πέρα από τις ανακρίβειες και τις μπούρδες που επικαλέστηκες ανέφερες ακόμη μια φορά τα χρήματα που έβαλες και έχασες στον δήμο .Οκτώ χρόνια ακούμε το ίδιο τροπάριο αλλά δεν μας έχεις πει που πήγαν αυτά τα χρήματα και πως τα έχασες .Επιτέλους δώσε και σε μας μια ξεκάθαρη απάντηση ,εκτός εάν εννοείς δικάσου χρήματα την παγία της τοπικής κοινότητας Αμπελακίων που χειριζόσουν κάθε μήνα ,την μισή παγία του δήμου Σαλαμίνας που και αυτή μετά την αποχώρηση του Αστράκου χειριζόσουν και φυσικά τα μαϊμού τιμολόγια που κοβόντουσαν εις βάρος του δήμου και όλα αυτά έμπαιναν στην τσέπη σου και τα διαχωριζόσουν εσύ .Κύριε πανηλίθιε πονηρούλη τα χρήματα αυτά μπορεί να τα έβγαζες από την τσέπη σου αλλά δεν ήταν δικά σου ήταν του λάου της Σαλαμίνας γι αυτό σταμάτα να λες ασυναρτησίες γιατί ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι πόσο νούμερο είσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/4/18 20:10

    Πανηγυρίζουν οι Σκοπιανοί για την προδοσία Τσίπρα: Παίρνουμε το όνομα της Μακεδονίας και την ταυτότητα - Καμιά αλλαγή στο Σύνταγμα, κανένα erga omnes!
    Η κυβέρνηση της αριστεράς προχωράει βήμα βήμα στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, αφού έχει και την στήριξη της Μέρκελ! Πανηγυρικές δηλώσεις Ζάεφ: Μέσα στον Μάιο θα έχουμε πάρει τον όρο Μακεδονία και την αναγνώριση ταυτότητας - Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό σημείο!
    O πρωθυπουργός του γειτονικού κρατιδίου με αποκαλυπτικές δηλώσεις τονίζει ότι η ελληνική (!) πλευρά στις διαπραγματεύσεις έχει αποδεχθεί να βρίσκεται όρος Μακεδονία στην ονομασία της χώρας του και πως υπάρχει κατανόηση για την ταυτότητα τους! Παράλληλα, σε πανηγυρικό τόνο σημειώνει πως στην επόμενη συνάντηση που θα έχει με τον Τσίπρα στις 17 Μαΐου στην Σόφια θα υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί η αποδεκτή λύση.
    Την πεποίθηση ότι Ελλάδα και Sκόπια «βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος» εξέφρασε ο Ζόραν Zάεφ στον τηλεοπτικό σταθμό των σκοπίων TV24 Vesti. Όπως τόνισε «μόνο το όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφωνίες όσον αφορά την αναθεώρηση του Συντάγματος τον Sκοπίων, που σχετίζονται με το εύρος χρήσης της ονομασίας.
    "Είμαι ο πρώτος Μακεδόνας πρωθυπουργός που λέει ότι μια ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έχει γίνει αποδεκτή από εμάς, κίνηση που συνέβαλε στην επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων. Η ελληνική πλευρά έχει δείξει κατανόηση για την ταυτότητά μας", είπε χαρακτηριστικά ο Ζάεφ.
    Όσον αφορά στη θέση της Ελλάδας για ονομασία erga οmnes, ο Ζάεφ επανέλαβε αυτό που λέει συνεχώς η Σκοπιανή πλευρά. Ότι δηλαδή το όνομα που θα συμφωνηθεί θα πρέπει να έχει μόνο διεθνή χρήση και γι’ αυτό δεν χρειάζεται η αλλαγή Συντάγματος, αφού το όνομα που θα χρησιμοποιείται στο εσωτερικό δεν θα έχει καμία επιρροή στην Ελλάδα.
    Κατά τον Σκοπιανό πρωθυπουργό η όποια λύση συμφωνηθεί πρέπει να γίνει αποδεκτή από θεσμούς και πολίτες και στις δυο χώρες. Και εξέφρασε την άποψη πως και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και των δυο χωρών θα πρέπει να στηρίξουν τη συμφωνία.
    Ο Ζάεφ πρόσθεσε ότι επιθυμεί οι δύο χώρες να λύσουν μόνες τους το ζήτημα της ονομασίας, γιατί έτσι θα καταφέρει η χώρα του να επωφεληθεί περισσότερο, να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. «Εάν έχω μια συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό μου, Αλέξη Τσίπρα, αυτό πιθανότατα θα σημάνει ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί λύση που θα είναι αποδεκτή και από τους πολίτες των δυο χωρών», είπε λέγοντας ότι η επόμενη συνάντησή τους θα είναι στη Σύνοδο της ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων στις 17 Μαΐου στη Σόφια της Βουλγαρίας.
    Η κυβέρνηση του Σύριζα προχωράει ακάθεκτη στην ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, έχοντας βέβαια το ελεύθερο από τη Νέα Δημοκρατία. Υπενθυμίζουμε πως ο Μητσοτάκης δήλωσε προ ημερών πως θα σεβαστούν την διεθνή συμφωνία όποια και να είναι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/4/18 00:17

    Παλιοχρυσαυγίτη !....ψεύτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/4/18 09:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/4/18 13:24

    ρε σεις χαιβάνια είστε; Σας δουλεύει στη μουρη ο Χατζηπέρος με τα 2.500.000 που δεν είναι παρά 800.000 και εσεις ασχολιέστε με μακακίες. Ρε ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/18 15:46

      Καλέ μου φίλε για κάντο μας τάλιρα το θέμα!!!!
      Τι θες να πεις;;;;
      Ξέρεις κάτι που μπορείς να το στηρίξεις ή έτσι να χαμε να λεγαμε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/4/18 20:21

      τάληρα λοιπόν. 2.500.00 προυπολογισμός είναι το "πρ" μπροστά από την ανακοίνωση. Μείον την έκπτωση του εργολάβου(μάθε την) και θα βρεις πόσα πραγματικά ευρώ θα πέσουν στους δρόμους της Σαλαμίνας και βγαλε τα δικά σου συμπεράσματα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/18 21:12

      ΟΚ δηλαδή δεν έχει να κάνει με λοβιτούρα;
      Γιατί όπως το έγραψες στην αρχή ήταν πως κάποιος/οι τα ενθυλάκωσαν

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος16/4/18 13:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ππππρρρρρρ ...17/4/18 15:24

    Ο νέος κουτοπόνηρος, πολιτικάντης της κακιάς ώρας, που επιπλέον μας περνάει και για ηλίθιους είναι ο … παραλίας. Έχει πάρει χαμπάρι το μαύρισμα που τον περιμένει και μετερχόμενος φτηνά -πλην ανόητα- κολπάκια, προσπαθεί να μας ξεγελάσει, μπας και σωθεί.
    Πάρτε παράδειγμα την ανακοίνωση αυτή. Αντί να πει την αλήθεια, ότι δηλαδή η οδοποιία που τόσο περιμένει η Σαλαμίνα, θα κοστίσει τελικά, μόλις 800.000 ευρώ, αφού τόσο μειοδότησε και πήρε τη δουλειά ο εργολάβος, προσπαθεί να μας παραμυθιάσει παραθέτοντας το νούμερο της αρχικής μελέτης, τα 2.500.000 ευρώ δηλαδή. Αλλά “ξέχασε” ότι ο διαγωνισμός έγινε και το έργο ανατέθηκε ήδη. Βλέπετε τα … 800.000 ευρώ δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο τα … 2.500.000 ευρώ. Και για να το … σώσει κολλάει εκείνο το … “πρ.” μπροστά από το ποσό, μπας και βρεθούν τίποτα απρόσεχτοι κουτονιέρηδες και ξεγελαστούν …
    Σε όλη την ανακοίνωση δεν υπάρχει άλλη συγκεκομένη λέξη. Μόνο αυτή βαρέθηκε να γράψει ολόκληρη ο … παραλίας και έγραψε … “πρ.” ;;;
    Μώωωωω, ούτε ο Γκρούεζας δεν έκανε τέτοια κόλπα το 1965. Κάποιος να πει του … παραλία ότι αισίως φτάσαμε στο 2018 και τέτοια κόλπα δεν περνάνε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/4/18 03:24

    Ποιος είναι ο κ.Γκρουεζας?αγεννητα ήμασταν τοτε,και αλλα πολύ μικρά.Προλαβαμε προς το τέλος τον'αχτενιστο'τον'ζαουτσο'τον'κατσικα'την'ρομινα του σγουρδα'την'πιτσα αχιλλειον'τον'θανασακη πεινιρλι=απιαστο'την ΕΒΓΑ στην παραλία'τον'παλιατζη'τον δάσκαλο καδρονι'και τα μισο-καθαρα νερά στην ψιλή άμμο'Α και τα 'πράσινα-μπλε καφενεία'Αν θυμηθούμε κάτι άλλο θα το γράψουμε.Να μας πείτε για τον κ.Γκρουεζα.Ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/4/18 03:31

    Συγνώμη για την ερώτηση, προς το ξημέρωμα,αλλα,μια το ενα, μια το άλλο,έχουμε κανει την νύχτα'μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/4/18 04:44

    ΥΓ.Θυμηθηκαμε κάτι κηδείες, των συγχωρεμενων,δ.παλλα,του Ζερβού που τον έφαγαν στην Κύπρο, της γερόντισσας Παρασκευής,απο τον ΑΙ'ΝΙΚΟΛΑ στα λεμόνια, αξέχαστη η θητευση μας στο γυμνάσιο του'ταραμα'απο εκεί πήραμε master'την βαρκα'ζουζου-πετινιω'το στεγνοκαθαριστηριο'φως'την συγχωρεμενη την κ.μπεμπεκα,που την έπαιξαν στα ζαρια'τις κόρες κάποιου κ.τρουπη,απο το πν.οι δυο πήραν ιταλιανους,η αλλη πολύ καλη αλλά δυστυχώς με ιδικες ανάγκες'την ταβέρνα'χανι'το ξενυχταδικο'μιμοζα'το άλλο που το'λεγαν'αγκαθι'τον παιδίατρο μιχαλακη'το ιστορικό καφεκοπτειο σταμπαμπα'το καφενείο'ζαφειροπουλου'τις κομμώσεις μινα'τα όμορφα πανηγύρια του νησιου,μεγάλων εορτών,ήταν αλλιώς τοτε'αν θυμηθούμε κάτι άλλο θα το γράψουμε. Εμείς πηγαίναμε γήπεδο, στις μπουάτ στην πλάκα,και πολύ θέατρο, επιλεκτικές παραστάσεις. Συγνώμη, να έχετε μια πολύ καλη ημέρα, εμείς αν μπορέσουμε θα κοιμηθουμε,γιατί πάντα γίνεται κάτι,η Παναγια να φυλάει,και γλαρωνουμε λίγο προς το απογευμα.ο κ.γρουεζας είναι μαγαζατορας,επιστημών,η πολιτικάντης?Ευχάριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/4/18 12:57

    Καλησπέρα σας.Με καλη πρόθεση ρωτησαμε ποιος είναι ο κ.Γκρουεζας.Δεν μας απαντησατε.Είδαμε σε φωτο,τον κ.Αύγουστο Κριτσικη.Τον κ.Περικλή απο Αιάντειο. Τον γιατρό κ.Χρήστο.Τον Σπυρετο.Τον κ.Σωτηρη.Αυτος ο κ.Παρθένης ήτο χουντικός?Θυμηθηκαμε και τους κ.κ.Ζαφειρα απο Κοινοτητα Αμπελάκια, τον Καθηγητή Μπουνταλη-ειχε κι εναν αδελφό τον Σταυρακη-τον'Γιαννακη'Κοινοτητα,τον κ.Δηναμιδη'Κοιν.απο Καματερό,αυτός είναι πατέρας της συντονιστριας που αυτό διορίστηκε στο Κέντρο Υγειας'?έχει και αλλη δουλειά αυτή, είναι σωστο να βουτάει δυο μισθούς?Θυμηθηκαμε τον ζωγράφο τον κ.Γιαννούλη.Έτσι 'αχνα'τον π.Φιλλιπο.Εναν Δεσπότη,ενταφιάστηκε στην Παναγία Φανερωμένης. Απάντησε μας για τον κ.Γκρουεζα,και γι'αυτον της χουντας τον Παρθένη.Να είστε καλά."δεν είναι αστειο'σοβαρα ρωτουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.